Hogyan tegyünk el télire zöldségeket tartósítószer nélkül?

A zöldségek napi rendszerességű fogyasztása kulcsfontossággal bír az egészséges táplálkozásban. Akkor tesszük jól, ha minden főétkezéshez színes, kénes és zöld leveles zöldségekkel komplettáljuk a tányérunkon lévő fehérjéket, keményítőseket, zsiradékot az ökölszabályok betartásával. Felmerül kérdésként, hogy télen hogyan tudjuk hasonló változatossággal biztosítani a sok-sok zöldséget, az általunk követett étrendben.

Erre többféle megoldás létezik.

Kedves tanítványom, Laczkó Zsuzsa ebben az írásában kifejezetten a savanyúságokra fókuszálva vázolta a lehetőségeket.

https://utunkazegeszseghez.webnode.hu/kerdesek-valaszok/hogyan-tegyunk-el-telire-savanyusagot-tartositoszer-nelkul2

Print Recipe
Hogyan tegyünk el télire zöldségeket tartósítószer nélkül?