2023. október 27.

Megosztás:

Létezik egy mindent irányító univerzális intelligencia, ami egyszerre létezik bennünk és körülöttünk. Tudományos megalapozottsággal bír és ősi, evolúciós bölcsességekből ered. 

Így alkotva egységet a természet és a tudomány, amiben mi képesek vagyunk megfejteni a legnagyobb vezérlő elv, az univerzum rejtett mintáit, hogy harmóniát teremtsünk a bennünk és körülöttünk élő természettel.

A technológia villámgyors fejlődésével az emberiség egy fordulóponthoz érkezik.
A mi kezünkbe téve azt a felelősséget, hogy a belénk kódolt természetes intelligenciát hogyan integráljuk a mesterségessel.
A természet és a tudomány egységében rejlik a kulcs a fejlődéshez és a harmóniához, amiben a techológiának egyre nagyobb szerepe van. Azonban az irányítás mindig megmarad a kezünkben, hogy közös tudatosságunk fejlődésével a jövő felelős építőivé váljuk. A természet univerzális bölcsességének üzenetét tovább adva a kollektív tudatosság felé.

Hiszek benne, hogy ha ezt tudatosságot tápláljuk magunkban és egymás között, akkor egy olyan jövőt vagyunk képesek építeni, ami fenntarthatóan fejleszthető tovább.

És hálás a szívem, amikor olyan közösségben tölthetek időt, ahol hasonló gondolkodókkal vagyok körülvéve, hogy egymást emeljük ebben a hitben és tudatosságban.

Erről szólt a hétvégém Amsterdamban két héttel ezelőtt, aminek a kulisszáiba a fenti videóban tekinthetsz bele, és erről fog szólni a nyári, Helsinkiben megrendezésre kerülő summit is, ahol szintén ott leszek, hogy ezt az üzenetet együtt felerősítsük és tovább vigyük.

Gyere majd te is!

Hasonló cikkek

>