Megosztás:

Fő mentorom, Dr. Terry Wahls újonnan közzétett kutatásának eredményeit tanulmányoztam.

A szakértői lektorált nemzetközi publikáció, ami a Multiple Sclerosis Journalban jelent meg, a következőkről számol be:

A vizsgálatban összesen 87-en vettek részt, mindannyian autoimmun betegek, nevezetesen Sclerosis Multiplex állapotban érintettek.

Előzetesen 12 hétig megfigyelés alatt voltak, és méréseket hajtottak végre rajtuk. Mérték a krónikus fáradtság szintet, az általános életminőségünket és más egyéb klinikai markereket.

Ezután, a vizsgálat 2. szakaszában a résztvevőket véletlenszerűen két csoportba sorolták. Az egyik csoportot megtanították egy zsírszegény étrend követésére, a másik csoportnak pedig megtanították a Wahls Autoimmun Eliminációs protokoll étrendet.

Ezután további 12 hétig követték őket, majd a résztvevőkön újra végrehajtották az összes felmérést. És mindezek után további 12 hétig tartották őket megfigyelés alatt, miközben végig a megadott étrendet követték, és a második visszamérések is megtörténtek a 24. hét után.

Az eredmények:
Mindkét csoport klinikailag és statisztikailag is szignifikáns csökkenést jelentett a fáradtság súlyossági skáláján a 12. héten.

Ugyanakkor, a Wahls Autoimmun Eliminációs étrendet követő csoportnál a 12. és a 24.  hét után is mind a fizikai, mind a mentális állapot sokkal jelentősebb javulást mutatott, mint az alacsony zsírtartalmú étrendet követők eredményei. Továbbá a 24. héten statisztikailag nagyobb mértékben csökkent a fáradtság és növekedett a gyaloglási állóképesség azoknál, akik a Wahls Eliminációs étrendet követték.

TE MIT GONDOLSZ?

Ha a klinikai vizsgálatban az a 87 ember végig tudta követni a Wahls Eliminációs étrendet összesen 24 héten keresztül, és ilyen eredményeket értek el, te vajon mire lehetsz képes?

Dr. Terry Wahls által képzett, hivatalos Wahls Protocol®️ Practitioner szakemberként, megtanítom neked az Eliminációs protokollt és az életmódváltás pilléreit, és most már kutatási eredménnyel is alá tudom támasztani neked, hogy ha TE is végigcsinálod, te is ilyen és hasonló eredményeket érhetsz el vele!

És nem kell, hogy te is Sclerosis Multiplexben legyél érintett, és nem kell az sem, hogy bármilyen autoimmun betegséged legyen… De ha ők, ilyen állapotban képesek voltak ilyen szintű javulásra, te vajon mire tudod használni ezeket az ismereteket, bármilyen krónikus állapot vagy tünet visszafordítása érdekében?

Ha szeretnéd mentori segítséggel reprodukálni a fenti klinikai kutatás eredményeit saját magadon, gyere és csatlakozz a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódprogramhoz, ahol 16 héten át végigvezetlek ezen az úton!

Hasonló cikkek

>