Évekkel ezelőtt, egy mentorom mondta nekem azt, hogy ha konferenciára megyek, mindig válasszam a VIP jegyet! Azóta is mindig megfogadom a tanácsát. Így kerültem idén júniusban a Helsinki Biohacker Summit konferencia előestéjén a VIP résztvevők vacsorájára. Ott pedig egy asztalhoz az Ehető Vadnövények nemzetközi szakértőjével. Az ő neve Jouko Kivimetsä, akit volt szerencsém megismerni azon a
okt
16
okt
09
Az ehető vadnövények már az emberiség legősibb konyhájának alapanyagai között is szerepeltek. Kezeink a velünk született “szüretelő eszközök”, amivel a világra érkeztünk. Meg kell tanulnunk jól használni őket. Ezáltal egészségesen tudjuk táplálni magunkat, méghozzá úgy, hogy a természet által nyújtott bőséget vesszük magunkhoz velük.
Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]