Cseresznye-mangó salsa

Mára egy könnyed, nyári receptet hoztam, ami remek kiegészítője a nyári grillpartiknak.

A cseresznye-mangó salsa színes, friss, ízletes kiegészítője lehet bármilyen grillezett húsnak. Kipróbálhatod más gyümölcsökkel: például mangó helyett használj sárgadinnyét. A sárga belsejű Kantalup mellett próbáld ki a zöld belsejű Gália dinnyét is.

A salsát tálald zöld levelesekből készült salátával. Az uborkán hagyd rajta a héját, így a színesek közé be tudod számolni. Ha a zöld salátába hagymát darabolsz, akkor meg is lesz a zöldségmatekod 😉 Az elkészült salsa 1 napig eltartható hűtőben, de igyekezz hamarabb elfogyasztani.

Jó főzőcskézés, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

Print Recipe
Cseresznye-mangó salsa
Fogás Köretek, Saláta
Konyha AIP
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Köretek, Saláta
Konyha AIP
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az összes összetevőt tegyük egy tálba, alaposan keverjük össze.
  2. Tegyük hűtőszekrénybe, hidegen tálaljuk.
Megjegyzés

Kép és recept forrása: https://www.pinterest.com/pin/369576713176664550

>