AIP recept- Fahéjas almachips

Megosztás:

A desszert sem hiányozhat az Autoimmun Protokollból. Az elején igyekszünk megtörni a cukorfüggőséget, így ha most kezdted, akkor inkább valódi formájukban, nyersen fogyaszd a gyümölcsöket. Aszalva, szárítva édesebbek és a cukortartalmúk is magasabb. Azonban később néha-néha belefér az ízletes, ropogós almachips.

Jó főzőcskézést, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

 

Print Recipe
AIP recept- Fahéjas almachips
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Melegítsd elő a sütőt 90 °C-ra.
  2. Egy hegyes késsel vagy mandolin szeletelővel szeleteld fel az almát vékonyra. Magozd ki.
  3. Készíts egy tepsibe sütőpapírt és helyezd rá el az alma szeleteket úgy, hogy ne legyen átfedés közöttük.
  4. Szórd meg fahéjjal az almát.
  5. Süsd körülbelül 1 órán át, majd forgasd meg.
  6. Folytasd a sütést 1-2 órán át, időnként ellenőrizve. Akkor van kész, ha az almaszeletek már nem nedvesek.
  7. Sütő helyett aszalógépben is készítheted.
  8. Tárold légmentesen záródó üvegedényben vagy más tárolóban.
Megjegyzés

A recept és kép forrása:
https://hu.pinterest.com/pin/369576713157284098/

Hasonló cikkek

>
MED Központ
Sütikezelési tájékoztató

Ez a weboldal sütiket (kisméretű szöveges fájlokat) használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa számodra. A süti információkat a böngésződ tárolja, és olyasmiket csinál, mint például felismer, hogy jártál-e már ezen a weblapon, és ha igen, megőrzi, hogy mit csináltál és hogyan szereted használni a weboldalt, vagy például névtelen információkat gyűjt a látogatókról, ezzel segítve az én munkámat, hogy tudjam, melyik tartalom volt a leghasznosabb számodra.

A sütik beállításait a bal oldalon található füleken módosíthatod.