Közeleg a húsvét. Ha még nem tudod, hogy mi legyen az ünnepi menü, esetleg elbizonytalanodtál, hogy mit is egyél húsvétkor az AIP eliminációs időszakban, akkor itt egy remek menü inspiráció számodra.
Az extra zselatinos alaplé nemcsak gasztronómiai szempontból fontos. Egyrészt valóban ízletesebbek lesznek a felhasználásával készült levesek, ételek, azonban a bélrendszeri regeneráció szempontjából is kulcsszerepe van. Ebben a receptben is főszerepet kap az alaplé, így az ízlelőbimbóink és a bélfalunk egyaránt hálásak lesznek.
Ez a finom, egészséges töltött sütőtök quinoával, áfonyával, kelkáposztával és csicseriborsóval egy szuper visszavezetős étel, amely a vegetáriánus irányzatba is beleilleszthető. A korábbi receptek közt találsz már jó néhány visszavezetőset, lapozz vissza bátran.
Ez a weboldal sütiket (kisméretű szöveges fájlokat) használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa számodra. A süti információkat a böngésződ tárolja, és olyasmiket csinál, mint például felismer, hogy jártál-e már ezen a weblapon, és ha igen, megőrzi, hogy mit csináltál és hogyan szereted használni a weboldalt, vagy például névtelen információkat gyűjt a látogatókról, ezzel segítve az én munkámat, hogy tudjam, melyik tartalom volt a leghasznosabb számodra.
A sütik beállításait a bal oldalon található füleken módosíthatod.
Feltétlenül Szükséges Sütik
A “Feltétlenül Szükséges Sütik” arra valók, hogy elmentsük a sütikkel kapcsolatos döntésedet. Ha ezeket nem engedélyezed, akkor minden látogatásodkor újra be vagy ki kell kapcsolnod a sütiket.
Ha nem engedélyezed a “Feltétlenül Szükséges Sütik” használatát, akkor nem tudjuk eltárolni, hogy hogyan döntöttél a sütikről, és minden egyes látogatásodkor újra be vagy ki kell kapcsolnod a sütiket.
Statisztikai sütik
Ez a weboldal a Google Analytics eszközét használja arra, hogy névtelen információkat gyűjtsön, mint például a weboldal látogatóinak száma, a legnépszerűbb oldalak, és hasonló adatok.
Ha engedélyezed ezeket a sütiket, azzal a munkámat könnyíted meg, amit előre is köszönök.
Kérjük, először engedélyezd a szigorúan szükséges cookie-kat, hogy menthessük a beállításaidat!