Sült csirke sütőtökkel és brokkolival

Megosztás:

Sokan úgy gondolják, hogy a funkcionális étrendet tartani rengeteg főzőcskével jár. Valóban lehet úgy is csinálni, azonban sokat egyszerűsíthetünk az életünkön, ha egy tepsibe dobálunk mindent.

Így az ráfordított idő jelentősen rövidül és amíg az étel a sütőben elkészül, marad idő másra: magunkra, a családunkra. Ha a brokkoli és a sütőtök mellé még kockázol batátát is, illetve a tálaláskor melléteszel frissen mosott salátát, akkor egy szuperül összerakott, funkcionális tányért kapsz mindössze 15 perc alatt előkészítve.

A V.Á.L.T.S.® Immunegyensúly Funkcionális Életmódprogramban megtanítalak, hogy rakd össze a tányérodat egyszerűen, ökölszabályok mentén, hogy golyóállóvá tedd az ellenállóképességed és jobban érezd magadat mint valaha. A 16 hetes program során az étkezési naplódat havonta beküldheted, hogy mentori támogatással segítsük finomhangolni az étkezésedet, és könnyebbé tenni az étkezési változások beillesztését.

Ha szeretnéd megtanulni, hogyan alakíts ki olyan új szokásokat, amivel visszafordíthatod megmagyarázhatatlan eredetű krónikus, vagy autoimmun eredetű tüneteidet és amivel golyóálló módon tudod megerősíteni az ellenállóképességedet, akkor szeretettel invitállak a 16 hetes V.Á.L.T.S.® Immunegyensúly FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓDPROGRAMRA! Csatlakozz itt!

Jó főzőcskézést, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

Print Recipe
Sült csirke sütőtökkel és brokkolival
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 50 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 50 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Melegítsd elő a sütőt 230 °C fokra.
  2. Egy hőálló edénybe tedd bele a rózsáira szedett, megtisztított brokkolit, a sütőtök kockákat, és alaposan forgasd össze a kókuszolajjal.
  3. Sózd, fűszerezd ízlésed szerint.
  4. A zöldségek tetejére helyezd rá a megtisztított csirkecombokat.
  5. Fűszerezd a csirkecombokat is ízlés szerint.
  6. Fedd le a hőálló edényt, és lefedve süsd 20 percig.
  7. Ezután távolítsd el a fedőt, és süsd tovább addig, amíg a csirkecombok megsülnek.
Megjegyzés

Kép és recept forrása: https://www.pinterest.com/pin/369576713180976317/

Hasonló cikkek

>