AIP recept- Kókuszos ’Curry’ Karfiolrizzsel

Ebben az ínycsiklandó AIP ‘curry’ receptben csupa olyan alapanyag szerepel, ami segít a sorsfordításban. Az alaplé bélregeneráló, a kurkuma gyulladást csökkent, a kókusz ‘superfood’. A zöldségekből: brokkoli, karfiol, répa, kelkáposzta (vagy spenót) összerakhatod a zöldségmatekodat. Válassz legeltetett vagy kapirgálós forrásból származó húst.
És ráadásul szemet gyönyörködtető látvány! Edd meg a szivárványt!

Jó főzőcskézést, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

 

Print Recipe
AIP recept- Kókuszos ’Curry’ Karfiolrizzsel
Elkészítés
  1. Főzd meg a húst majdnem készre és tedd egy külön tálba.
  2. Öntsd egy nagy fazékba a kókusztejet, csontleves alaplét a kurkuma pasztával, kókuszolajjal/ ghível, kurkumával, lime-mal, és a fokhagymával együtt.
  3. 5 percig főzd, időnként megkeverve.
  4. Ezután add hozzá a fagyasztott vagy friss zöldség keveréket, keverd össze, és lefedve főzd készre.
  5. Tedd a karfiolrózsákat aprítógépbe és aprítsd rizsméretűre.
  6. A karfiolrizst pirítsd kókuzssíron, amíg puha nem lesz vagy párold meg.
  7. Tálald a curryt a karfiolrizzsel együtt.
Megjegyzés

A recept és kép forrása:
https://hu.pinterest.com/pin/369576713157239524/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.