jún


09

14 éves voltam, amikor egy fénykép alapján beleszerettem ebbe az országba és úgy döntöttem, elkezdek finnül tanulni.Akkor még fogalmam sem volt, miért, de valami legbelül azt súgta, ez kell nekem.Azóta sok fordulat történt. Közeledés, távolodás, felejtés, felélesztés… Most viszont úgy érzem, egy olyan fordulóponthoz érkeztem, ahol életem különböző történései, hullámvölgyei és hegyei, értelmet nyernek egy nagy küldetés

máj


26

Közgazdászként indultam, de az utam a tanítás felé vezetett, miután az egészségem megroppant egy autoimmun betegség miatt.
Az ősi bölcsességekkel, amiket a Funkcionális Medicina tudományos elvei mentén alkalmaztam, visszafordítottam az állapotomat.
Azóta másoknak is segítek abban, hogy egyensúlyba kerüljenek apró változtatások mentén, egy természetesebb életmód adaptálásával.
Ez minden embernek veleszületett képessége.

máj


12

Ilyen volt az Ehető Vadnövények WorkshopMég mindig a hatása alatt vagyunk… Köszönjük!Szívünket-lelkünket beletettük ebbe a napba.Hálásak vagyunk a sok-sok pozitív visszajelzésért, és minden impulzusért, amit kaphattunk Tőletek, akik részt vettetek a vadnövényes workshopon. Bízunk benne, hogy legalább ugyanennyit kaptatok Ti is ezen a napon, élményekben, lendületben, tápanyagokban.Számunkra nagyon sokat jelent a vadnövényes horta világ beengedése

márc


10

Ha egy évvel ezelőtt azt mondod, hogy március első hétvégéjén ehető vadnövényekről fogok beszélni a Funkcionális Medicina szemszögéből, ráadásul angolul, és méghozzá Andalúziában, akkor egészen biztosan kinevettelek volna…Pedig pontosan ez történt!