Stressz, Glutén és Hashimoto

Stressz, Glutén és Hashimoto

Fő bűnös: glutén?

Talán hallottad már tőlem, hogy személy szerint több diétát is kipróbáltam, mígnem a különböző regeneráló étrendek mentén először magam számára “tökéletesítettem” azt az Autoimmun protokoll étrendet, amit azóta a V.Á.L.T.S.® funkcionális életmód program keretében tanítok. Azt az étrendet, ami az egyik alappillére volt a saját sorsfordításomnak.
A gyógyító, regeneráló, gyulladáscsökkentő, funkcionális étrendek többsége egyetért abban, hogy kizárja a glutént.

Tovább

Belső bölcsesség

Belső bölcsesség

Ez a beszélgetés Dr. Tom Garcia barátommal nagyon sok mindent elindított bennem…
Az utóbbi időben egyre többet gondolkodom a programom… a képzésem evolúcióján… A saját evolúciómon, a saját fejlődésemen… Ami az elmúlt években ezzé az 5 betűvé, szimbólummá, és a programom védjegyévé formálódott (V: Valódi ételek, Á: álmodj szépeket, aludj jól, L: Létfontosságú mikrotápanyagok, T: Testmozgás, S: Stresszkezelés), – ami a funkcionális egészségfejlesztés alappilléreit jelképezi – mára már sokkal, sokkal többet jelent ennél…

Ez az 5 pillér fejlődött tovább a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Egészségfa jelképévé, ami sokkal többet szimbolizál az 5 alap pillérnél.

Tovább

Kognitív és pszichés problémák és a Hashimoto

Kognitív és pszichés problémák és a Hashimoto

Hidd el, van kiút!

Mindegy, ki merről jut el a Hashimotóig, a belőle kivezető út senki számára nem könnyű, de létezik!  Az elején talán annak nehezebb, akinél valamilyen idegesítő és nehezen értelmezhető tünet jelenik meg, és akkor kezdődik a nyomozás, hogy vajon mi állhat a háttérben. És itt bizony nem csak fizikai tünetekre, de kognitív problémákra és pszichés nehézségekre is gondolni kell, mint a memóriazavarok, a szorongás, pánikrohamok vagy a depresszió. Ő betegnek érzi magát, de nem tudja, mi a baj.

Tovább

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com