Megosztás:

Az ehető vadnövények már az emberiség legősibb konyhájának alapanyagai között is szerepeltek. 

Kezeink a velünk született “szüretelő eszközök”, amivel a világra érkeztünk.
Meg kell tanulnunk jól használni őket. Ezáltal egészségesen tudjuk táplálni magunkat, méghozzá úgy, hogy a természet által nyújtott bőséget vesszük magunkhoz velük.

Használd ezt az ősi bölcsességet a modernkori mindennapokban, és ismerd meg a természet “szupermarket” által felkínált (ingyenes) bőséget! 

Erről lesz szó az Ehető Vadnövények Online Tanfolyamban és arról, hogyan tudod biztonsággal felismerni a saját környezetedben ezeket a tápanyagdús és a természet által ingyen felkínált alapanyagokat, hogyan tudod felhasználni a mindennapos konyhai gyakorlatban őket és miként tudod eltárolni a bennük rejlő tápanyag-kincseket és gyógyító összetevőket, későbbi felhasználásra is. 

A hamarosan induló, 6 modulból álló Online kurzus szakmai oktatója Jouko Kivimetsä Finnországból, aki nemzetközi szakértő az ehető vadnövények oktatásában.

Nagy öröm és igazi megtiszteltetés ebben a témában tőle, első kézből tanulni! 
(A tananyagok magyar tolmácsolással kerülnek átadásra a kurzusban)

Az ONLINE tanfolyam korlátozott létszámmal indul, ebben a formában, a külföldi szakértő személyes közreműködésével nem tudjuk, mikor tud újra megrendezésre kerülni a mostani meghirdetett alkalmon kívül, érdemes kihasználni ezt a lehetőséget! 

A regisztráció és a kedvezményes helyek betöltése a jelentkezés sorrendjében történik ide kattintva. Szeretettel várunk! 

Ehető vadnövények tanfolyam

Kövesd az eseményt a Facebookon is ide kattintva.

Hasonló cikkek

>