V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOROK

Ezen az oldalon megtalálható azoknak a mentoroknak a listája, akik sikeresen elvégezték a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzést, tagjai a képzési központ továbbképzési programjának, aktív és jogosult használói a V.Á.L.T.S.® védjegynek és mentorálási módszertannak.

További információk a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai képzésről itt. 

Az alábbiakban a szűrők használatával szűkíteni lehet a keresést, vagy böngészni az összesített listában. 

A V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód mentor képzés vezetőjéről

Kokavecz Katalin

MSc, FDN-P, AFDNP member

Az Autoimmun sorsfordító program és
V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmódprogram szerzője
A V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmódmentor felnőttképzés vezetője

Kokavecz Katalin a M.E.D. központ alapítója, a V.Á.L.T.S.® funkcionális életmódprogram és a funkcionális medicina módszertanon alapuló V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai képzés megalkotója, valamint az Autoimmun sorsfordító program könyv és mentorprogram szerzője vagyok.

A funkcionális medicina szakmai bugyraiba saját egészségügyi problémáim megoldása kapcsán ástam bele magamat legelőször. Amerikában, a Funkcionális Medicina bölcsőjében, első kézből tanultam szakmai mentoraimtól. Több, szakirányú külföldi egyetemi kurzus és tanfolyam elvégzése után, 2014-ben az amerikai Functional Diagnostic Nutrition képzésen is diplomát szereztem, ahol az ismeretek megszerzésének útja párhuzamosan vezetett keresztül a saját problémáim megoldásán.

A mai napig, folyamatosan fejlesztem ismereteimet a funkcionális medicina exponenciálisan fejlődő diszciplinájában.

2018-ban Dr. Terry Wahls autoimmun állapotokat célzó protokolljának, - Wahls Protocol - hivatalos mentorává váltam - elsőként Európában - valamint számos külföldi képzésen tanultam a Funkcionális Laboros Állapotfelmérés módszertant, ami munkámban és tanításaimban hatékonyan egészíti ki és támogatja a funkcionális életmódprogram elveit.

Ezeket a szakmai ismereteket adom át szakzsargontól mentes közérthető magyar nyelven azok számára, akik szeretnék megtanulni azt a rendszer-orientált és személyre szabott egészségfejlesztési szemléletet, amelyben a hangsúly nem az egyes állapotok tüneti kezelésén nyugszik, hanem áthelyeződik a valódi okok feltérképezésére, és azok természetes módszereken alapuló, táplálkozási-és életmódváltoztatással történő megoldására.

Programjaim és képzésem tanításai az önismereti munkára összpontosítanak, hiszen az egészség megőrzése és támogatása önfejlesztési feladat. Az átadott ismerek nem tartoznak a gyógyítás vagy tanácsadás körébe, és nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést, de nagyon hatékonyan kiegészíthetik azt.

WahlsProtocolHealthPracitioner-Certified
AFDNP
GT5P-logo-certified
FDN
Certified Lifebook Leader Badge

Az adatbázishoz való hozzáféréssel az olvasó megértette és elfogadja azt a tényt, hogy az itt felsorolt szakemberek sikeresen elvégezték a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai felnőttképzést, és hivatalos használói a V.Á.L.T.S.® védjegynek és mentorálási módszertannak. Ugyanakkor az adatbázissal a képző intézet nem támogat vagy reklámoz egyetlen V.Á.L.T.S.® mentort sem kifejezetten.
A listában szereplő mentorok által itt közzétett információkért, weboldal tartalmakért, linkekért és azok tartalmáért, beleértve a mentorok szolgáltatásait, a M.E.D. központ, mint képző intézet, és a képzés oktatója, Kokavecz N Katalin semmi esetben nem tud felelősséget vállalni.

A szolgáltatások igénybe vevője, az adott szolgáltatóval kötött együttműködési szerződés értelmében vállal egyéni felelősséget. Ezen kimenetelekért nem vonható felelősségre a képző intézet.
Az itt szereplő információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. A képző intézet és a képzés oktatójának saját ismereteit tükrözik.
Az oldalon szereplő minden információt az olvasó kizárólag saját felelősségére használja. Az ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és értelmezése, beleértve az adatbázisban szereplő mentoroktól kapott ismereteket, kizárólag a címzett felelőssége. Bármilyen étrend- és életmódbeli változtatással kapcsolatban minden esetben ki kell kérni kezelőorvos véleményét.
Az átadott információkat, beleértve a mentorok által átadott információkat nem orvosi diagnózis, megelőzés vagy kezelés megállapítására szánták és nem is lehet ilyen célra felhasználni. (Beleértve az ön-diagnózist, megelőzést és -kezelést is.)

M.E.D. Központ nem végez egészségügyi tevékenységet. Oktatási, felnőttképzési tevékenységet végez. A tartalmak, információk közzé tevője, megjelenítője, vagy szerzője semmilyen erkölcsi, vagy anyagi felelősséggel nem tartozik a használatból eredő bármilyen – közvetlen vagy közvetett – jellegű kárért, beleértve az adatbázisban szereplő mentorok tevékenységéből származó bármilyen konzekvenciákért. Az ezen az oldalon található információk felhasználása és a végzett mentoroktól kapott információk felhasználása kizárólag saját felelősségre történik.
V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentorok adatbázisához. Az itt található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot.
Bővebben

Adatkezelési tájékoztató

>