Receptgyűjtemény

RECEPTEK

Kattints ide és böngéssz kedvedre az egészséges, gyógyító receptek között. A receptek legnagyobb többsége az Autoimmun Protokoll étrendnek megfelelő alapanyagokat tartalmaz. Találsz AIP, Wahls protokoll, Paleo és Vegetáriánus recepteket is. A receptek összeállításánál a fő szempont, hogy valódi, természetes, toxinmentes összetevőkből készült alapanyagokat használjunk, amelyek támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait és részt vesznek az étrenden keresztül megvalósuló intenzív gyulladáscsökkentésben. Ugyanakkor sejt szintről táplálják a szervezetet, és hozzájárulnak a bélrendszeri regenerációhoz, ami oly fontos az autoimmun öntámadás és a krónikus állapotok tüneteinek visszafordításában.

AUTOIMMUN PROTOKOLL
LETÖLTHETŐ MENÜTERVEK

Fogalmad sincs, hogyan állítsd össze az étrendedet? Ebből a digitálisan letölthető e-könyvcsomagból ízletes és gyakorlatias inspirációkat kaphatsz. Benne 4 hetes menütervet találsz bónusz receptekkel, az Autoimmun Protokoll (AIP / Wahls protokoll) szerint. Az Autoimmun Protokoll egy olyan táplálkozási terv, amely az autoimmun gyulladásos folyamatok hátterében meghúzódó valódi okokat célozza meg. A menütervek, receptek és tippek azokat a kipróbált módszereket foglalják össze, aminek a segítségével Te magad is könnyedén tartani fogod tudni magadat ehhez a regeneráló, tápláló étrendhez.

AUTOIMMUN PROTOKOLL
LETÖLTHETŐ SZAKÁCSKÖNYVEK

Hogyan lehet ízletes ételeket előállítani azokból az alapanyagokból, amelyekhez csak a piacra szükséges kimenni, illetve azokat a nyersanyagokat megvásárolni, amelyeket a természet teremtett meg számunkra, ahol élünk? A legegyszerűbben! Ezekben a digitálisan letölthető szakácskönyvekben számos ötletet és receptet találsz a M.E.D. Központ szakmai partnere, Veres Krisztina tolmácsolásában. Segítségével te magad is megtapasztalhatod azt, hogy életmódot változtatni lehet úgy is, hogy az élet élvezete megmaradjon. A szakácskönyvek receptjei alapján olyan színes, egészséges ételek készíthetőek, amelyeket a természet számunkra - káros hatások nélkül - felkínál, miközben a kreativitásodat is előhozzák a konyhában!

>