V.Á.L.T.S.®: Funkcionális Életmód Mentor Képzés – Várólista

Készen állsz arra, hogy V.Á.L.T.S.®?


Egy képzés,
amivel megváltoztathatod az életedet.
Egy képesség,
amivel másoknak is segíteni tudsz.

Válj Funkcionális Életmód Mentorrá!


​V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor
SZAKMAI KÉPZÉS

​Legyél Te is
modern egészség detektív
a Funkcionális Medicina elvein alapuló
funkcionális táplálkozási- és
életmódprogram ismereteinek elsajátításával!

​Felnőttképzési nyilvántartási engedéllyel rendelkező, tanúsítványt adó képzés
a FUNKCIONÁLIS MEDICINA elvein alapuló életmódprogram rendszer-szemléletének legátfogóbb képzése Magyarországon!


A V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor egyéves szakmai képzés átfogó ismereteket nyújt számodra a Funkcionális Medicina oknyomozási és egészségfejlesztési megoldás-rendszeréből építkezve. Ugyanakkor mesteri szintre emeli a képességeidet, hogy életmód mentorként hosszan tartó eredményeket és sikereket érj el!

Az 1 éves, tanúsítványt adó képzést kis létszámú csoport számára nyitjuk meg a legközelebbi alkalommal is. 

Az előjegyzési listára feliratkozókat előnyben részesítjük a legközelebbi nyitásnál, és kiemelt kedvezménnyel biztosítjuk a csatlakozást a kurzushoz.KINEK SZÓL EZ A KÉPZÉS?

Ha ezek közül bármelyik kérdés is foglalkoztatott már téged valaha, akkor ez a képzés neked szól:

 • ​Hogyan tudnám megérteni, mi állhat a krónikus tünetek hátterében? Miért nincsenek valódi válaszok, és miért nincs valódi segítség?
 • ​Miért tűnik egy végeláthatatlan folyamatnak a krónikus tünetek hajkurászása? Alighogy eltűnik az egyik tünet, miért jön elő egy/ vagy több másik? Hogyan lehet megtörni az ördögi kört?
 • ​Úgy érzed, hogy a hagyományos, pusztán tüneteket célzó módszerek sokszor nemhogy segítenének, de még inkább beletaszítják az embert a lefelé vezető, krónikus negatív spirálba? De akkor mit lehet tenni?
 • ​Ízületi fájdalmak, bőrpanazok, emésztési problémák, testsúlyproblémák, hangulatingadozás, fejfájás, ételérzékenységek, figyelemzavar, vércukor problémák, hormonális gondok, krónikus fáradtság? Mindezek egyszerre? Vajon mi történik a szervezetben, és mi az első lépés, hogy helyreálljon az egyensúly?
 • ​Bizonytalan vagy, és elveszel a sok különböző szerteágazó információ tömkelegében? Fogalmad sincs, kire hallgass, és nem tudod, hogy ha problémád van, akkor kit kérdezz, kire figyelj, és mit tegyél?
 • ​Fogalmad sincs, hogy mi történik a szervezetben, nem érted az összefüggéseket, vagy már annyi dolog és különféle ismeret kavarog a fejedben, hogy úgy érzed, hogy még annál is kevesebbet értesz, mint mielőtt elkezdtél volna foglalkozni ezzel az egésszel?

A V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés kezedbe adja azokat az ismereteket, képességeket és készségeket, amelyek segítségével végre

 • ​össze tudod rakni az egészség-kirakós elemeit
 • ​képes leszel átlátni az szerteágazó folyamatokat
 • ​megérteni az összefüggés- rendszereket
 • ​jobban megismered az emberi szervezet működését és ezáltal önmagadat
 • ​megtanulod visszavenni az irányítást a saját egészséged felett
 • ​jártassá válsz abban, hogy ezeket a komplex ismereteket hogyan alkalmazd a gyakorlatban
 • ​képessé válsz arra, hogy segíts magadon, hogy aztán másokon is segíthess

A FELNŐTTKÉPZÉS KERETÉN BELÜL TANÚSÍTVÁNYT NYÚJTÓ KÉPZÉS CÉLJA,

hogy megismertesse a Funkcionális Medicina elvein alapuló funkcionális táplálkozási- és életmódprogram rendszer-orientált oknyomozási és egészségfejlesztési megoldásait, aminek az elsajátításával, majd átadásával életre szóló pozitív egészségügyi változásokat leszel képes elérni mind a hozzád fordulók, mind pedig a saját magad életében! 

Mi minden vár rád a programban?

Egészség-mentorálási módszertan 

​Egy olyan rendszer, egy nemzetközileg tesztelt metódus, ami az önismeret fejlesztésével valódi átalakulást és hosszan tartó változásokat képes elérni az emberek életében.

Szakmai és vállalkozási ismeretek egy helyen!

A képzésen a szakmai tudás mellé, vállalkozásépítési ismeretekkel is felvértezünk, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a szakmai sikereket jövedelmező módon tudd elérni, hosszú távon jobb jövőt teremtve a hozzád fordulók és saját magad számára.

Szoftverrel támogatott oknyomozási rendszer

A képzés aktív résztvevőjeként lehetőséged nyílik arra, hogy Te is használd a Funkcionális Labor Állapotfelmérés támogatási szoftvert.

Távoktatási képzés

Tanulj a saját időbeosztásod szerint bárhol az országban vagy világban az Online Szakmai Tanulószoba Portálon keresztül. Ha elakadsz vagy kérdésed van, bármikor elérhető segítséget kapsz az Online támogatói csoporton keresztül.

Online vizsgázás

 Az éves képzés minden moduljának végén (összesen 6 modul) 2 havonta Online vizsgafeladat vár, ahol 80% feletti eredmény teljesítésével válhatsz az egy éves képzés végére tanúsítvánnyal rendelkező Életmód-mentorrá a szóbeli záróvizsga után.

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor Tanúsítvány

A sikeres záróvizsgával szerzett Tanúsítvány lehetővé teszi számodra,hogy egy évente megújítható aktív szakmai tagság keretében védjegyhasználati szerződéssel hivatalosan használd a V.Á.L.T.S.® 5 pilléres életmódprogram funkcionális módszertant a támogató szoftverek és protokollok segítségével együtt.


Csatlakozz Te is a küldetéshez!

“Terjesszük az EGÉSZSÉG járványt
Magyarországon és az egész világban!”

MI A V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR SZAKMAI KÉPZÉS?

Magyarországon jelenleg egyedülálló, a Funkcionális Medicina elvein alapuló szakmai megoldás-rendszer, ami integrálja a funkcionális táplálkozási- és életmód program ismereteit a transzformációs coaching eszközrendszerével és vállalkozás-építési ismeretekkel.

Miért egyedülálló a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés?

​Semelyik másik képzés nem foglalkozik a szakmát érintő két legnagyobb problémával, amellyel a témában dolgozó szakemberek nap mint nap szembesülnek:

Hogyan használják a táplálkozástudományi- és a funkcionális medicina ismereteket a mentorálás pszichológiájával együtt - támogató alkalmazások és szoftverek segítségével, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el hosszú távon is azoknak az embereknek az életmódjában, akik hozzájuk fordulnak segítségért.

Hogyan szerezzék meg a szakmai ismeretek mellé azokat a nélkülözhetetlen vállalkozás építési- és fejlesztési ismereteket, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészség-mentorként valóban egészségesen is vállalkozzanak. Egy dolog ugyanis ismerni a szakmát, egy teljesen másik dolog abból virágzó, egészségesen fenntartható vállalkozást is építeni.


Ebben a szakmában idáig nem volt olyan képzés Magyarországon, ami ilyen átfogóan segíti ennek a területnek a szakembereit...

 Egészen mostanáig!

MILYEN TOVÁBBI TÁMOGATÁSRA SZÁMÍTHATSZ?

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor Alumni Adatbázis

​A végzett résztvevők aktív tagjai bekerülnek a M.E.D. Központ nyilvános Mentor Alumni Adatbázisába. Az éves rendszerben megújítható, együttműködési-, és védjegyhasználati szerződésen alapuló szakmai tagság aktív státuszú szakemberei folyamatos jelenlétet élveznek majd az Internetes adatbázisban, lehetőséget biztosítva arra, hogy közös marketing tevékenységgel támogatva a potenciális ügyfelek rájuk találjanak a M.E.D. képzési központ weboldalán keresztül is.

Szakmai Tanulószoba Portál

A képzés ideje alatt folyamatos, korlátlan hozzáférést kapsz a szakmai képzés Online Tanulószoba Portáljához. A képzés után, a  V.Á.L.T.S.® védjegyet használó aktív tagoknak megmarad a hozzáférés az Online portálhoz, ahol a képzés moduljaihoz tartozó webinárok, a kérdezz&felelek konzultációk felvétele, vendégelőadók előadásai, esettanulmány elemzések és a Tanfolyami anyagok is folyamatosan elérhetőek maradnak.

Szakmai közösség

Csatlakozz a képzés tanulói közösségéhez és szakmai csoportjához. Tartsd a kapcsolatot a tanuló társaiddal és a képzés végzett résztvevőivel a zárt Facebook csoporton keresztül.

​KINEK AJÁNLOM AZ ÉLETMÓD MENTOR KÉPZÉST?

Neked való a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai képzés, ha

 • ​Érdeklődsz a Funkcionális Medicina elvei iránt, mert elkötelezettje vagy az oknyomozásnak és természetes módszereken alapuló okozati megoldásoknak az egészségmegőrzésben- és önfejlesztésben
 • ​Érdekelnek a funkcionális oknyomozás és egészségmegőrzés módszerei és megoldás-rendszere
 • ​Szenvedélyed a táplálkozás és az egészséges életmód, és szeretnéd mélyíteni a tudásodat a funkcionális táplálkozási- és életmódprogram jövőbe mutató trendjeivel és megoldásaival, hogy segíts magadon és segíts másokon is
 • ​Szakmai ismereteidet szeretnéd bővíteni az életmód mentorálás pszichológiájával és a funkcionális támogató szoftverek segítségével, hogy valódi és tartós eredményekhez segítsd hozzá ügyfeleidet a munkád során
 • ​Híve vagy a folyamatos fejlődésnek és a tanulmányaid, készségeid bővítésének, hogy a saját területeden a lehető legjobb szakemberré válhass
 • ​A táplálkozástudomány, egészségügy, spor