Engedd meg, hogy bemutatkozzam (újra)

2023. november 13.

Megosztás:

Talán már ismersz és követsz egy ideje, de az is lehet, hogy most hallasz rólam először. 

Engedd meg, hogy elmeséljem a történetemet.

“Előző életemben” multikulti karriert építettem egy nemzetközi cégnél, de a harmincas éveim elején súlyos tünetekkel találtam szembe magam. Mindehhez persze hozzájárult az akkori életvitelem és gondolkodásmódom is. A kialakult tüneteimen viszont a konvencionális orvoslás nem tudott segíteni. 

Ekkor döbbentem rá, hogy más utat kell választanom. Hosszú kutatások végül egy autoimmun diagnózishoz vezettek, és mivel “kintről” nem kaptam valódi válaszokat, a megoldáshoz a saját utat választottam.

Sok-sok tanulás és személyes fejlődés után rájöttem, hogy a testem üzen nekem, és nekem kell értelmezni, megfejteni és megoldani ezeket az üzeneteket. Így jutottam el a Funkcionális Medicina holisztikus világába.Az önmunka, kitartás, az új életmód és gondolkodásmód fokozatosan visszahozta az egyensúlyt az életembe, az autoimmun állapotom pedig visszafordult.

Saját sorfordításom tanulságaiból merítve és számos nemzetközi képzés és diploma után a funkcionális medicina nagykövetévé és tanítójává váltam, és teszem ezt közel egy évtizede.

Küldetésem, hogy a Funkcionális Medicina ismereteit közérthető módon közvetítsem azok számára, akik szeretnének megismerkedni a rendszer-orientált és személyre szabott egészségfejlesztési szemlélettel, ahol nem csak a tünetek kezelése a hangsúly, hanem a valódi okok feltérképezése és természetes megoldások alkalmazása.

Tarts velem ezen az úton, hogy az irányítás az egészséged felett visszakerüljön hozzád, mert a jövőd medicinája a te kezedben van! 

Hasonló cikkek

>