2021. október 17.

Megosztás:

Hormon & immun-egyensúlyozó biohacker tippek : huszonnegyedik rész

Amikor elvégzed a dolgod, kukkants rá!:)

Az egyik legfontosabb állapotfelmérési mérce a Bristol széklet táblázat, és ehhez nem kell, hogy szakértő legyél. Elég hozzá az, hogy minden nap rákukkantasz a végeredményre, és látod, hogy hova tudod besorolni magadat a bristol skálán. Nézd meg és kezdd el felmérni magadat rajta. 

Az értelmezést is meg fogod találni rajta, a lényeg, hogy az lenne az ideális, ha “kígyókakit” tudnád produkálni a formáját tekintve, de nézz utána a Bristol skálában és látni fogod miről beszélek. 

Ha a skála szerint nem éppen ideális  helyzet, amit látsz a vécécsészében, akkor ideje lehet bekukkantani a “motorháztető” alá is. És itt most nem valamilyen komoly invazív vizsgálatra gondolok.

Akár egy sima vérvizsgálati labor eredményből is nagyon szépen lehet következtetni olyan bélrendszeri egyensúlytalanságokra, amiket érdemes lehet megcélozni. 

Tehát amikor azt mondom, hogy kukkantsunk be a motorháztető alá, akkor nem feltétlen drága külföldi székletvizsgálatokra gondolok.

Egy megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező funkcionális szakember drága tesztek nélkül, a megfelelő funkcionális állapotfelméréseket elvégezve is rá tud látni tendenciákra, összefüggésekre és oki faktorokra a bélrendszert illetően is.

Szeretnéd megtudni, milyen tendenciák és összefüggések húzódhatnak az állapotod hátterében? Hogy milyen rejtett lehetőségeid vannak a vitalitás, az immunvédelem és az ellenállóképesség visszaszerzésére?
Ismerd meg, miről árulkodik a labor leleted! 

Regisztrálj a Funkcionális Labor Oknyomozás AJÁNDÉK Videó tréningre, ahol valódi esettanulmányokon keresztül ismerheted meg a laboreredmények funkcionális összefüggéseit.

Hasonló cikkek

>