KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY VITALITÁSRA VÁLTS?

Iratkozz fel az AJÁNDÉK 3+1 részes videótréningre és ismerd meg a funkcionális megoldás-rendszert, amivel kiegyensúlyozhatod immunrendszered működését, hogy visszaszerezd életerődet, energiádat, vitalitásodat!

A "VITALITÁS MŰHELY Videótréning" része a MED Központ hírlevélsorozataként szolgáltatott kommunikációs folyamatnak, melyre a "Kérem a tréninget" gombra történő kattintással tudsz feliratkozni, és ezzel kifejezett hozzájárulásodat adni ahhoz, hogy a MED Központ kezelje az adatiadat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően. Feliratkozásoddal elfogadod a jogi nyilatkozatot. Később bármikor lehetőséged van a hírlevélről és az üzenetekről leiratkozni az e-mailekben szereplő "Leiratkozom" linkre kattintva.

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY VITALITÁSRA VÁLTS?

Ismerd meg a funkcionális megoldás-rendszert, amivel kiegyensúlyozhatod immunrendszered működését, hogy visszaszerezd életerődet, energiádat, vitalitásodat!

Iratkozz fel az AJÁNDÉK 3+1 részes videótréningre!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

* A keresztnév és e-mail cím kötelezően kitöltendő a regisztrációhoz.

A "VITALITÁS MŰHELY Videótréning" része a MED Központ hírlevélsorozataként szolgáltatott kommunikációs folyamatnak, melyre a "Kérem a tréninget" gombra történő kattintással tudsz feliratkozni, és ezzel kifejezett hozzájárulásodat adni ahhoz, hogy a MED Központ kezelje az adatiadat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően. Feliratkozásoddal elfogadod a jogi nyilatkozatot. Később bármikor lehetőséged van a hírlevélről és az üzenetekről leiratkozni az e-mailekben szereplő "Leiratkozom" linkre kattintva.  

Ezeket fogod megtanulni az INGYENES 3+1 részes 

VITALITÁS MŰHELY Videótréningben:


  • Hogyan vedd vissza az irányítást az egészségeddel kapcsolatban, különféle krónikus, gyulladásos tünetek ellen (emésztési- és gyomor panaszok, krónikus fáradtság, alvásproblémák, ízületi fájdalmak, migrén-fejfájások, memóriapanaszok, testsúlyproblémák, bőr- és hajproblémák, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák, allergiák, autoimmun betegségek…)
  • Hogyan fordítsd vissza autoimmun betegségedet, vagy állítsd le a progresszióját (legyen szó Hashimoto pajzsmirigy alulműködésről, Sclerosis Multiplexről, Lupuszról, Inzulinrezisztanciáról, Reumatoid Arthritisről, Crohn-Colitisről, IBS-ről, akár ekcémáról, endometriózisról vagy bármilyen krónikus állapotról…)
  • Ismerd meg annak az 5 pilléres funkcionális megoldás-rendszernek a lépéseit, amivel a saját egészségemet vettem a kezembe, a saját sorsomat fordítottam meg, és azóta ebben segítek másoknak is
  • Tanuld meg, hogyan kerüld el a klasszikus hibákat és buktatókat, és hogy mit tegyél, mit egyél, hogy te is mihamarabb vitalitásra VÁLTS!

Ismerd meg Kokavecz Katalint

Dr. Guseo András így jellemzi a Katalin által kifejlesztett V.Á.L.T.S.® funkcionális életmódprogramot:

“Katalin képezte magát, tökéletesítette módszerét, ötvözte külföldi mentorainak módszereit, létrehozva ezáltal egy új “hungarikumot”, a V.Á.L.T.S.® 5 pontos egészségjavító programját.”

Dr. Terry Wahls protokolljának szakmai képviselőjeként, a funkcionális medicina életmódprogram hazai nagyköveteként, Katalin missziója, hogy a krónikus és autoimmun betegségek “járványa” helyett, az
EGÉSZSÉG terjedjen járványként Magyarországon, és a világban!

Egészség- és életmódfejlesztő programjaival és az
Autoimmun sorsfordító program című könyv tanításaival, Katalin abban segít másoknak, hogy kezükbe vegyék saját sorsukat, és energiában, életerőben, vitalitásban teli kiegyensúlyozott életet teremtsenek maguknak.

Személyes küldetésének tekinti, hogy amerikai és külföldi orvos mentoraitól tanult, funkcionális medicina életmódprogram szakirodalmát magyar nyelven juttassa el azokhoz, akik elkötelezettek saját maguk fejlesztésében, és ezzel másoknak is szeretnének segíteni.

Így terjed az egészségjárvány Magyarországon! Legyél Te is részese ennek!

Kokavecz Katalin

Kokavecz N Katalin 

MSc, FDN-P, AFDNP member
Funkcionális Diagnosztikai és Táplálkozási Mentor
Functional Diagnostic Nutrition® Practitioner 

The Wahls Protocol® Practitioner 
Az Autoimmun sorsfordító program könyv és mentorprogram szerzője

Készen Állsz, hogy Te is Vitalitásra VÁLTS?

Íme a megoldás! Nézd meg az ingyenes videótréninget, és indulj el a sorsfordításod útján:

>