okt


14

A hűvös, őszi időben testet-lelket melegíti, ha forró krémleveseket kortyolgatunk. A zellernek és a póréhagymának szinte egész évben szezonja van. Azonban a téli póréhagyma vastagabb, alkalmasabb levesek készítésére. Mind a zellernek, mind a póréhagymának karakteres íze van, így igazán ízletes, különleges ételt varázsolhatsz az asztalra.

ápr


09

A spenót szezonja áprilisban kezdődik és novemberig eltart, azonban a legízletesebb ilyenkor tavasszal, illetve ősszel. A spenótról lehet, hogy a klasszikus főzelék jut eszedbe, de számos más elkészítési mód létezik. Beleteheted spenótos-avokádós csirkeburgerbe, egytálételbe, zöldturmixba.

okt


09

Ennek a fenséges fogásnak az elkészítése csak pár percet vesz igénybe, így nem kell órákat a konyhában töltened, ha valami különlegesre és egészségesre vágysz.

aug


05

Mára egy könnyed, nyári receptet hoztam, ami remek kiegészítője a nyári grillpartiknak.