Kapros uborkachips

A kapros uborkachips remek ropogtatni való lehet nyár esti beszélgetésekhez vagy más alkalmakra, amikor leülnél és kibontanál egy zacskó chipszet.Egy aszalógéppel pofonegyszerűen elkészíthető, hogy aztán pillanatok alatt el is tűnjön. 😀 Könnyű, sós, ropogós, amit nehéz abbahagyni, azonban ez egy igazán egészséges nasi.

Készítheted uborka helyett cukkiniből is. A kapor remekül passzol mindkét zöldséghez, de kipróbálhatod más zöldfűszerekkel is, pl. bazsalikommal vagy oregánóval.

Jó főzőcskézést, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

Print Recipe
Kapros uborkachips
Konyha AIP
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 4 óra
Mennyiség
adag
Konyha AIP
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 4 óra
Mennyiség
adag
Elkészítés
  1. Helyezd az uborka szeleteket a zöldség aszalógépbe.
  2. Minden szelet uborkát szórd meg kaporral és sóval.
  3. Ezután indítsd el az aszalógépet néhány órára, amíg az uborka ropogós lesz. Figyelj rá, nehogy megégjen.
  4. Légmentesen lezárt edényben, eláll néhány napig a hűtőszekrényben.
Megjegyzés

Recept és kép forrása: https://www.pinterest.com/pin/369576713180284609