AIP recept- Kókuszos ’Curry’ Karfiolrizzsel

Ebben az ínycsiklandó AIP ‘curry’ receptben csupa olyan alapanyag szerepel, ami segít a sorsfordításban. Az alaplé bélregeneráló, a kurkuma gyulladást csökkent, a kókusz ‘superfood’. A zöldségekből: brokkoli, karfiol, répa, kelkáposzta (vagy spenót) összerakhatod a zöldségmatekodat. Válassz legeltetett vagy kapirgálós forrásból származó húst.
És ráadásul szemet gyönyörködtető látvány! Edd meg a szivárványt!

Jó főzőcskézést, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

 

Print Recipe
AIP recept- Kókuszos ’Curry’ Karfiolrizzsel
Elkészítés
  1. Az olajat egy lábasban közepes hőfokon melegítsük, majd adjuk hozzá az apróra kockázott vöröshagymát.
  2. Tedd bele a felkockázott húst, és alacsony hőfokon párold meg.
  3. Amikor a hús majdnem kész, vedd ki a lábasból és tedd egy külön tálba.
  4. Öntsd egy nagy fazékba a kókusztejet, csontleves alaplét a kurkuma pasztával, kókuszolajjal/ ghível, kurkumával, lime-mal, és a fokhagymával együtt.
  5. 5 percig főzd, időnként megkeverve.
  6. Ezután add hozzá a fagyasztott vagy friss zöldség keveréket, valamint a félretett félig megfőtt húst, majd keverd össze, és lefedve főzd készre.
  7. Tedd a karfiolrózsákat aprítógépbe és aprítsd rizsméretűre.
  8. A karfiolrizst pirítsd kókuzssíron, amíg puha nem lesz vagy párold meg.
  9. Tálald a curryt a karfiolrizzsel együtt.
Megjegyzés

A recept és kép forrása:
https://hu.pinterest.com/pin/369576713157239524/

>