V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód 
ONLINE KÖZÖSSÉGI KLUB


Egy mindenki számára elérhető  tagsági program, ahol egy közös törzset alkotunk, hogy a FUNKCIONÁLIS MEDICINA elveivel hosszú távon is életmódot V.Á.L.T.S.®

Havi tagsági díj, mindössze 14.990 Ft/hó

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód 
ONLINE KÖZÖSSÉGI KLUB


Egy mindenki számára elérhető  tagsági program, ahol egy közös törzset alkotunk, hogy a FUNKCIONÁLIS MEDICINA elveivel hosszú távon is életmódot V.Á.L.T.S.®

Havi tagsági díj, mindössze 14.990 Ft/hó

Hallottál róla, mi mindent tartogatnak számodra a FUNKCIONÁLIS MEDICINA elvei?

 • Szeretnél a SAJÁT EGÉSZSÉGED fejlesztése érdekében tanulni?
 • Szeretnél közösségben tanulni, jól jönne némi plusz motiváció, és az ismeretek bővítése hosszú távon is?
 • Már ismered a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Programot az Autoimmun sorsfordító program könyvből, illetve Katalin erre épülő további programjaiból, de jól jönne az ismétlés, “újrakalibrálás”, úton tartás?

JÓ HELYEN VAGY,

neked való a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Közösségi Klub!


GONDOLJ BELE, mi lett volna, ha még hamarabb elindulsz ezen az úton ezzel a közösséggel,
hogy TE is Vitalitásra V.Á.L.T.S.®

Egy 17 perces TED beszéd, amit Dr. Terry Wahls mentoromtól hallottam 2013 környékén, volt a katalizátora annak a változásnak, ami azután a saját sorsfordító eredményeimhez vezetett.

Évek múltán, a Wahls Protocol® hivatalos mentorává, illetve amerikai és külföldi végzettségeim alapján a Funkcionális Medicina elveinek hazai nagykövetévé, tanítójává váltam - immáron közel egy évtizede…

De ez egyáltalán nem így indult. Én először csak jól akartam lenni, mert teljes mélyponton volt az életem… És mivel kívülről nem kaptam valódi válaszokat, elindultam befelé. Az önfejlesztés, az egészségfejlesztés útján, és így hallottam először a Funkcionális Medicina elvein alapuló életmód programról. Abból az egykori mélypontból idő közben nem csak egy új ember, de egy teljesen új hivatás és küldetés is született.

Egy küldetés, amivel a jó értelemben akarlak most “megfertőzni” téged is, mert TUDOM, hogy a Funkcionális Medicina elveit alkalmazva mindenki képes lehet arra, hogy visszavegye az irányítást a saját egészsége felett, és meg akarom tanítani neked, HOGYAN. 


És azt akarom, hogy senkinek ne kelljen egyedül menetelni ezen az úton a saját vitalitása felé, mert van közösség, van segítség ebben, és a megoldást közel egy évtized tapasztalatából most tálcán kínálom neked ebben a tagsági programban. 

SORSFORDÍTÓ SZÜLETIK! Készen állsz?

Ki a te segítőd a sorsfordításban?

Kokavecz Katalin 

MSc, FDN-P, AFDNP member

Az Autoimmun sorsfordító program és
V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmódprogram szerzője
A V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmódmentor felnőttképzés vezetője

Kokavecz Katalin vagyok.
Van egy pár “címke” a nevem mögött, amiket mind kemény munkával és tanulással szereztem, de ezt kevésbé tartom fontosnak, mint azt, hogy miben tudok mindezekkel neked segíteni, hogy közelebb kerülj valódi önmagadhoz.

Saját sorsfordításom kapcsán szívből jövő küldetésemmé vált, hogy segítsek másoknak is egészségesebb, teljesebb, boldogabb életet élni a Funkcionális Medicina rendszer-szemléletén keresztül.

Könyvemen, programjaimon és szakmai képzésemen keresztül az elmúlt évtizedben megannyi tanítványom sorsfordító eredményeihez járulhattam hozzá.

Az egészség tanulható, ez a tudás kincset ér, és neked is jár, de sajnos mindez nem sajátítható el a hagyományos iskolákban.

Tenned kell érte, hogy a tiéd legyen, de a jó hírem, hogy neked nem kell olyan messzire menned érte, mint nekem kellett, és nem kell hozzá más nyelveken sem beszélned, mint a saját anyanyelved.

Ezt a tudást ugyanis elhoztam neked a Funkcionális Medicina bölcsőjéből, Amerikából. Tökéletesítettem és ötvöztem külföldi mentoraim módszereit egy 5 pilléres programmá, amit közérthetően adok át az anyanyelveden, hogy te is viltalitásra V.Á.L.T.S.®

Magadra ismersz?

 • Megismerted, és (több-kevesebb sikerrel) próbáltad meg is valósítani a V.Á.L.T.S.® Programot, átélted a pozitív hatásokat, amelyeket gyakorolt az életedre, és szeretnéd hosszú távon is fenntartani, sőt további pozitív hatásokat is megtapasztalni és egyre jobban érezni magad.
 • Szeretnél kapcsolatban lenni és maradni a sorstársakkal és a segítő mentorcsapattal, akik támogatnak, lelkesítenek és inspirálnak ezen az úton.
 • Szeretnéd folytatni ezt az életen át tartó utat, hogy jobb döntéseket legyél képes hozni hosszú távon is, életed minden területén.
 • Szükséged van azokra a módszerekre, a tudásra és továbbképzésre, amelyek elősegítik ezt.
 • Egyre jobban és jobban szeretnéd érezni magad, és tudod, hogy ez néha nem is annyira könnyű (sőt). Ugyanakkor tudod, hogy ha olyan emberekkel veszed körül magad, akik őszintén a legjobbat akarják neked, nagyobb valószínűséggel leszel sikeres és éred el a céljaidat te is, hosszú távon is.

Ha ezekben a kijelentésekben magadra ismertél,
akkor a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Közösségi Klubban a helyed!

MIT TARTALMAZ a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Közösségi Klub?

MED-FLIX előfizetés

amivel hozzáférsz a Funkcionális Medicina videós tudástárához, ami mára már hatalmasra duzzadt és egyre bővül.

KÖZÖSSÉG

Tagja lehetsz egy sorsfordító közösségnek, ahol megoszthatod tapasztalataidat, ahol soha nem maradsz egyedül. Évente 3 alkalommal személyesen is találkozunk.

MEGVALÓSÍTÁS 

A V.Á.L.T.S.® Életmód program egyik fő pillére a funkcionális táplálkozás, és a klubban eléred a MED Központ eddigi összes receptjét, szakácskönyveket és menü inspirációkat is.

ÚTON TARTÁS

Havonta részt vehetsz az élő ONLINE csoportos konzultáción Katalinnal, ahol a fókusz hónap témáját járjuk körül, és élőben felteheted  a kérdéseidet is!

A funkcionális oknyomozás és az oki megoldások fő területei az alábbiak. Ezeket hónapról hónapra körbe járjuk, és minden hónapnak lesz egy fókusz témája.


Vércukor Kontroll funkciózavara és megoldási stratégiái


Energia Kontroll funkciózavara és megoldási stratégiái


Emésztési funkció zavara és megoldási stratégiái


Testsúly kontroll és Méregtelenítés


Bőrproblémák, Hisztamin intolerancia


Neurológiai és kognitív problémák és megoldások


Pajzsmirigy


Nemi hormonok


Fájdalom és gyulladás


Koleszterin problémák és megoldások


Funkcionális laboros összefüggések


Mikrobiom
makro összefüggései

EZEKET TARTALMAZZA a MED-FLIX Funkcionális Medicina videós tudástár, ami elérhetővé válik számodra a klubtagsággal:

Autoimmun Sorsfordító Program 
HANGOSKÖNYV


RÉSZLETEK

5 Pilléres megoldásrendszer krónikus betegséged visszafordítására.

Ha krónikus gyulladásos tünetekkel küzdesz - az ízületi gyulladásoktól kezdve az asztmán, az ekcémákon, a szív- és érrendszeri betegségeken át az autoimmun betegségekig -, akkor ez a hangoskönyv Neked szól. Elmagyarázom benne, hogy mi okozza a sokszor rejtélyesnek, misztikusnak látszó tüneteket, és - saját példámon keresztül szemléltetve - azt is elárulom, hogy a valódi okokat felderítve, azokat megcélozva hogyan kerülhet a Te szervezeted is újra egyensúlyba.

Sorsfordító  
MESTERKURZUS


RÉSZLETEK

A mesterkurzusból megismerheted a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódprogram azonnal megvalósítható gyakorlati megoldásait, amelyek segítenek abban, hogy immunrendszered egyensúlyba kerüljön, és visszaszerezd életerődet, energiádat és vitalitásodat!
Ez a videó-tréning egy egész napos intenzív képzés digitális felvétele, amit saját időbeosztásod szerint nézhetsz végig.

Nemzetközi FUNKCIONÁLIS FÓRUM
interjúk Katalin tolmácsolásával

RÉSZLETEK

Tanulj te magad is első kézből a funkcionális medicina bölcsőjéből, és szerezd meg a legprofibb ismereteket közvetlenül a szakma legjobbjaitól!

Első kézből tanulhatsz a nemzetközi szakértőktől, méghozzá magyar nyelven, Kokavecz Katalin közreműködésével és tolmácsolásával.

A funkcionális fórumban a nemzetközi szakértők tudásából merítve, érdekes témát járunk körül a funkcionális egészségfejlesztés, különböző területeiről.

FUNKCIONÁLIS MÁTRIX
Tudásanyagok  

RÉSZLETEK

Ezeknek a tudás anyagoknak a segítségével hosszú távú, haladó, funkcionális egészségfejlesztési stratégiák mentén emeljük az egészségfejlesztésedet egy következő szintre.

Ezek azok a témák, amelyeket hónapról hónapra körbe járunk, és minden hónapnak lesz egy fókusz témája ezek közül.

BÓNUSZAID A V.Á.L.T.S.® KLUBBAN

AUTOIMMUN PROTOKOLL
LETÖLTHETŐ MENÜ INSPIRÁCIÓK

(8.480 Ft értékben)
Jól jönne egy gyakorlati, fényképes segítség, hogyan állítsd össze az étrendedet? Ebből a digitálisan letölthető e-könyvcsomagból ízletes és gyakorlatias inspirációkat kaphatsz. Benne 4 hetes menütervet találsz bónusz receptekkel, az Autoimmun Protokoll (AIP / Wahls protokoll) szerint.


Az Autoimmun Protokoll egy olyan funkcionális táplálkozási terv, amely az autoimmun és a gyulladásos folyamatok hátterében meghúzódó valódi okokat célozza meg. A menütervek, receptek és tippek azokat a kipróbált módszereket foglalják össze, aminek a segítségével Te magad is könnyedén tartani fogod tudni magadat ehhez a regeneráló, tápláló étrendhez.

RECEPTGYŰJTEMÉNY 


Böngéssz kedvedre az egészséges, gyógyító receptek között. A receptek legnagyobb többsége az Autoimmun Protokoll étrendnek megfelelő alapanyagokat tartalmaz.
Találsz AIP, Wahls protokoll, Paleo és Vegetáriánus recepteket is. A receptek összeállításánál a fő szempont, hogy valódi, természetes, toxinmentes összetevőkből készült alapanyagokat használjunk, amelyek támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait és részt vesznek az étrenden keresztül megvalósuló intenzív gyulladáscsökkentésben. Ugyanakkor sejt szintről táplálják a szervezetet, hozzájárulnak a bélrendszeri regenerációhoz és a vércukor háztartás stabilizálásához, amelyek fontos tényezők az autoimmun öntámadás és a krónikus állapotok tüneteinek visszafordításában.


AUTOIMMUN PROTOKOLL
LETÖLTHETŐ SZAKÁCSKÖNYVEK 

(4.870 Ft értékben)
Hogyan lehet ízletes ételeket előállítani azokból az alapanyagokból, amelyekhez csak a piacra szükséges kimenni, illetve azokat a nyersanyagokat megvásárolni, amelyeket a természet teremtett meg számunkra, ahol élünk? A legegyszerűbben! Ezekben a digitálisan letölthető szakácskönyvekben számos ötletet és receptet találsz a M.E.D. Központ szakmai partnere, Veres Krisztina tolmácsolásában. Segítségével te magad is megtapasztalhatod azt, hogy életmódot változtatni lehet úgy is, hogy az élet élvezete megmaradjon. A szakácskönyvek receptjei alapján olyan színes, egészséges ételek készíthetőek, amelyeket a természet számunkra - káros hatások nélkül - felkínál, miközben a kreativitásodat is előhozzák a konyhában!

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN, ÍME AZ EXTRA BÓNUSZAID:

ÉTRENDI ÚJRAKALIBRÁLÁS A KÖZÖSSÉG ÉS A MENTORCSAPAT TÁMOGATÁSÁVAL. 

(28.000 Ft értékben)
Úgy érzed, kiestél a programból? Szükséged van ismétlésre, finomhangolásra, vagy újra nekifutásra?

Csináld végig újra az eliminációs újrakalibrálás időszakot 28 napon keresztül a közösség erejével!

Az újrakalibrálás minden naptári évben kétszer kerül megrendezésre a V.Á.L.T.S.® Közösségben.

AUTOIMMUN MESTERKURZUS TANFOLYAM

(75.000 Ft értékben)
Vedd vissza az irányítást az egészségeddel kapcsolatban, célozd meg betegséged valódi okait és fordítsd vissza autoimmun betegséged tüneteit teljesen természetes módszerekkel!
V.Á.L.T.S.® Klub tagságoddal lépésről lépésre végig tudsz haladni a mesterkurzus moduljain, amelyek 4 hónapon keresztül, hétről hétre válnak elérhetővé ebben a tanfolyamban.

KINEK VALÓ A V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD KÖZÖSSÉGI KLUB?

Neked való…

 • Ha tudod, hogy tevékeny részt kell vállalj saját egészséged fejlesztésében, és a csodamódszerek és csodakapszulák keresgélése helyett magadon tartanod a fókuszt, a változtatást, hogy belülről kifelé állítsd helyre az egyensúlyt a szervezetedben
 • Ha mostanra megértetted, hogy a funkcionális egészségfejlesztés önmunkát és elkötelezettséget igényel, de mivel neked kristálytiszta céljaid vannak, pontosan tudod, hogy MIÉRT csinálod, és biztosítani akarod, hogy eléred a céljaidat a mentorcsapat és a közösség erejére is támaszkodva állsz elébe, hogy a közösség erejével és némi mentori “noszogatással” következő szintre lépj az egészségfejlesztésedben
 • Hosszabb távon is szükséged van a virtuális kézen fogásra, a közösség tapasztalataira, és hogy a kipróbált és letesztelt módszerek segítségével fejleszd magad
 • Ha hasonlóan gondolkodó egészségfejlesztők közösségébe szeretnél tartozni, ahol nem a ‘sajnálkozás’ és a ‘körökben való járkálás’ a fő csapásvonal, hanem a tettrekész, proaktív gondolkodásmód mentén való elkötelezett CSELEKVÉS!

“Nekem nagyon tetszett a program, sok hasznos dolgot tanultam, rengeteg dolog kitisztult a fejemben. Úgy érzem, hogy sokkal jobban ismerem a testem, jobban felismerem a jelzéseit. A tudás és az önismeret segítségével tisztábban látom a lehetőségeim és a feladataim.  Kata segítségére és támogatására végig lehetett számítani, bármilyen kérdésben, ez nagyra értékelem. Nagyon jól éreztem magam a csoportban is, nagyon jó volt olyan emberekkel megismerkedni, akik hasonló gondokkal küzdenek és hasonlóan gondolkoznak a megoldást illetően. Sokat segít a csoport támogató ereje!” 


Balog Violetta

A V.Á.L.T.S.® KÖZÖSSÉGI KLUB viszont NEM neked való…

 • Ha csak a csoda módszereket, csoda kapszulákat, a kívülről jövő impulzusokat keresed és a “megmondóembereket” hajkurászod, akiktől elvárod, hogy majd csak megmondják neked végre, hogy mi a fenét csinálj…
 • Ha folyamatosan szakértőről-szakértőre, előadásokról-előadásokra jársz, de valójában senkinek sem fogadod meg igazán a tanácsát, és a gyakorlatba semmit sem ültetsz át a javaslatok közül.
 • Ha csak arra vágysz, hogy egy varázspálca vagy varázspirula végre csodás módon megoldja a problémáidat, de arra nem vagy hajlandó, hogy időt, és energiát fektess abba, hogy pozitív irányba mozduljon az állapotod.
 • Ha már most úgy érzed, hogy kicsattanó egészségben vagy, és nincs szükséged arra, hogy jobban legyél.

“Visszanyertem az energiámat, az életerőmet. Egyre többet bírok. Visszahíztam, visszanyertem az eredeti súlyomat (ami a célom volt), sőt, már egy kis tartalékom is van, aminek nagyon örülök :-). Az autoimmun tüneteim jelentősen javultak, több el is tűnt. Lelkileg, pszichésen is stabilabb lettem: jobban kitartok az elhatározásaim mellett, higgadtabb, türelmesebb vagyok, nincsenek olyan hirtelen hangulat-ingadozásaim, nincs már az az érzésem, hogy “kihúzták a talajt a lábam alól". Figyelembe veszem végre a saját érdekeimet is, még ha a környezetem néha meg is lepődik ezen, vagy akár rossz néven veszi. Sőt, emiatt már ki sem akadok, nem hibáztatom őket, nem kérem ki magamnak, hiszen olyannak szoktak meg, és nyilván szokatlan, ha nemet mondok, vagy úgy alakítok dolgokat, hogy nekem is megfeleljen. De majd megszokják. :) Talán a gondolkodásom is pozitívabb lett, igyekszem a félelmeket, negatív gondolatokat kiiktatni."


Bölkényi Éva

VÁLASSZ  V.Á.L.T.S.® KÖZÖSSÉGI KLUBTAGSÁG ELŐFIZETÉST!


V.Á.L.T.S.® KÖZÖSSÉGI KLUB
havi előfizetés
14.990 Ft
automatikusan megújul havonta

 • MED-FLIX előfizetés: hozzáféréssel a Funkcionális Medicina Tudástárhoz
 • Receptek, menü inspirációk
 • 12 Funkcionális Mátrix témakör havi fókusszal
 • Havi egy élő kérdezz-felelek Katalinnal
 • Inspiráló és segítő sorsfordító közösség
 • BÓNUSZOK 110.000 Ft értékben
 • 14 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia
V.Á.L.T.S.® KÖZÖSSÉGI KLUB
hat havi előfizetés - 1 hónap ingyen
74.950 Ft
automatikusan megújul hat havonta

 • MED-FLIX előfizetés: hozzáféréssel a Funkcionális Medicina Tudástárhoz
 • Receptek, menü inspirációk
 • 12 Funkcionális Mátrix témakör havi fókusszal
 • Havi egy élő kérdezz-felelek Katalinnal
 • Inspiráló és segítő sorsfordító közösség
 • BÓNUSZOK 110.000 Ft értékben
 • 14 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia
 • 1 HÓNAP INGYEN

A feltűntetett árak, bruttó árak.

14 napos pénzvisszafizetési garancia
Ha regisztrálsz a programra és meggondolod magad, akkor a program kezdésétől számított 14 napon belül jelezd felénk az ugyfelszolgalat [kukac] medkozopont.hu email címen és visszakapod a regisztrációs díjat.

“Ha egy szóval kellene kifejeznem, akkor nagyon inspirálóak voltak az együtt töltött hónapok. Sokat lehet tanulni és haladni, akár kezdő valaki ezen a területen, akár van már némi információja..Kata nagyon hiteles és jó kisugárzású, alkalmazható stratégiákat ajánl és szép lassan, szinte észrevétlenül átformálja a gondolkodásmódot. Nem erőszakosan, hanem a kedvességével “veszi rá" az embert, hogy igyekezzen tartani a kihívásokat."


Király Szilvia

Maradtak még kérdéseid?

A lenti GY.I.K. szekció mindent megválaszol neked. Ha mégis kérdeznél tőlünk, az ugyfelszolgalat [kukac] medkozpont.hu email címen bátran tedd meg!

Hogyan tudom befizetni a V.Á.L.T.S.® KÖZÖSSÉGI KLUB havi díját?

A V.Á.L.T.S.® közösségi klubra kizárólag a bankkártyáddal tudsz befizetni.

Átutalással is lehet fizetni?

Csak havonta ismétlődő bankkártyás fizetéssel, vagy féléves ismétlődő díjfizetéssel lehetséges csatlakozni, átutalással nem.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés hogyan működik a gyakorlatban?

Az ilyen megrendelésnél a bankszámlád minden hónapban az első fizetés hófordulójakor megterhelésre kerül automatikusan a havi tagsági díjjal. A terhelést az OTP Simple biztonságos rendszere végzi. Az ismétlődő fizetést bármikor lemondhatod, ha úgy gondolod nem szeretnéd a most megrendelt szolgáltatást tovább igénybe venni. Az ugyfelszolgalat [kukac] medkozpont.hu email címen mindig segítünk minden felmerülő kérdésben, kérésben.

Bármikor beszállhatok a klubba?

Nem, évente néhányszor lesz nyitva a jelentkezés. A köztes időszakban érdemes a hírlevelemre feliratkozni, hogy ne maradj le a következő nyitásról.

Kiszállhatok a programból bármikor?

Igen. Természetesen a tartalmakhoz onnantól nem fogsz tudni hozzáférni az online felületen keresztül, és a csoportból is kikerülsz ebben az esetben.

 

Van pénzvisszafizetési garancia?

Természetesen. A vásárlásodtól számított 14 napon belül jelezd, ha nem vagy elégedett a V.Á.L.T.S.® Klub programunkkal, és mi visszautaljuk a teljes regisztrációs díjat 8 munkanapon belül. Itt tudod jelezni nekünk: ugyfelszolgalat [kukac] medkozpont.hu

 

Külföldről is csatlakozhatok?

Természetesen. Semmi akadálya. Bárhol lehetsz a világban, tudsz velünk dolgozni.

Lehet váltani havi és féléves előfizetés között?

Igen. Írj az ügyfélszolgálatnak az ugyfelszolgalat [kukac] medkozpont.hu email címre, és mindenben segítünk neked.

Ha lemondom az előfizetésem, visszajár a pénz?

Nem. Ha érvényes előfizetésed van, akkor az előfizetésed végéig csoporttag maradsz, majd ezek után kikerülsz a programról, és nem vonjuk tovább a tagdíjad. De időarányosan nem jár vissza pénz.

Hogyan tudom lemondani az előfizetésem?

Ha szeretnéd lemondani a klub előfizetésed, írj az ügyfélszolgálatnak az ugyfelszolgalat [kukac] medkozpont.hu email címre, és 1 munkanapon belül töröljük a tagságod, és megszüntetjük a bankkártyád automatikus terhelését. De vigyázz, mert nem fogsz tudni újra csatlakozni. Lásd a következő pontot.

Ha egyszer lemondtam, visszajöhetek még?

A V.Á.L.T.S.® Klub célja, hogy egy nagyon különleges, elkötelezett SORSFORDÍTÓ közösséget alkossunk. A ki-be ugrálás nincs jó hatással a közösség erejére.
Ha lemondod az előfizetésed, 6 hónapig sajnos nem tudsz újra csatlakozni.
Ha 2x lemondod, véglegesen kizártad magad a csoportból.

 

Elakadtam a megrendelésnél! Mit tegyek?

Írj kérlek az ugyfelszolgalat [kukac] medkozpont.hu emailcímre!

>