Tápláló, frissítő saláta minden évszakban!
Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/369576713164284498/
Mennyiség |
adag
|
- 1 nagyobb fej karfiol rózsákra szedve
- 225 ml frissen facsart citromlé kb. 3 citrom leve
- 130 gramm kockára vágott mogyoróhagyma
- 100 gramm kalamata olivabogyó negyedelve
- 225 ml olivaolaj
- természetes kősó, ízlés szerint
Hozzávalók
|
|
- Helyezd a karfiolt egy nagy vízzel teli edénybe, és fedd le. Főzd 2-3 percig (amíg a karfiol megpuhul, de nem esik szét). Utána szűrd le és tedd egy nagy keverőedénybe.
- A maradék összetevőket öntsd össze, majd öntsd a meleg karfiolra, végül jól keverd össze.
- Fedd le az edényt, és hűtőszekrényben egy éjszakán át hűtsd. Hidegen tálald.