V.Á.L.T.S.® Vitalitásra!
ÉLJ többet. ÉLJ jobban. 
ÉLJ tünetmentesen.

V.Á.L.T.S.® Vitalitásra!

ÉLJ többet. ÉLJ jobban. 

ÉLJ tünetmentesen.

A V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódprogram Magyarország egyetlen Komplex Online egészségfejlesztési programja,

ahol kézen fogva, napról-napra, lépésről-lépésre megtanítom neked 16 hét alatt, hogy hogyan kerüljön egyensúlyba immunrendszered, hogyan szerezd vissza életerődet, energiádat és vitalitásodat!

Neked szól ez a program, ha megmagyarázhatatlan eredetű krónikus tüneteid vannak, ha diagnosztizált autoimmun, krónikus vagy metabolikus betegséged van, vagy ha egyszerűen csak szeretnéd golyóállóvá tenni az ellenállóképességedet és jobban érezni magadat mint valaha.

Gondolj csak bele, hol tartanál most, ha innen-onnan összeszedett részinformációk, fárasztó, sikertelen és költséges próbálkozások helyett már jóval hamarabb elindulhattál volna ezen az úton; lépésről lépésre összeállított stratégiával és személyre szabott segítséggel a FUNKCIONÁLIS MEDICINA rendszerszemlélete szerint, hogy végre visszatérj valódi önmagadhoz?

Vedd a kezedbe az irányítást, hogy sorsfordító eredményeid legyenek az egészséged fejlesztésében!


VITALITÁS
ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG
EGYENSÚLY


Ismerősek az alábbi helyzetek?

 • Délután 3 óra van, és óramű pontossággal leesni érzed a fejedet. Hirtelen fáradtnak, lassúnak, ingerültnek érzed magad és legszívesebben azonnal nekidőlnél a párnádnak.
 • A labor eredményed látszólag “normális”, de érzed, hogy valami nincs rendben.
 • Úgy érzed, mindent próbáltál már, de nem szabadulsz a makacs kilóktól. Vagy épp ellenkezőleg, úgy érzed, lassan teljesen elfogysz…
 • Egész nap arról szól, mikor lesz már este, de amikor végre eljön a pizsamaidő, hirtelen felélénkülsz és nem tudsz elaludni.
 • Krónikus gyulladásos tünetek, fájdalmak, emésztőrendszeri panaszok, amelyek megakadályoznak abban, hogy teljes életet élj.
 • Teljesen belekeseredtél és elvesztél a különféle, egymásnak sokszor ellentmondó “egészség” információk tömkelegében, és már fogalmad sincs, hogy vajon mit egyél, mit csinálj és mit ne csinálj, hogy jobban legyél.

Ha a fentiek bármelyikéből magadra ismertél, akkor IMÁDNI fogod azokat a rendszer szintű stratégiákat, amelyeket a V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓDPROGRAM alapján megvalósítva, lépésre lépésre megvalósíthatsz, hogy végre tényleg visszaszerezheted életerődet, vitalitásodat, ellenállóképességedet!

A nevem Kokavecz Katalin, és szívből jövő küldetésem, hogy segítsek neked egészségesebb, teljesebb, boldogabb életet élni! 

Saját autoimmun állapotom kapcsán én is belekerültem a hagyományos orvosi szemlélet szűk keresztmetszeteibe. Miután saját egészség-fürkész próbálkozásaim során végre rátaláltam a Funkcionális Medicina rendszerszemléletére, teljesen megváltozott az életem és visszafordult a betegségem. Azóta is tanúja vagyok és én magam is megélem a szervezet veleszületett öngyógyító képességének csodáját.

Rájöttem, hogy az egészség tanulható, és ez a tudás kincset ér. 

Ezt az értékes tudást adom át a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódprogramban, hogy az otthonod kényelméből te is magabiztosan el tudd sajátítani azokat az életre szóló képességeket, amelyekkel saját egészséged kovácsává válhatsz! 

Én itt leszek veled végig, segítőd a sorsfordításban!

Kokavecz Katalin 

MSc, FDN-P, AFDNP member

Az Autoimmun sorsfordító program és
V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmódprogram szerzője
A V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmódmentor felnőttképzés vezetője

Képzelj el egy olyan életet, amiben...

 • Jobban érzed magadat, mint a 20-as éveidben, vagy akár jobban, mint amire valaha vissza tudsz emlékezni
 • Végre végig tudod aludni az éjszakát, és amikor reggel felébredsz teli vagy életerővel, jókedvvel, energiával
 • Jól kezeled a mindennapi stresszt, amit az élet eléd gördít, és rátalálsz arra a belső békére, amire mindig is vágytál lelked mélyén
 • Meglátod magad a tükörben és hosszú idő óta végre újra azt mondod magadnak: “Jól nézel ki!”
 • Kiegyensúlyozottnak érzed a hormonjaidat, kisimultnak az idegrendszeredet, és laposnak a hasadat
 • Egyedül fel tudod cipelni a bevásárlást gyalog a harmadikra anélkül hogy kiköpnéd a tüdődet, vagy leszakadna a térded vagy a derekad
 • Elbúcsúzhatsz a “rendetlenkedő belektől”, a puffadástól és a felfúvódás okozta kellemetlenségektől

SZERETNÉD ÁTÉLNI MINDEZT?

Bemutatkozik a …

V.Á.L.T.S.®

FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓDPROGRAM

Ez a FUNKCIONÁLIS MEDICINA elvein alapuló, transzformációs mentorálással támogatott holisztikus életmódprogram túlmutat a krónikus, vagy autoimmun állapotok visszafordításán.

 

Ez a Magyarországon egyedülálló program hatékonyan ötvözi az életmód medicinát és a táplálkozástudományt a viselkedés pszichológiával, a tartós és fenntartható eredmények elérése érdekében. 


Ez egy hosszú távon is fenntartható egészség-transzformációs rendszer.

Mit tartalmaz a PRÉMIUM Életmódprogram?

OptiLabSoft Állapotfelmérések

Szoftverrel támogatott, Funkcionális Medicina Empirikus állapotfelméréssel kezdünk, ami 9 db, ONLINE kitölthető részletes felmérésből áll. Ezekkel komplexen és holisztikusan felmérjük jelenlegi állapotodat, rálátunk a leginkább támogatásra szoruló tendenciákra, hogy ezek segítségével személyre tudjuk szabni számodra a programot.

3 db egyéni mentor konzultáció, melyből 1 db Funkcionális Laboros mentor konzultáció

 (3 x 60 perces, Online)

A hibaelhárításhoz és a kérdések megválaszolásához, amivel hatékony és személyre szabott mentori támogatást kapsz a program során a mentorcsapat tagjától, személyesen.

A VIP csomagban +1 db Funkcionális Laboros

ORVOSI egyéni konzultáció

(60 perces, Online)

Hogy közelebb kerüljünk az állapotod mögött húzódó valódi okokhoz, és személyre szabott megoldási stratégiával hangoljuk finomra számodra a program elveit.

4 db Csoportos mentor konzultáció Katalinnal

(120 perces, Online)

Minden hónap első hétfőjén fel tudod tenni égető kérdésedet közvetlen Katalinnak, aki személyre szabott válasszal segít téged előre sorsfordításod útján. Amennyiben a 16 hetes program után is tagja szeretnél maradni a mentor támogatói fórumnak, továbbra is részt tudsz venni majd a csoportos konzultációkon.

ONLINE TANULÓSZOBA hozzáférés 

Az étrendedet, gondolkodásmódodat és az egész életedet megreformáló, jól követhető és megvalósítható tanításokkal egyenesen a Funkcionális Medicina bölcsőjéből. Katalin videó tanításaihoz a Tanulószobában egy éven keresztül megmarad a hozzáférésed, illetve ennél tovább is addig, amíg a programot követő mentor-támogatói fórum tagja maradsz.

V.Á.L.T.S.® Mentor Támogatói fórum tagság

Zárt facebook csoporton keresztül, tagjává válsz a Mentor Támogatói fórumnak, ahol a hét minden munkanapján kérdezhetsz, és támogatást kapsz Katalin által tanúsított V.Á.L.T.S.® mentorok csapatától. A 16 hetes program végeztével továbbra is tagja maradhatsz a fórumnak, amennyiben folytatod a tagságodat fórumban.

Étkezési napló elemzés

Havonta beküldheted az étkezési naplódat, hogy közelről monitorozzuk, biztosan jól állítod össze az étkezéseidet. A havi mentor konzultációk alkalmával a beküldött naplókat kielemezzük és videó tanítás formájában segítünk könnyebbé tenni az étkezési változások beillesztését.

Heti fejlődési riport

Ami hetente e-mailen érkezik hozzád, hogy végig az úton tartsuk a fejlődésedet.

MODUL KVÍZ tudásfelmérők

Az elsajátított ismeretek mélyítésére és ellenőrzésére

Ismerd meg segítőidet a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramban

ORVOSAINK


Dr. Szabó Beáta

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor
Általános orvos, fogorvos, alkalmazott táplálkozástudományi menedzser, funkcionális táplálkozási szakértő, hormonegyensúly tanácsadó, sporttáplálkozás szakértő, homeopata orvos

Dr. Máté Ágnes

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor
Általános orvos, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos, sürgősségi szakorvos, akupunktúrás orvos, okleveles egészségügyi menedzser (MSc), gyógymasszőr

Dr. Somogyi Rózsa

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor
Aneszteziológus és intenzív terápiás főorvos, Akupunktúrás orvos, Orvos-természetgyógyász


Életmód mentoraink

MARTON-TÓTH ESZTER

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

10 éve foglalkozom az egészséges étrend-életmód témakörével, ugyanis ekkor jelentkezett néhány furcsa tünetem és kerestem a mögöttük meghúzódó okokat, valamint próbáltam javítani a közérzetemen, egy Hashimoto diagnózissal a kezemben.

Számomra a V.Á.L.T.S.® pillérek hozták meg a vitalitást és azt a segítő hivatást, amire egész életemben vágytam.

Sok tapasztalatot gyűjtöttem (és gyűjtök nap mint nap), hogy hogy lehet ezt az életmódot beépíteni a mindennapjainkba, összeegyeztetni a kisgyerekes léttel, és úgy gondolom, ebből az egész család profitál. 2020-ban hivatalosan is V.ÁL.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor lettem, és azóta is minden nap örömmel figyelem az átváltozásokat és legjobb tudásom szerint, személyre szabott stratégiák mentén segítem a hozzám fordulókat az életmódváltásuk útján.

VÉG EDINA

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

A harmincas éveim végére megtudtam, hogy a pajzsmirigy alulműködésem autoimmun eredetű. Az orvosi álláspont az volt, hogy fogadjam el a betegségemet, nem tehetek semmit, így is lehet élni. De én nem szerettem volna ebbe belenyugodni!

Amikor tudomást szereztem az életmódmentor képzés indulásáról, azonnal csatlakoztam, mert nagyon szeretném ezt a tudást átadni, ezzel segítséget nyújtani másoknak is.
Az egy éves képzést elvégezve, 2020-ban V.ÁL.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor lettem, most a MED Központ Mentorcsapatának tagjaként igyekszem támogatást adni a hozzánk forduló csoporttagoknak.

SIMON MARIANN

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

Miután abbahagytam a versenyszerű sportolást, pár év múlva egy húzósabb munkahelyi időszak után a szervezetem beintett, és azt mondta:

Elég volt, ne csináld ezt velem!

Ekkor kezdtem jobban belemélyedni az önfejlesztésbe, önmagam jobb megismerésébe is, mert éreztem, hogy a Miért?-ekre a válaszokat csak én fogom tudni megtalálni.

Mivel mindig is érdekelt az egészséges táplálkozás és – életmód, valamint annak egészségi állapotunkra gyakorolt hatása, ezért úgy döntöttem jó pár évvel ezelőtt, hogy szeretném iskolai keretek között, szakemberektől megtanulni ennek a csodálatos szakmának a tudásanyagát. Jelenleg funkcionális-, holisztikus- és humán anyagcsere- és hormontípus szerinti táplálkozási tanácsadóként és V.ÁL.T.S.® Funkcionális Életmód Mentorként dolgozom.

HAVANCSÁK IZABELLA

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

2020-ban végeztem V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentorként.

A saját állapotom (Hashimotó szindróma és inzulinrezisztencia) tanított meg arra, hogyan kell önmagunkat jól tartani. Több éves tapasztalattal rendelkezem az Autoimmun Protokoll (AIP) szerinti étkezés kialakításában és a mindennapokba való beépítésében.

MONG NÓRA MÁRTA

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

Egészségügyi „kalandom” nagyban összefügg anyává válásommal. Lányommal való várandósságom idején kezdtem igazán a lelki oldalam megismerését, a befelé figyelés, meditáció gyakorlását, amit később a gyerekekkel is folytattam, és ez mára fontos részévé vált az életemnek. Mindezen befelé figyelések nagyban segítettek abban, hogy észrevegyem, nem a megfelelő irányba halad az egészségem.

Az elmúlt több mint 10 évben ez a természetes emberi működéshez közeli életmód minden tekintetben a mindennapjaink részévé vált. Sokaknak talán „zöld ufós”, ahogy Kata szokta mondani, mindenesetre nagyon humánus és hatékony. Ezért is csatlakoztam a V.Á.L.T.S. ® Funkcionális Mentor képzés elvégzése után a MED Mentorcsapathoz, hogy az „egészségjárvány” terjesztésében ilyen oldalról is részt vehessek.

OZVALD IMOLA

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

Imola vagyok, 52 éves 2 gyermek édesanyja és nagymama.

Már fiatal koromban is érdekelt főként a táplálkozás, akkor még a különböző fogyókúrákat próbálgatva. Mindig vékonyabb, szebb szerettem volna lenni bármi áron, akkor még az egészség valahogy háttérbe szorult.

A kor előrehaladtával, valamint az életemben bekövetkezett események következtében a kilók mellett jöttek a különböző tünetek, egészségügyi kihívások is. Ezeknek a tüneteknek egy része már régóta kísérte az életemet, és voltak olyanok is, amelyek újonnan jelentkeztek. A régebbieket szinte normálisnak éreztem, mert azt tapasztaltam, hogy oly sokan küzdünk ezekkel. Az újabb problémákkal együtt már soknak éreztem, és az elmúlt években kezdtem elmélyedni az egészséges táplálkozás és a tudatosabb életmód rejtelmeiben.

Kezdetben a táplálkozásra fektettem a hangsúlyt annyira, hogy táplálkozási tanácsadó lettem, azonban éreztem, hogy ez nem elég, valami még hiányzik. 2021-ben csatlakoztam a V.Á.L.T.S. .® Funkcionális Életmód Programhoz, és megtapasztaltam, hogyan tudok javítani a változókori tüneteimen, az alvásomon, hogyan tudom a vitalitásomat, állóképességemet fejleszteni az életmód pilléreken keresztül.

A program alatt éreztem, hogy ez az én utam, ezzel a küldetéssel azonosulni tudok. Időközben nagymama lettem, ami megerősítette bennem a motivációt egy egészségesebb élet iránt, hiszen még sokáig szükség lesz rám.

2023-ban V.Á.L.T.S. .® Funkcionális Életmód Mentor lettem, az egészségfejlesztés a küldetésemmé vált. Most már a MED Központ Mentorcsapatának tagjaként igyekszem segíteni azoknak, akik hozzánk (hozzám) fordulnak, megtisztelnek a bizalmukkal.

SEMPERGER JUDIT

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

A küldetésem az, hogy személyre szabott és hosszútávú támogatást nyújtsak azoknak, akik változtatni szeretnének az életmódjukon annak érdekében, hogy fizikailag és lelkileg teljes értékű és egészséges életet éljenek, a legnagyobb harmóniában az őket körülvevő világgal, emberekkel, miközben megtanulják életük irányítójaként kezelni a 21. századi kihívásokat és környezeti hatásokat.

A mai világban szerencsére egyre többen indulnak el ezen az úton, de hamarosan kihívásokkal, elakadásokkal szembesülnek. Ami eleinte egyszerűnek tűnik, egyszer csak óriási vállalássá nő. Rájövünk, hogy nem is olyan egyszerű változtatnunk… változnunk. Szerencsére vannak segítők, akik ezen átvisznek ezeken a pontokon. Több évtizedes vezetői háttérrel, egy 17 éves kamasz anyjaként "élesben" alkalmazom a tanult stratégiákat, így pontosan ismerem a kihívásokat, amikkel a mentoráltak szembesülnek.

KIS-VIDÉKI HENRIETTA

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

2017 óta ILF-Neurofeedback tréneri praxist építettem ki, több mint 5000 tréning áll mögöttem. Agyi diszfunkciók helyreállítására, mentális teljesítmény fokozásra szolgáló módszer.

2020-ban végeztem V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentorként.

MÓRI JUDIT

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

2020-ban végeztem V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód mentorként.

Én magam is nagy utat tettem meg az egészségem fejlesztésében és várom, hogy támogathassam a Te utadat, hogy egy jobb, egészségesebb, minőségibb életet tudj élni.

KISS NOÉMI

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

12 évvel ezelőtt kezdtem a saját egészségfejlesztésemmel foglalkozni sok év fájdalom, és kilátástalanság után. Saját érintettségem miatt, az egészségfejlesztésen belül, szívügyem az autoimmun állapotok (én SLE érintett vagyok) visszafordítása, valamint a krónikus emésztőrendszeri egyensúlytalanságok helyreállítása. Három kisgyermekem mellett, elkötelezetten segítem a hozzám fordulókat az egészségfejlesztésükben és az életmódváltás útján.

KOVÁCS NOÉMI

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

„Manapság az emberek jobban hisznek a problémákban, mint a megoldásokban” Tenzin Wangyal Rinpoche
Kovács Noémi vagyok. 41 éves, jelenleg 21 éve foglalkozom egészségfejlesztéssel.
Azt hiszem mondhatom, hogy talán már születésem óta fő érdeklődési területem az egészség, természetesség. Ebben édesapám indított el az úton, orvos, gyógyszerész családból származott, egy olyan csodálatos orvoscsaládból, ahol még fontos volt a betegségek főbb gyökérokainak felderítése és megcélzása, ugyanakkor elismerték és használták a természetes lehetőségeket, de szükség esetén alkalmazták a megfelelő gyógyszereket is.
Szüleim megszeretették velünk a természetet, a lovak ma is életünk részei. Megismertették velünk a természetes gyógymódokat, gyógynövényeket, gyógyteákat, talpreflexológiát, vércsoport diétát, akupunktúrát. Ugyanakkor felszínre hozták bennünk az emberek őszinte segítését célzó motivációt. Imádom tehát a természetet, de ugyanakkor lenyűgöz a tudomány is, próbálom naprakészen követni az egyes tudományos és orvosi felfedezéseket is.
Ilyen gyökerekből indulva az egyetem elvégzése után 15 évig egy amerikai-magyar munkahelyi egészségfejlesztő céget vezettem, ahol többek között nagyon mélyen megismertem az egyes egészségjavító szolgáltatásokat és az egészségügy jellegzetességeit. Ez egy fő erősségem, képes vagyok megkülönböztetni a hatékony és kevésbé hatékony technikákat, és azt is meglátni, kinek mire van szüksége. Nagyon gyorsan és mélyen képes vagyok ráhangolódni a hozzám fordulókra.
Ezzel párhuzamos 15 éve, látva a nyugati egészségügyi technikák hatásait, erősségeit, gyengeségeit és hiányosságait, figyelmemet kiterjesztettem a keleti technikák és holisztikus módszerek felé. Meditációt, légzést, tradícionális energetikai gyógyászatot, eft-t (emotional freedom technique), coachingot kezdtem tanulni a világ több országában, melyet a mai napig tanulom, tanítom és fejlesztem magam.
Táplálkozástudományi érdeklődésem első kislányom születése után szükségszerűnek bizonyult. Nagyon komoly hasfájása és ekcémája, ugyanakkor szakmai érdeklődésem miatt kerestem további természetes gyógyító módszereket. Így találtam rá 2017-ben Kokavecz Katalinra. Első előadása már nagyon megérintett. Azon túl, hogy kézzel fogható új ismereteket kaptam kislányom gyógyításához, a funkcionális medicina rendszerének szervezettsége, összetettsége nagy hatást gyakorolt rám. Rendszerbe foglalta mindazt, ahogyan én látom az embert és az egészséget.
Az évek során ráeszméltem, hogy engem már annyira nem érdekel a vezetéstudomány, hanem inkább már közvetlenül „csak” az emberekkel szeretnék foglalkozni. Így jelenleg jópár éve, mint egyfajta egészség mentor tevékenykedem, talán ez a legjobb kifejezés arra, amit a mindennapokban végzek.
Mivel célom a nyugati és keleti egészségfejlesztési tudás ötvözése és a szereplők együttműködésének kiváltása, így Mentori tevékenységemmel is ezt a célt szolgálom. Egyrészt az emberek saját természetes belsőjüknek, önvalójuknak megtalálása és kifejezése ezáltal és ennek következtében egészségben való lét meglelése és fenntartása.
Támogatom a Medközpont munkáját, mert öröm a szívemnek látni azt, amit ez a csapat képvisel. Ezért vagyok itt.

Ha szeretnél jobban hinni a megoldásokban, mint a problémáidban,
ha szeretnéd jobban megismerni, megtanulni a tested és a lelked, és főként a mentális, érzelmi mozgatóidat,
ha szeretnéd a testedet, lelkedet és elmédet szentként tisztelni és szeretni, ezáltal gyógyulásra lelni,
tudsz hozzám is fordulni. A jókedv garantált


CSŐSZ ANDREA

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

Csősz Andi vagyok, négy (most már nagy) gyerek édesanyja, MED mentor.
A gyerekeim gyors egymásutánban, mindössze öt és fél év alatt születtek. Ha erre az időszakra visszatekintek, nem is csoda, hogy mind fizikailag, mind mentálisan alaposan a mélypont közelébe jutottam. Bár autoimmun állapotról diagnózist szerencsére nem kaptam, azonban az évek során rám rakódó plusz kilókkal és a pánikrohamokkal is folyamatos küzdelmet vívtam.

Az első, igazán nagy lépés az arra való rádöbbenésem volt, hogy ez a – számomra heroikus - küzdelem meglehetősen kontraproduktív, amennyiben csupán a fogyás, nem pedig az egészségem helyreállítása elsődleges. A következő felismerés az volt, hogy a hőn áhított vékonyság nem egyenlő az egészséggel és a jól-léttel. És bár még mindig és folyamatosan úton vagyok, a funkcionális szemlélettel, illetve az életmódpillérek tudatos alkalmazásával lassacskán kezdenek bennem és körülöttem helyrerázódni a dolgok.

Így csatlakoztam a V.Á.L.T.S.® Funkcionális mentorképzés után 2024-ben a MED mentorcsapathoz, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy a hozzám hasonlóan önmagukkal és az egészségfejlesztésükkel nehéz küzdelmeket vívóknak nyújtsak hatékony mentori segítséget. Példával, együttműködő megértéssel és támogatással állva mellettük.

A program egyik “TITKOS” összetevője a közösség és a csapat támogatásában rejlik! 


Itt soha nincs buta kérdés, mindig bátran kérdezhetsz, és bátran megoszthatod a gondolataidat, az elakadásaidat is. A közösség és a csapat minden tagja átérzi, megérti és segíti az utadat! Mi mindannyian együtt vagyunk ebben, és itt megkapod mindazt a szakmai támogatást és iránymutatást, amire minden nap szükséged lehet ezen az úton!

Mitől olyan hatékony ez a program?

Az 5 pilléres megközelítés miatt, ami köré felépül a Funkcionális Medicina rendszerszemlélete.
Ez a program sokkal többről szól, mint pusztán a belső biokémiai egyensúly elérése.
Az 5 pilléres megközelítés egyszerre foglalkozik a test, az elme és a lélek egyensúlyával.

Valódi ételek

„A valódi ételek nem tartalmaznak összetevőket. Ők maguk az összetevők.”

Álmodj szépeket – aludj jól!

„Az alvás egy arany lánc, amely összekapcsolja az egészséget és a testünket.”

Álmodj szépeket – aludj jól!

„Az alvás egy arany lánc, amely összekapcsolja az egészséget és a testünket.”

Létfontosságú mikrotápanyagok

„Vigyázz a testedre! Ez az egyetlen hely, ahol élhetsz.”

Testmozgás – okosan

„Tudatos és tervezett változtatások az életmódodban, nem tervezett pozitív változtatásokat hoznak a szervezetedben!”

Testmozgás – okosan

„Tudatos és tervezett változtatások az életmódodban, nem tervezett pozitív változtatásokat hoznak a szervezetedben!”

Stresszkezelés kívül-belül

„A stressz szó, mint fogalom úgy vesz körül bennünket, mint fuldoklót a víz.” Ideje tenned ellene!

A Programot megvalósítva, ezeket lehetsz képes kihozni magadból:

 • Jobb közérzet, mint valaha
 • Stabil energiaszint egész nap
 • Mély, pihentető alvás
 • Friss ébredés, tettrekészség
 • Tiszta elme
 • Több önbizalom
 • Jobb emésztés
 • Alacsonyabb stressz szint
 • Kiegyensúlyozott vércukorszint és vérnyomás
 • Béke és hála érzése
 • Nagyobb önszeretet és öngondoskodásment
alvás

Te is szeretnél hasonló eredményeket?

“Ha egy szóval kellene kifejeznem, akkor nagyon inspirálóak voltak az együtt töltött hónapok. Sokat lehet tanulni és haladni, akár kezdő valaki ezen a területen, akár van már némi információja..Kata nagyon hiteles és jó kisugárzású, alkalmazható stratégiákat ajánl és szép lassan, szinte észrevétlenül átformálja a gondolkodásmódot. Nem erőszakosan, hanem a kedvességével “veszi rá" az embert, hogy igyekezzen tartani a kihívásokat."

Király Szilvia

“Nekem nagyon tetszett a program, sok hasznos dolgot tanultam, rengeteg dolog kitisztult a fejemben. Úgy érzem, hogy sokkal jobban ismerem a testem, jobban felismerem a jelzéseit. A tudás és az önismeret segítségével tisztábban látom a lehetőségeim és a feladataim.  Kata segítségére és támogatására végig lehetett számítani, bármilyen kérdésben, ez nagyra értékelem. Nagyon jól éreztem magam a csoportban is, nagyon jó volt olyan emberekkel megismerkedni, akik hasonló gondokkal küzdenek és hasonlóan gondolkoznak a megoldást illetően. Sokat segít a csoport támogató ereje!”

Balog Violetta

“Visszanyertem az energiámat, az életerőmet. Egyre többet bírok. Visszahíztam, visszanyertem az eredeti súlyomat (ami a célom volt), sőt, már egy kis tartalékom is van, aminek nagyon örülök :-). Az autoimmun tüneteim jelentősen javultak, több el is tűnt. Lelkileg, pszichésen is stabilabb lettem: jobban kitartok az elhatározásaim mellett, higgadtabb, türelmesebb vagyok, nincsenek olyan hirtelen hangulat-ingadozásaim, nincs már az az érzésem, hogy “kihúzták a talajt a lábam alól". Figyelembe veszem végre a saját érdekeimet is, még ha a környezetem néha meg is lepődik ezen, vagy akár rossz néven veszi. Sőt, emiatt már ki sem akadok, nem hibáztatom őket, nem kérem ki magamnak, hiszen olyannak szoktak meg, és nyilván szokatlan, ha nemet mondok, vagy úgy alakítok dolgokat, hogy nekem is megfeleljen. De majd megszokják. :) Talán a gondolkodásom is pozitívabb lett, igyekszem a félelmeket, negatív gondolatokat kiiktatni."

Bölkényi Éva

Nézd meg, mit mondanak mások:

Marcsi véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Migrénektől a vitalitásig

Imola véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

A változókori tüneteken túl a vitalitásig

Erika véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

A krónikus fájdalmaktól és fogyási képtelenségtől a vitalitásig

Nikolett véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

A Hashimototól a vitalitásig

Szabolcs véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Ismerd Meg Szabolcs Történetét - Sclerosis Multiplextől A Vitalitásig

Zsuzsa véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Ismerd meg Zsuzsa történetét - Lupustól a vitalitásig

Gabriella véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Ismerd meg Gabika történetét - Rheumatoid Arthritistől a vitalitásig

Gabi véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Ismerd meg Gabi történetét - Colitis Ulcerosa krónikus vastagbélgyulladástól a vitalitásig

Erzsébet véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Ismerd meg Erzsébet történetét - Többszörös autoimmunitásból (Antifoszfolipid szindróma, Sjögren szindróma, Vasculitis) a vitalitásig

Piroska véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Ismerd meg Piroska történetét - A pajzsmirigyes problémáktól a vitalitás felé

Anita véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Ismerd meg Anita történetét - Sclerosis Multiplextől a vitalitásig

János és Kati véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Ismerd meg János és anyukája Kati történetét - Crohn betegségből a vitalitásig

György véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Zsuzsa véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Krisztina véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Judit véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Timi véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Ibolya véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Kriszta véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Emese véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Éva véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Ági véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Viola véleménye a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramról

Itt az ideje búcsút venni ezektől:

 • Alacsony energiaszint
 • Rossz alvás
 • Fájdalom, gyulladás, emésztési panaszok
 • Hormonális egyensúlytalanság
 • Intenzív edzésekt
 • Diétázás
 • Alacsony önbecsülés és önbizalom
 • Ködös agy
 • Lassú anyagcsere
 • Kalóriakorlátozó diéták, amelyek nem működnek
 • Túlsúly vagy túl alacsony testsúly
 • Reménytelen érzés, hogy a dolgok soha nem fognak változni

Milyen bónuszokat kapsz a PRÉMIUM Életmódprogramban?

Étkezési napló elemzés

Havonta beküldheted az étkezési naplódat, hogy közelről monitorozzuk, biztosan jól állítod össze az étkezéseidet. A havi mentor konzultációk alkalmával a beküldött naplókat kielemezzük és videó tanítás formájában segítünk könnyebbé tenni az étkezési változások beillesztését. (8.000 Ft érték)


Heti fejlődési riport

Ami hetente e-mailen érkezik hozzád, hogy végig az úton tartsuk a fejlődésedet. (10.400 Ft érték)V.Á.L.T.S.® NAPLÓ

Egyösszegű kifizetés esetén AJÁNDÉKBA kapsz egy V.Á.L.T.S.® NAPLÓT, mely Sorsfordításod gyakorlati segítője lesz (6.990 Ft érték)


Szeretettel invitállak a

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓDPROGRAMRA!

A programhoz való csatlakozáshoz az alábbi három csomag közül választhatsz. 

VIP

csomag


Mindösszesen

389.000 Ft érték
a VIP csomagban • 4 db Csoportos ONLINE mentor konzultáció Katalinnal 4 x 15.000 Ft érték
 • 16 hetes ONLINE Program a támogatói elemekkel 140.000 Ft érték
 • ONLINE TANULÓSZOBA hozzáférés
 • V.Á.L.T.S.® Mentor Támogatói fórum tagság
 • Heti fejlődési riport
 • Modul kvíz tudásfelmérők
 • Havonta étkezési napló elemzés
 • +3 ONLINE egyéni mentor konzultáció, melyből egy Funkcionális laboros konzultáció 110.000 Ft értékben
 • +1 db ONLINE Funkcionális laboros egyéni ORVOSI konzultáció 79.000 Ft érték

MOST

389.000 Ft helyett 

300.000 Ft

+27% ÁFA = 381.000 Ft

vagy, 4 X 99.000 Ft + 27% ÁFA

30 NAPOS 100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Akár az egyösszegű kifizetést, akár a részletfizetést választod, az alábbi gombra kattintva tudsz jelentkezni. 

Erre a program csomagra lezárult a jelentkezés, következő közös turnus indulás szeptemberben.

Milyen a program ütemterve és tartalma?

A VIP

csomagban

Ebben a csomagban mindent ugyanúgy megkapsz, mint a Prémium csomagban.

Hozzá férsz a platformokhoz, a közösségi felületekhez, megkapod a kiegészítő egyéni konzultációkat is (lásd Prémium program)

Ezen kívül, egy további orvosi egyéni online konzultációt is le tudsz foglalni a program keretein belül, ahol a beküldött laboroddal kapcsolatban fogtok egy külön konzultációt tartani a program választott orvos kollégájával.

Ennek a kiegészítő orvosi konzultációnak a célja, hogy orvosi oldalról is iránymutatást és támogatást kaphass a program funkcionális oknyomozási összefüggésének értelmezáséhez, amelynek tükrében az egyéni konzultációkon segítünk még inkább személyre szabni a program elemeit számodra.


100% Pénzvisszafizetési garancia

Mit veszíthetnél? A felajánlott garancia mellett, mi úgy gondoljuk, semmit… Sőt, bízunk benne, hogy hamarosan a te pozitív visszajelzésed is felkerülhet erre az oldalra a többi közé! 

Jobban érzem magam garancia!

Ha regisztrálsz a programra és aktívan végzed a program tematikája alapján a tananyagokat, kihasználod a program támogatói elemeit, segédanyagait, és ennek ellenére mégsem éreznéd magad jobban, nem éreznéd a pozitív változást, akkor 30 napon belül visszafizetem neked a programra befizetett regisztrációs díjat. 

Mi történik a csatlakozás után? 

Biztonságos fizetési oldal

Kattints a fenti regisztrációs linkre, ahonnan biztonságos fizetési űrlapon keresztül tudod teljesíteni a program díját.

Bejelentkezés

Teljesítsd a díjat és ezután automatikusan megkapod e-mailben a hozzáférést és a további tudnivalókat

Vágj bele!

Jelentkezz be bármelyik digitális eszközödről és láss hozzá a tanuláshoz és a megvalósításhoz!

Biztonságos fizetési oldal

Kattints a fenti regisztrációs linkre, ahonnan biztonságos fizetési űrlapon keresztül tudod teljesíteni a program díját.

Bejelentkezés

Teljesítsd a díjat és ezután automatikusan megkapod e-mailben a hozzáférést és a további tudnivalókat

Vágj bele!

Jelentkezz be bármelyik digitális eszközödről és láss hozzá a tanuláshoz és a megvalósításhoz!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK, HA SZERETNÉD:

 • Megkapni a kiemelt értékű prémium programot, személyre szabott egyéni támogatással 16 héten keresztül
 • Jelentősen javítani az életminőséget, vitalitásodat és boldogságodat
 • Olyan szintű egészséget, egészség-tudatosságot és magabiztosságot elérni, amiről soha nem is gondoltad volna, hogy létezik!

3 TÉVHIT  Eloszlatva:

TÉVHIT

“MÁR MINDENT PRÓBÁLTAM!”


Nagyon sokszor hallom új tanítványaimtól, hogy ők már mindent kipróbáltak, hogy jobban legyenek. Mégis, amikor elkezdünk együtt dolgozni, kiderül hogy mennyi rejtett okozati faktor hevert még felderítetlenül és számos egészség potenciál kerül feltárásra és megoldásra!

TÉVHIT

“NINCS IDŐM”


Mindenkinek pontosan ugyanannyi órából áll egy napja, és ugyanolyan ütemben telik függetlenül attól, hogy egészségesek vagyunk-e vagy sem. Betegnek lenni, vagy rosszul érezni magunkat kétség kívül értékes minőségi időt vesz el az életünkből. Ezért is fontos, hogy ezt az értékes időt vissza tudd szerezni magadnak! Azért, hogy időben is a legtöbbet tudd kihozni ebből a programból, kényelmes, virtuális platformot biztosítunk mind a tanulásra, mind a konzultációkra, hogy ezzel is időt spóroljunk neked.


TÉVHIT

“MAGAMTÓL IS ÖSSZE TUDOM SZEDEGETNI EZT”


Az információs dömping idejét éljük jelen valóságunkban, de a legfontosabb információ mégis az a tudás, hogy megismerd, mi történik odabent a szervezetedben. Információkat szerezhetsz ugyan innen-onnan, de minél többet szemezgetsz, annál bizonytalanabbá válsz. Nem arra van szükséged, hogy több információd legyen, hanem arra, hogy egy jól működő rendszerbe tudd rendezni a tudásodat, és a rendszerben haladva megkapd a személyre szabott szakmai támogatást a megvalósításhoz. Ezt kapod meg ebben a programban!  

3 TÉVHIT  Eloszlatva:

TÉVHIT

“MÁR MINDENT PRÓBÁLTAM!”


Nagyon sokszor hallom új tanítványaimtól, hogy ők már mindent kipróbáltak, hogy jobban legyenek. Mégis, amikor elkezdünk együtt dolgozni, kiderül hogy mennyi rejtett okozati faktor hevert még felderítetlenül és számos egészség potenciál kerül feltárásra és megoldásra!

TÉVHIT

“NINCS IDŐM”


Mindenkinek pontosan ugyanannyi órából áll egy napja, és ugyanolyan ütemben telik függetlenül attól, hogy egészségesek vagyunk-e vagy sem. Betegnek lenni, vagy rosszul érezni magunkat kétség kívül értékes minőségi időt vesz el az életünkből. Ezért is fontos, hogy ezt az értékes időt vissza tudd szerezni magadnak! Azért, hogy időben is a legtöbbet tudd kihozni ebből a programból, kényelmes, virtuális platformot biztosítunk mind a tanulásra, mind a konzultációkra, hogy ezzel is időt spóroljunk neked.


TÉVHIT

“MAGAMTÓL IS ÖSSZE TUDOM SZEDEGETNI EZT”


Az információs dömping idejét éljük jelen valóságunkban, de a legfontosabb információ mégis az a tudás, hogy megismerd, mi történik odabent a szervezetedben. Információkat szerezhetsz ugyan innen-onnan, de minél többet szemezgetsz, annál bizonytalanabbá válsz. Nem arra van szükséged, hogy több információd legyen, hanem arra, hogy egy jól működő rendszerbe tudd rendezni a tudásodat, és a rendszerben haladva megkapd a személyre szabott szakmai támogatást a megvalósításhoz. Ezt kapod meg ebben a programban!  

GYAKORI KÉRDÉSEK A

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓDPROGRAMMAL kapcsolatban

MIT TEGYEK AKKOR, HA MOST NEM ENGEDHETEM MEG MAGAMNAK EZT A PROGRAMOT?

Amikor 2017-ben megkérdeztem az akkori programom tanítványait, hogy nekik mennyit érne egy ilyen hosszú távú egészségfejlesztési program az én folyamatos szakmai jelenlétemmel és támogatásommal, magam is meglepődtem, hogy a legtöbben azt írták, számukra felbecsülhetetlen értéket képviselne! Hiszen mi is lehet fontosabb, és értékesebb, mint a saját egészségük? Sokan írták a felmérésben, hogy összegszerűen nem is tudják megfogalmazni, mert bármennyit megér nekik, hogy újra egyensúlyba kerüljenek. Akármekkora összeget is mondok, benne vannak, mert megoldják. Átcsoportosítják máshonnan, megoldják, akárhogyan is legyen! Hiszen minden csak prioritások, és rangsor kérdése. Kétségkívül, az egészség mindig az első helyen szerepel a rangsorban!

A kérdést tehát Te is tedd fel magadnak. Neked mennyit ér meg az egészséged?

Én minden tőlem telhetőt megtettem, hogy olyan értéket adjak neked ebben a programban, amivel ha élsz, és végig is csinálod, akkor sikerre vagy ítélve! Azt is tudom, hogy ez a program jóval többet ér, mint amennyit valójában kérek érte tőled.

Mindenképpen úgy akartam kialakítani ezt a programot, hogy tudjál élni ezzel a lehetőséggel.

 

MI VAN AKKOR, HA ÚGY ÉRZEM, HOGY TÚLSÁGOSAN SOK AZ, AMIT TARTALMILAG AJÁNLASZ EBBEN A PROGRAMBAN, ÉS FÉLEK, HOGY NEM TUDOK ÉLNI A SOK-SOK LEHETŐSÉGGEL?

Tisztában vagyok vele, hogy ez a program tömve van tudásanyagokkal, új ismeretekkel és mentor-támogatói elemekkel.A Program célja egyáltalán nem az, hogy túlterheljelek és tananyagokat zúdítsak a nyakadba. Épp ellenkezőleg! A programban hosszú távú stratégiák mentén haladunk, lépésről lépésre! Éppen ezért alakítottam a programot 16 hetesre, mert tudom, hogy az 5 pilléres megoldás-rendszer hosszú távú stratégiák mentén működik, és a stratégiák elmélyítéséhez és rutinná formálásához idő, sok idő szükséges. A 16 hét alatt megkapod mindazt a segítséget és személyre szabott egyéni és csoportos támogatást, amire szükséged lehet, hogy beépítsd a tudást a saját egyéni gyakorlatodba. Ha mégsem lenne elég a 16 hét a tudásanyag feldolgozásához és megvalósításához, akkor sem maradsz magadra, hiszen folytathatod a tagságodat a mentor-támogatói fórumban. 

EZ A PROGRAM GARANTÁLTAN MEGGYÓGYÍTJA AZ AUTOIMMUN BETEGSÉGEMET VAGY KRÓNIKUS ÁLLAPOTOMAT?

Ezt nem tudom garantálni, arra viszont reális kilátások vannak, hogy ha lépésről lépésre betartod a program alapelveit, akkor a krónikus állapotod tüneteit olyan hatékonyan fogod tudod visszafordítani, ahogyan én is, és ahogyan sok-sok más tanítványom, aki már elsajátította a program elveit és életmódot változtatott a program elvei mentén. A krónikus állapotok és tünetek visszafordítása egy olyan út, amiben nem a végcél kerül meghatározásra, hanem maga az út lesz definiálva. A végcél nincsen olyan értelemben kijelölve, mint ahogyan például egy klasszikus náthából kigyógyul az ember, de mindenképp a krónikus folyamatok és tünetek visszafordítására törekszünk. Ez azt jelenti, hogy természetes módon nyerjük vissza életerőnket és energiánkat, hagyjuk hátra tüneteinket és éljük életünk újra, teljes értékkel!

Nincsenek csodamódszerek, vagy csodaszerek a programban, de minden tananyag, eszköz és támogatás azt a célt szolgálja, hogy te is mihamarabb vitalitásba V.Á.L.T.S.!

Bízz a programban, bízz a tested öngyógyító kapacitásaiban. Ez az első legfontosabb dolog, a többit pedig mellé tesszük a programban!

MEG KELL VÁSÁROLNOM AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKET AHHOZ, HOGY RÉSZT VEGYEK A PROGRAMBAN?

Nem! A program célja a táplálkozási és életviteli szokások megváltoztatása, ezáltal a hatékony méregtelenítési folyamatok beindítása, és természetes gyógyító technikák alkalmazása. Bizonyos kiegészítőkre javaslatokat teszünk, de nincsen olyan követelmény, hogy bármit is meg kelljen vásárolni. Sokan érnek el sikereket étrendkiegészítők használata nélkül is, habár alkalmazásuk növelni tudja a program hatékonyságát és fel tudja gyorsítani a regenerációs folyamatokat.

JELENLEG IS SZEDEK MÁR PROBIOTIKUMOKAT ÉS MÁS ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐKET IS, EZEKET TUDOM MAJD FOLYTATNI?

Nagyon jó, hogy támogatod a tested folyamatainak működését! Ha úgy érzed, hogy hasznosak, és valóban használnak is ezek a kiegészítők, akkor semmi esetre se hagyd őket abba. Egyénileg tudod majd mérlegelni és igénybe venni a mentori segítségnyújtást abban, hogy esetleg a későbbiekben áttérj az általunk javasoltakra, de semmi sem kötelező. Neked kell tudnod, hogy mitől érzed jól magad! Minden ember egyedi, mindenki reakciója más és más, ez igaz az étrendkiegészítőkkel kapcsolatban is.

SOK MINDENT MEGPRÓBÁLTAM MÁR, HOGY KIKEVEREDJEK AZ EMÉSZTÉSI PROBLÉMÁIM ÚTVESZTŐIBŐL, EDDIG NEM SOK SIKERREL. MIBEN MÁS EZ A PROGRAM, A BÉLRENDSZER EGÉSZSÉGÉNEK HELYREÁLLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATBAN?

A program célja, hogy olyan krónikus, rendszer-szintű gyulladásos folyamatokat fordítson vissza természetes módszerekkel, amelyek minden krónikus emésztési probléma (és valójában minden krónikus állapot) hátterében megtalálhatóak. Ez a rendszerszintű megoldás-szemlélet a problémák valódi okait megcélozva képes eredményeket elérni!

A programban a Funkcionális Medicina rendszer-szemléletének legújabb kutatásain és tanulmányain alapuló stratégiáit és protokolljait alkalmazzuk, amelyek világszerte a legmagasabb minőségű és hatásfokú megoldásokat jelentik a funkcionális bélrendszeri regeneráció területén is. 

 

MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHATOK A PROGRAMTÓL?

Amiről a legtöbb résztvevő beszámol: jobb emésztés, egészségesebb kiválasztás, több energia, hormonális problémák rendeződése, kevesebb fájdalom, javuló memória, tisztább gondolkodás, jobb hangulat, pihentető alvás… Általános értelemben, nagyságrendekkel jobb életminőségről számolnak be azok, akik részt vettek a programban és akik valóban alkalmazni is tudják az ott szerzett ismereteket.

 

HONNAN TUDHATOM, HOGY VALÓBAN EL FOGOM ÉRNI AZT AZ EREDMÉNYT, AMIT SZERETNÉK?

A végkifejlettel kapcsolatban kizárólag rajtad múlik minden! A programból mindenki annyit tud kivenni, amennyit ő maga beletesz! 

Ha pontosan követed, amit a programban átadunk neked, akkor reális kilátásokkal indulhatsz neki, és számíthatsz rá, hogy neked is sikerülni fog, ahogyan nekem is és még sok mindenki másnak, aki végigjárta velünk együtt ezt az utat. Én végigjártam ezt az utat, a nehéz és sűrű ösvényeken kutatva a valódi válaszokért. Megtaláltam a válaszokat, és örömmel megmutatom neked is az utat, hogy neked már ne a bozontos ösvényeken kelljen menned, hanem utánam - és utánunk, akik már áttörték előtted az ösvényt, és könnyen járhatóvá tették neked ezt az utat!

ÉPPEN UTAZNI KÉSZÜLÖK, AKKOR IS VÉGIG TUDOM CSINÁLNI A PROGRAMOT, HA NEM VAGYOK OTTHON?

A program elkötelezettséget és sok tervezést igényel, amit nehezebb akkor betartani, amikor az embernek utazgatnia kell. Mindazonáltal, hogy ha regisztrálsz, onnantól kezdve folyamatosan birtokodban lesznek a videó modulok egy egész éven keresztül, ezért bármikor vissza tudsz térni a program megvalósításához, a saját időbeosztásod szerint - bárhonnan a világból hozzá tudsz férni az anyagokhoz, ahol van veled egy számítógép vagy egyéb eszköz, és egy működőképes internetes kapcsolat. 

A személyre szabott egyéni mentorálást a konzultációk keretében a program 16 hetes ideje alatt tudod igénybe venni, ezt követően a mentor-támogatói tagság keretében megmarad a hozzáférésed a csoportos mentor-támogatói elemekhez (a havi csoportos konzultációkhoz és a mentor-támogatói fórumhoz), és kiegészítő jelleggel tudsz magadnak további egyéni konzultációkat is foglalni.

HA RÉSZLETFIZETÉST VÁLASZTOK, HOGYAN KELL FIZETNEM A PROGRAM RÉSZLETEIT?

A program díját Prémium csomag esetén 4egyenlő részletben, VIP csomag esetén 2 egyenlő részletben tudod kifizetni kártyás fizetéssel. Az első részlet levonása a jelentkezés leadásával egyidőben megtörténik. A jelentkezéskor a bankkártya adatai regisztrálásra kerülnek, és a fennmaradó részletek automatikusan kerülnek levonásra a jelentkezést követő 30 naponta. A mentor-támogatói fórum tagsági díj az első 4 hónapban ingyenes, ezt követően havonta kerül automatikus terhelésre az általad regisztrált bankkártyáról. A mentor-támogatói fórum tagságod bármikor lemondható! 

 

MEDDIG MARAD HOZZÁFÉRÉSEM A PROGRAM MENTOR-TÁMOGATÓI ELEMEIHEZ?

A személyre szabott egyéni mentor konzultációkat a program 16 hetes ideje alatt tudod igénybe venni.

Ezt követően a mentor-támogatói tagság keretében (amennyiben tag maradsz), megmarad a hozzáférésed a csoportos mentor-támogatói elemekhez - a havi csoportos konzultációkhoz és a mentor-támogatói fórumhoz illetve a további csoportos támogatói elemekhez. A 16 hetes program lejárta után, illetve miután kihasználtad a Program keretében rendelkezésedre álló egyéni konzultációkat, kiegészítő jelleggel tudsz magadnak további egyéni konzultációkat is foglalni.

 

MEDDIG TUDOM IGÉNYBE VENNI A KONZULTÁCIÓKAT?

A személyre szabott egyéni mentor konzultációkat Prémium csomag esetén a 16 hetes programot követő +1 hónapig (tehát a program kezdetétől számított összesen 5 hónapon keresztül), VIP csomag esetén +2 hónapig (tehát a program kezdetétől számított összesen 6 hónapon keresztül) tudod igénybe venni.

Ezt követően a mentor-támogatói tagság keretében (amennyiben tag maradsz), megmarad a hozzáférésed a csoportos mentor-támogatói elemekhez - a havi csoportos konzultációkhoz és a mentor-támogatói fórumhoz. A 16 hetes program lejárta után, illetve miután kihasználtad a Program keretében rendelkezésedre álló egyéni konzultációkat, kiegészítő jelleggel tudsz magadnak további egyéni konzultációkat is foglalni.

HOGYAN TUDOM ÉRVÉNYESÍTENI A PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT?

A tanulószobában lehetőségünk van monitorozni a programtagok haladását, így látjuk az aktivitásodat, tudjuk mivel tudunk neked még segíteni ha elakadnál.  Amennyiben a programban aktívan részt veszel és teljesíted, betartod a tananyagban található információkat, használod a segédanyagokat, támogatói elemeket, valamint aktív tagja vagy a Zárt támogatói facebook csoportnak, és ennek ellenére sem éreznéd magad jobban, úgy visszafizetem a program regisztrációs díját neked, ha jelzed felém garanciális igényedet 30 napon belül az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu email címen. 

MEDDIG MARAD HOZZÁFÉRÉSEM AZ ONLINE OKTATÓFELÜLETHEZ?

Az online oktatófelülethez egy éven keresztül van hozzáférésed, illetve ezen túl mindvégig, amíg aktív tagja maradsz a mentor-támogatói fórumnak. 

HA BÁRHOL ELAKADNÉK A PROGRAMBAN, HOVÁ FORDULHATOK SEGÍTSÉGÉRT?

A VÁLTS® mentorok csapata a hét minden munkanapján rendelkezésedre állnak a zárt mentor-támogatói fórumban. Ha elakadnál gyere és tedd fel a kérdésed a csoportban, ahol nem csak Katalintól, de a mentorok csapatától, valamint a sorstársaidtól, a programban résztvevő többi tagtól is lehet kérdezni, inspirálódni, vagy dolgokat átbeszélni.

A havi csoportos mentor konzultációk alkalmával Katalin tud neked személyesen segíteni a kérdéseidben, elakadásaidban. 

Az egyéni konzultációk keretében pedig személyre szabott segítséget kapsz a mentorodtól! 

HASHIMOTO PAJZSMIRIGY BETEGSÉGEM VAN, AZ EGYIK BARÁTOMNAK PEDIG SCLEROSIS MULTIPLEX BETEGSÉGE VAN. SEGÍTHET NEKÜNK EZ A PROGRAM?

Igen, igen, igen! És távolról sem csak ezekben a krónikus vagy autoimmun állapotokban tud segíteni a program. 

A programot pontosan azért hoztuk létre, hogy az ilyen - és ehhez hasonló autoimmun betegségek tüneteit segítsünk visszafordítani természetes módszerekkel. Úgy gondoljuk, hogy a programhoz csatlakozva és az elveket betartva olyan átalakuláson fogtok keresztül menni, amivel egy egészen más, energiával és bolgogsággal teli életminőséget fogtok tudni megtapasztalni! 

LEHET EDZENI A PROGRAM ALATT?

Igen, a testmozgás fontos eleme a V.Á.L.T.S.® életmódprogramnak, de mindenképp fontos, hogy a saját egészségi állapotodnak és energia szintednek megfelelő mozgásformát válaszd. Erre vonatkozólag is kapsz majd ajánlásokat a programban!

ZÁRÓGONDOLATOK KATALINTÓL

Kokavecz Katalin

A V.Á.L.T.S.® Életmódprogram egy Magyarországon egyedülálló program, ami hatékonyan ötvözi a funkcionális életmdód medicinát és a táplálkozástudományt a viselkedés pszichológiával, a tartós és fenntartható eredmények elérése érdekében.
Ez egy hosszú távon is fenntartható egészség-transzformációs rendszer.

Itt megtanulhatod azokat az életmód-stratégiákat és gondolkodásmód váltásokat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy magabiztosan, vitalitással élj, visszaszerezve az életkedvedet, belső egyensúlyodat és életerődet!

Egy olyan befektetés előtt állsz, ami életed végéig hasznodra válik.

Add meg magadnak ezt a belső bölcsességet.

ÉLJ többet. ÉLJ jobban. ÉLJ tünetmentesen.

Igazán MEGÉRDEMLED!

Szeretettel

ÉLJ többet. ÉLJ jobban. ÉLJ tünetmentesen.

V.Á.L.T.S.® Vitalitásra!


Ezt követően amennyiben bármilyen kérdésed, problémád lenne a jelentkezéssel kapcsolatban, írj bátran az ugyfelszolgalat [KUKAC] medkozpont.hu e-mail címre, készségesen segítünk!

Az itt található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. Bővebben  / Adatkezelési tájékoztató

>