SORSFORDÍTÁSOD GYAKORLATI SEGÍTŐJE

V.Á.L.T.S.®  NAPLÓ


Sorsfordításod gyakorlati segítője
100 napon keresztül

V.Á.L.T.S.® NAPLÓ


Sorsfordításod gyakorlati segítője
100 napon keresztül

Ezzel a naplóval most új,
sorsfordító fejezeteket nyithatsz a saját történetedben!


Kokavecz Katalin
az Autoimmun sorsfordító program című könyv szerzője,
a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódprogram megalkotója

A naplóval kézen foglak, hogy végre tényleg megtedd azokat a mindennapos lépéseket, aminek köszönhetően jól érzed magad a bőrödben! A mai rohanó világban a saját egyéni céljaink, az egészségünk megőrzése és visszaszerzése legtöbbször a napi teendőlisták végére kerül… 

De nem nálad, egy igazi sorsfordítónál! Ha neked fontos az egészséged, és energiád teljében szeretnéd elérni a saját egyéni céljaidat, akkor ez a napló neked szól! 

Teremts magadnak sorsfordító új szokásokat!  V.Á.L.T.S.® Vitalitásra!

“Katalin képezte magát, tökéletesítette módszerét, ötvözte külföldi mentorainak módszereit, létrehozva ezáltal egy új »hungarikumot«, a V.Á.L.T.S.® 5 pontos egészségjavító programját.”

- Dr. Guseo András

Mi vár rád a v.á.l.t.s.® naplóban?


5 különféle sorsfordító szokás-átalakító, amivel az új személyes valóságodat saját magadnak teremtheted meg! 

1. NAPI SZOKÁS kialakítók

Megismerted az életmódváltó program pilléreit, elkötelezed magad, felgyűröd az ingujjad, belevágsz nagy lelkesedéssel, és akkor eljön a hét közepe…. A napi teendők újra maguk alá gyűrtek, és a nagy világmegváltó, életmódváltó terveid ködös homályba vesznek pár nap leforgása után… ISMERŐS???

Napi emlékeztetőkre van szükséged, hogy úton tartsd magadat!

A napi szokás-ébresztők segítségével -  amelyek egytől egyig a V.Á.L.T.S.® program 5 pillére köré épülnek fel - sikeresen fogsz tudni lavírozni a mindennapos kötelező teendőid és az öngondoskodás felemelő cselekedetei között. 

Elkezdesz tudatosan figyelni a szokásaidra, ami a legelső lépés a változás felé!

2. GONDOLKODÁSMÓD IRÁNYÍTÓK

Legyünk őszinték. Az öngondoskodás és sorsfordítás gátjai legtöbbször mi magunk vagyunk... Folyamatos önostorozás. Belső kétségek, kételkedés önmagunkban. Kritikus, negatív belső diskurzus, amit ha másnak mondogatnánk, már rég kizártak volna minket a szobából… Teljesen mindegy, milyen egészséges ételekkel és látszólagosan egészséges cselekedetekkel tűzdeled tele a napodat, ha a gondolataid megmérgezik az erőfeszítéseidet. De van számodra egy jó hírem! 

Az önmagunk felé forduló, szeretetteljes, konstruktív gondolkodásmód megtanulható! 

Sőt, könnyebben elsajátítható, mint gondolnád. Szánj rá napi pár percet, és a naplóban lévő tervező el fog téged vezetni és irányítani a legértékesebb szeretetteljes kapcsolathoz - saját magadhoz -, amire a legnagyobb szükséged van a változás magjánál.

3. V.Á.L.T.S.® PILLÉR ERŐSÍTŐK

Sokan ismerik a változtatás főbb mérföldköveit az Autoimmun sorsfordító program könyvből vagy más tanításaimból, de nehezen tudják beilleszteni vagy üzemeltetni az ott tanultakat a saját mindennapjaikban.

A V.Á.L.T.S.® Napló vezetésével könnyebben leszel képes sorsfordító eredményeket elérni.

Az irányítás mindenkinek kizárólag a saját kezében van, de a legtöbb ember el sem tudja képzelni, hogy napi szinten felállított prioritásokkal, tudatos tervezéssel és döntésekkel valóban képesek fordítani a sorsuk kerekén.

Sorsfordításodat a napi szinten üzemeltetett szokásaiddal tudod megvalósítani, ebben ad mindennapos gyakorlati segítséget a napló!

4. Fejlődés mérők

Amit mérsz, az fejlődik. A legtöbben csak tekernek előre a mókuskerékben, anélkül, hogy valaha megállnának, hogy számot vessenek önmagukkal. Az eredményekkel. A sikerekkel, a fejlődéssel. Az idő csak úgy elsuhan mellettünk, hogy észre sem vesszük... Pedig ha megállsz, és visszatekintesz, értékes kincsekre és bölcsességre lelhetsz. 

Igenis megérdemled, hogy megállj, szünetet tarts, és levond a következtetéseket! 

A V.Á.L.T.S.® Naplóban 5 hetente megállítalak, és emlékeztetlek arra, hogy számot vess önmagaddal. A visszatekintés egyben lehetőséget ad saját magad megünneplésére és arra, hogy megtervezd sorsfordításod következő fejezetét. 

5. FÓKUSZ TEREMTŐK

Mint a cirkuszban: száz különböző tányér, amikkel a fejed fölött zsonglőrködsz nap mint nap. Ezer különböző cél, terv, szándék és teendő. A figyelmed ezer felé szóródik… Ez kimerültséghez vezet, és valljuk be: nem túl sok eredményhez…

Kevesebb őrületre, és több fókuszra van szükséged, kedves sorstársam! 

El fogod kezdeni kiüríteni az elmédet, majd pedig megtanulsz prioritásokat felállítani. Így több hely marad kreativitásra, fókuszra, megvalósításra! Minél inkább megtanulod mederbe terelni a fókuszodat, annál erősebbé és hatékonyabbá válsz. Így tudsz új valóságot teremteni magadnak, életed minden területén.

VEDD A KEZEDBE SORSODAT A NAPLÓVAL MOST!

A V.Á.L.T.S.® Napló gondolkodásra késztet minden reggel, hogy hogyan szeretném a napomat tölteni. Magabiztosságot ad a célom elérésében: így céltudatosan, következetesen haladok a mindennapok feladataival. Érdekes módon sokkal több minden belefér egy-egy napba. Nem attól, hogy időre élem az életemet, hanem hogy van benne tervszerűség. Ad egy tisztánlátást, hogy mivel is telik az időm. A napló hozzásegített ahhoz, hogy rájöjjek, eddig mennyire nem volt fontos a saját jóllétem, mennyire nem szántam erre időt, és tényleg működik, hogy amióta a napló segítségével nem sajnálom magamtól a magamra fordított perceket, többet adok a környezetemnek, a körülöttem lévőknek is! Azt érzem, hogy olyan sok mindent jobban kezelek. Sok olyan dolgot vezetek a napló segítségével, amit eddig nem tartottam fontosnak, és közben látom, hogy ez tényleg működik! Új eszközöket kaptam az érzelmi, mentális és fizikai egyensúlyom megőrzéséhez, amire nem a folyamatos számonkérés, ellenőrzés a jó módszer, hanem azok, amik a naplóban vannak. Ezért teljesen biztos vagyok benne, hogy ez egy olyan “csodakapszula”, amit ha mindennap alkalmazok nem csak aznapra van csodálatos hatással, hanem hosszú távon az egész életemre, és ezáltal a körülöttem lévők életére is!”

- Bona Gabriella
a V.Á.L.T.S.® Napló társszerkesztője

Milyen átalakulásra számíthatsz?


A napló használatával ezeket biztosítod saját magad számára, szeretettel:


Tápláló gondoskodást
sejt szintről
Tudatos testmozgást a mindennapjaidban
Tűpontos fókuszt
Stressz-olvasztást
Örömteli gondolatokat és érzéseket
Odaadó öngondoskodást

Egy szó mint száz, minden napodat boldogabban és egészségesebben fogod kezdeni - és folytatni!

“Szinte minden reggel és este használom a naplót, illetve a nap folyamán is írok bele. Egyrészt azért szeretem, mert keretet ad a napjaimnak, és úgy érzem, hogy használatával nemcsak az egészségfejlesztésben haladok hatékonyabban, hanem az összes célom elérésében is. A napok így strukturáltak, és könnyedén elkészülök egyik feladattal a másik után a céljaim felé vezető úton. Másrészt azért használom szívesen a naplót, mert segítségével jobban figyelek magamra, és így tudatosabban és boldogabban élem az életem. Külön szeretném kiemelni azt a felbecsülhetetlen értékű gyakorlati tudást, amit a napló ad az életmódváltáshoz, illetve a napi tervező oldalakat, amik a kis piktogramokkal különösen elbűvölőek. Dióhéjban: az életem tudatosabb, könnyedebb, boldogabb és egészségesebb, mióta a naplót használom, és remélem, hogy ezt minél többen megtapasztalják majd.”

- Dr. Pocsai Zsoltné Varga Zsuzsa
a V.Á.L.T.S.® Napló társszerkesztője

“Először mindent a praktikum oldaláról nézek, és nekem fontos volt, hogy a napok megtervezésében ugyanúgy lehet használni ezt a naplót, mint egy határidőnaplót. Amiben más, és amiért hálás vagyok, hogy használatával újra elkezdtem írni azokat a gondolataimat, amik aktuálisan foglalkoztatnak. Segít abban is, hogy a pozitív dolgokra fókuszáljak, mert minden nap leírtam, hogy miért vagyok hálás, este pedig a napi örömöket, a sikereket, és ettől mosolygósabbak lettek a napjaim és az estéim.” 

- Szabó Monika
a V.Á.L.T.S.® Napló társszerkesztője

Lássuk részleteiben


ÖNÁLLÓ KIADÁS: CSAK ITT RENDELHETŐ
KEMÉNYBORÍTÓS, SPIRÁLOZOTT
B5-ÖS FORMÁTUMÚ
278 OLDALAS

SZÍNES NYOMTATOTT
15 HETET TARTALMAZ
FRISS, ZÖLD SZÍNŰ BORÍTÓVAL
AJÁNDÉKBA IS TÖKÉLETES

Az igazi változás a mindennapokkal kezdődik!


ÍME sorsfordításod gyakorlati segítője, a V.Á.L.T.S.® NAPLÓ

VEZESD 100 NAPON KERESZTÜL

V.Á.L.T.S.® NAPLÓ


6.990 Ft

1 db V.Á.L.T.S.® NAPLÓ

VEZESD EGY ÉVEN KERESZTÜL
RENDELJ 3 NAPLÓT, A NEGYEDIK AJÁNDÉK!

V.Á.L.T.S.® NAPLÓ CSOMAG


20.970 Ft

3 db V.Á.L.T.S.® NAPLÓ + 1 db-ot AJÁNDÉKBA küldünk!

Extra bónusz  

Rendeld meg most a naplót, és a tiéd lesz az alábbi sorsfordító bónusz ajándék is!

ÍGY HASZNÁLD A V.Á.L.T.S.® NAPLÓD
Ajándék Videókurzus
(14.990 Ft érték)

amiben kézen foglak, tárlatvezetést tartok neked a naplóról, elmagyarázom, hogyan használom én - és hogyan hozd ki belőle te is a legtöbbet a saját sorsfordításod útján!

Kedves Sorstársam!

A nevem Kokavecz Katalin…
és ez a napló szó szerint megváltoztatta az életemetKözel egy évtizede még egészen más szokások alakították az életemet. Száguldottam az árral, és a nagy rohanásban teljesen elmentem a dolgok mellett, tudomást sem vettem arról, hogy mi történik velem. A testemmel, a lelkemmel, az életemmel. Túl elfoglalt voltam, hogy magammal foglalkozzam. A testem egy ideig próbált lépést tartani az árral, amíg be nem ütött a krízis…

A harmincas éveim elejére ezt a sodródást fékcsikorgatva állították meg azok a szörnyű tünetek, amelyeket elkezdtem tapasztalni. Fogalmam sem volt, hogy mi történik velem, és kétségbeesve kerestem a választ orvostól orvosig rohangálva.
Különféle krónikus diagnózisokat kézhez kapva, végül eljutottam arra a pontra, hogy ennek véget kell vetni. A saját bőrömön tapasztalva jutottam el arra a megvilágosító felismerésre, hogy át kell vennem az irányítást a saját egészségem felett.

Miután megtudtam, hogy autoimmun állapotomra kvázi nincs hagyományos orvosi kezelés, életemben először rákényszerültem arra, hogy befelé figyeljek. Hogy önmagam fejlesztésével ráébredjek azokra az eredendően is bennem lakozó bölcsességekre, amelyekhez visszatalálva én is visszaérkezhettem saját magamhoz.

Így kezdtem el foglalkozni az önfejlesztéssel. Ennek meghatározó eleme volt az a pillanat, amikor egészségfejlesztési programom részeként elkezdtem beépíteni az életembe egy csodálatos reggeli rutint, amit én csak élet MENTŐK-nek hívok. Ennek részeként vágtam bele 2013-tól a naplózásba, aminek végső soron a gyümölcse a V.Á.L.T.S.® Napló jelenlegi változata!

Ennek a naplónak a vezetésével te is könnyebben leszel képes sorsfordító eredményeket elérni. Tudom, mert én magam is ezt a naplót - és ennek előzetes változatait - vezetem hosszú évek óta a mai napig.
Amikor drága mentor-tanítványaim előkészítették, és utána velük együtt véglegesítettük a V.Á.L.T.S.® Naplót, megalkottuk számodra is a sorsfordításod gyakorlati kulcsát.

Fogadd nagyon sok szeretettel, és mindahányszor felütöd majd a V.Á.L.T.S.® napló oldalait, tudd, hogy mi mindannyian együtt vagyunk ebben.

És tudd azt is, hogy sokkal többre vagy képes, mint gondolnád!
Vedd kézbe a naplót, vezesd napról napra és éld át TE IS!

Kokavecz Katalin MSc, FDN-P, AFDNP
Funkcionális Diagnosztikai és Táplálkozási Mentor
Functional Diagnostic Nutrition® Practitioner
The Wahls Protocol® Practitioner

“Elsősorban nagyon hasznosnak találom azt, hogy naponta ellenőrzthetem, hogyan sikerül a V.Á.L.T.S.® étrendi ökölszabályokat tartani. Valamint, nagyon jó volt naponta egy inspiráló gondolatot olvasni vagy írni. Szeretem a szerkezetét, ahogy mind az 5 pillér benne van, rengeteg hasznos ötlettel. Könnyebb fókuszáltan az úton maradni ezzel a naplóval, és világosabb mit és hol lehet változtatni, jobbítani az életmódomon.

- Camerzan Orsolya 

“Segít az itt és a mostban tartani. Segítségével jóval szélesebb spektrumon mozgok, mint a hagyományos naplómnál amibe írtam, ami épp eszembe jutott. A V.Á.L.T.S.® Napló segít rendszerben gondolkodni és az is egy nagy előny, hogy ez így be is épül. Növeli a tudatosságom és nekem nagy biztonságot ad, hogy érzem: egy egymásra épülő, támogató rendszerben vagyok. Olyan ez a napló, mint egy védőháló. Pörgős napokon, amikor gépiesen rutinból futtatom a napom, különösen jól esik kinyitni, megnyugtat mert visszavezet abba a rendszerbe ami tudom, hogy jó nekem.” 

- Dr Bottlikné Sinka Éva

“A V.Á.L.T.S.® napló nekem rengeteget segít a következetes életmódváltásban, a rutin kialakításában. Nagyon sok támpontot, ötletet, konkrét lépést tartalmaz, amire napi szinten figyelni érdemes, és ami nekem nem biztos, hogy mindig eszembe jutna a hétköznapok forgatagában. Nagyon tetszik, hogy a napló is rendszerszemléleten alapszik, nekem ez sokat segített abban, hogy sokkal összeszedettebb legyek, meg tudjam tervezni a mindennapjaimat, és hogy a megtanult információkat valóban a gyakorlatba is át tudjam ültetni. Most már a reggeli és az esti rutinom részét is képezi a naplózás, ilyenkor mindig van lehetőségem kicsit megállni, és számot vetni magammal. Így sikerült megőriznem a fókuszt már hosszú távon is, rajta maradni a célomhoz vezető úton. Nem utolsó sorban a korábbi, összeszedetlenségemmel járó stresszt felváltotta az odafigyelés, összpontosítás, s így a nyugalom is. A V.Á.L.T.S.® Napló egy olyan segítség, támasz számomra, ami nélkül ugyan lehet keresgélni a helyes utat az életmódváltás labirintusában, csak nem érdemes. Miért is bolyonganék zseblámpával a sötétben, néha el-eltévedve, ha Te a helyes utat már kivilágítottad számomra, ráadásul még GPS-t is adtál a kezembe hozzá. :)”

- Róthweil Anna

“Nekem nagyon tetszik a napló, mert én mindig is szerettem papírra vetni a terveimet, és az elvégzendő teendőket, melyek a célig elvezetnek. A V.Á.L.T.S.® Napló nagyon sokat segíthet, főleg a program elején, mert szépen végigvezet az úton, amin haladni kell. Segít az új szokások rögzülésében, rutinná válásában. Segítség abban is, hogy sok fontos információ szerepel benne, amit így nem kell a nagy mennyiségű tananyagban, vagy a videó tanításokban keresgélnem, ha nem jegyeztem meg pontosan. Arra ösztönöz, hogy ne hagyjam abba, folytassam, és az külön jó, hogy a saját tempómban is tudok vele haladni.”

- Hudiczius Ildikó

“Nekem nagyon bejön, hogy vasárnap este vagy hétfő reggel átgondolom a következő hetemet, megtervezem a feladataimat, legyen szó egészségfejlesztésről, önfejlesztésről vagy munkáról. Ebben sokat segít a V.Á.L.T.S.® Napló! Akkor szoktam rá a heti és a napi szintű tervezésre, amikor elkezdtem ezt a naplót használni. Ha leírom a feladataimat, akkor jobban látszik, hogy mi fog beleférni és mi az, aminek a kapcsán át kell gondolnom a prioritásaimat. És így előre kerülhetnek olyanok is, amik egyébként mindig háttérbe szorulnak. Pl. a heti feladatok közé az 'énidő'.”

- Papp Szilvia Katalin

“Nagyon hasznos számomra a napló, még úgy is, hogy már jó pár éve dolgozom a V.Á.L.T.S.® pilléreken.
Új lendületet kaptam, ötleteket merítettem belőle, összeszedettebben és tudatosabban tudok haladni a pillérekkel. Sokat fejlődtem közben, ráébresztett hiányosságokra, amin többet kell dolgoznom, és nem utolsó sorban arra is segített fókuszálni, hogy mennyi eredményt elértem és elérek nap mint nap az egészségfejlesztésben. Úgy érzem összességében, hogy szintet léptem a napló segítségével.”

- Marton-Tóth Eszter

“A napló használatának segítségével fókuszáltabb és strukturáltabb lettem. Régebben különböző jegyzetfüzeteket használtam a hálaírásra, a napi teendőimre, a céljaimra stb.., ami sokszor nem volt mindig olyan hatékony. A V.Á.L.T.S.® Napló segítségével többé-kevésbé egybe tudtam ezeket gyúrni, az életem jobban egyben van, így sokkal könnyebb ezekkel napi szinten foglalkozni, ami nagyban segít a különböző technikákat rutinná változtatni. "

- Simon Mariann

"Több alkalommal elhatároztam, hogy na most, holnaptól belevágok a tanult életmódprogramba... De mindig közbejött valami, mindig fontosabbnak tartottam valami mást/másokat mint önmagamat, így csak a tervig jutottam el. 2 hete kezdtem a programot. A Naplónk segít abban, hogy jobban/többet figyeljek magamra, jobban osszam be az időmet.
Minden napból próbálok tanulni. Mit tapasztaltam eddig? Jobban figyelek a gondolataimra, jobban figyelek a szavaimra. Stresszes helyzetekben azon kapom magam, hogy már figyelem a légzésem és megkérdezem magamtól mit tenne ebben a helyzetben a szeretet? Nekem egyelőre ennyi a tapasztalatom, és haladok az utamon."

- Dr. Tóth Mária

"A V.Á.L.T.S.® naplót azért szeretem használni, mert könnyen fellapozható módon tartalmaz sűrítetten sok információt és jó struktúrát ad a pillérek betartásának követéséhez. A segítségével sikerült például rászoktatni magamat a korábbi lefekvéshez, vagy például az étkezéseknél a makro egyensúly betartására. Ha megtorpantam, akkor bátorítást nyertem abból, amit már dokumentáltam, elértem és hajtott a kíváncsiság is, hogy milyen élet-érzés lehet, ha a füzet minden napját feltöltöm tartalommal, saját élménnyel. Megérte :)”

- H. Zsuzsa

“A V.Á.L.T.S.® napló használatával a folyamatban lévő életmódváltásom sokkal tudatosabbá, tervezettebbé vált. Mindez nemcsak a közérzetemre, hanem a teljes életemre pozitív hatással van! Köszönöm!!!”

- B. Szilvia

GYAKORI KÉRDÉSEK - ÉS A VÁLASZOK

ANNYI FÉLE NAPLÓT LEHET KAPNI. MÉGIS MIBEN MÁS EZ?

Az biztos, hogy sokféle naplót lehet kapni. De ILYET biztosan nem lehet, sehol máshol. Ez a napló nem csak a V.Á.L.T.S.® Sorsfordító program pilléreit segíti a gyakorlatba ültetni, hanem abban is segít neked, hogy tudatos fókuszba helyezd azokat a szokásokat, amelyek gyakorlásával új személyes valóságot teremthetsz magadnak. 

Ezt a naplózási rendszert 2013 óta folyamatosan tökéletesítem. Most mentor-tanítványaimmal együtt foglaltuk mindezt egy jól követhető rendszerbe számodra, hogy lerövidítsük vele a Te utadat a vitalitásod felé! 

Ez a napló valódi gyakorlati segítőd lesz az utadon, és ilyen egészen biztosan nincs sehol máshol a kerek világon... Viszont itt és most a TIÉD lehet! A kérdés csak az, hogy vajon megér-e neked egy ilyen gyakorlati, sorsfordító segítség napi 55 forintot?

MIKOR KEZDJEM EL VEZETNI? VANNAK BENNE DÁTUMOK?

Nincsenek benne dátumok, ilyen szempontból öröknaptár. Az első 100 napodat az év bármely napján elkezdheted. Ha javasolhatnánk, pontosan akkor kezdd, amikor kézhez kapod a naplót. Még véletlenül se várj a következő hónap elsejéig. Vágj bele azonnal. Ezért készült! Használd. Vezesd. Éld át.

MENNYI IDEIG TARTANAK, HÁNY HÉT VAN EGY NAPLÓBAN?

Egy napló 15 hetet tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy az első naplóval megalapozhatod azt a 100 napos lendületet, ami a V.Á.L.T.S.® Életmódprogram ajánlásai szerint a legideálisabb időintervallum, hogy elindulj a sorsfordítás útján, hogy Valóban Vitalitásra VÁLTS! A következő 100 napban és utána, (és utána és utána és utána) pedig már nem fogod akarni letenni a naplót (saját tapasztalat!)Tehát ha a 3+1-es csomagot választod, akkor egy évre előre kikövezed magadnak a sorsfordításod mérföldköveit - azon túl, hogy extra kedvezménnyel jutsz hozzá a naplókhoz.

MI FOG TÖRTÉNNI, MIUTÁN LEADTAM A RENDELÉSEMET?

Megrendelés  megkapod emailben a visszaigazolást megrendelésedről a számlával együtt. 

A kiszállítás 2-3 munkanap alatt megtörténik futárszolgálattal. Amikor a megrendelésedet átadjuk a futárszolgálatnak, emailben fogod megkapni az "Így használd a V.Á.L.T.S.® Naplód" Ajándék videókurzus elérhetőségét, hogy amire kézbe veszed a saját naplódat, a segítségemmel el is tudd kezdeni vezetni.

Az értesítők a katalin@medkozpont.hu e-mail címről fognak érkezni, ezt a címet rögtön megrendelés után mindenképp állíts fontos státuszúra, húzd az elsődleges mappába, hogy biztosan ne maradj le a további üzenetekről! 

A kiszállítás reggelén a futárszolgálat fog emailben téged értesíteni, ez lesz a nap, amikor kézhez kapod várva várt naplódat!

MIKOR KAPOM KÉZHEZ A NAPLÓT?

A megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerül a V.Á.L.T.S.® Napló a megadott szállítási címre az MPL Futárszolgálat által. A kiszállítás reggelén a futárszolgálat fog emailben téged értesíteni, ez lesz a nap, amikor kézhez kapod a várva várt naplódat!

AJÁNDÉKBA IS MEGVÁSÁROLHATOM?


Természetesen ajándékba is megvásárolhatod, biztosan nagyon fog örülni neki az ajándékozott. ? Nincs más dolgod, mint a megrendelő lapon a Szállítási címhez írd be az ajándékozott címét, neki fogja kiszállítani a futárszolgálat a Naplót.

Az extra bónusz ajándék videókurzust arra a címre küldjük ki, amelyik e-mail címet a megrendelésnél megadtál.

MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

A megrendeléseket a Complexpress Kft. és a Magyar Posta Zrt. MPL Üzleti Divízió csomagszállító cég teljesíti.

Belföldi megrendelés esetén:

 A csomagot a MPL futárszolgálat fogja a megadott címre szállítani, melynek belföldi költsége egy napló vásárlása esetén 1690 Ft, 4 db rendelés esetén: 1930 Ft

Országhatáron túli szállítás esetén rendelésekor az alábbi kiszállítási díjak érvényesek :

1. zóna (Románia, Ausztria, Németország) : 4500 Ft 

2. zóna (Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Egyesült Királyság, Olaszország, Dánia, Spanyolország, Franciaország, Görögország, Belgium, Hollandia): 7100 Ft

3. zóna (Svédország, Bulgária, Portugália): 8590 Ft

Egyéb ország esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu email címen.

MIÉRT NINCS SZEMÉLYES ÁTVÉTEL?

A napló a nyomdából egyenesen a logisztikai raktárba kerül, ahol nincs lehetőség személyes átvételre, csak arra, hogy kiküldjék az Online megrendelt példányokat. 

A naplók  a nyomdából egyenesen a logisztikai céghez kerülnek, onnantól a kiszállítási folyamatokat ők szervezik és bonyolítják le. Nekem nincs értékesítési üzlethelyiségem. A napló szerzője és kiadója vagyok, az értékesítés pedig Online történik.

Fenti okokból kifolyólag, jelenleg a napló csak Online rendelhető, házhozszállítással.

MI VAN AKKOR, HA MEGGONDOLOM MAGAM?

Csak magamból tudok kiindulni, amikor azt mondom, nem tudom elképzelni, hogy valakinek ne nyerné el a tetszését ez a napló. Azonban ha te mégis úgy érzed, nem azt kaptad amire számítottál, 14 napon belül visszaküldheted a teljesen sértetlen megrendelt terméket és az árát visszautalom neked a szállítási díj levonásával.


V.Á.L.T.S.® NAPLÓ

Sorsfordításod gyakorlati segítője

>