2023. augusztus 12.

Megosztás:

Múlt héten megkérdeztem, mi az a téma, amiről bővebben vagy mélyebben szeretnél hallani és tanulni a Funkcionális Medicina rendszer-szemléletének bugyraiból. 

A visszajelzések özöne pedig elképesztő volt!

Szerteágazó témákban érkezett érdeklődés az allergiáktól kezdve a emésztési problémákon át a szív-és érrendszeri kihívásokig, de volt két domináns terület, ami a legtöbb visszajelzésben visszaköszönt. 

Az első témacsoport a bélrendszeri egészség, az autoimmun betegségek és a gyulladás csökkentés, amivel kapcsolatban a legtöbben szeretnétek továbbtanulni, és ezek a területek kéz a kézben is járnak egymással.

A másik nagy és összefüggő témacsoport, amivel kapcsolatban a legtöbben szeretnétek többet tudni, az a hormonháztartás egészségének témakörei, beleértve a pajzsmirigy egészségét, a krónikus fáradtság legyőzését, sőt a mentális egészség támogatását is.

Köszönöm, hogy te is megosztottad velem az érdeklődési körödet a funkcionális egészségfejlesztés területén, és azon gondolkoztam, hogyan tudnám az ezekkel kapcsolatos legfőbb összefüggéseket érthetően és feldolgozhatóan átadni neked.

Úgyhogy ezt tettem, és így készült el a Funkcionális Medicina START Mesterkurzus tananyaga, ami egy 5 részes videó kurzus lesz, és szeptember 4-től 8-ig lesz elérhető azoknak, akik regisztrálnak erre az ingyenes Online képzésre.

A videós tananyagok mellett esettanulmányok, élő közvetítések is lesznek, sőt, meglepetésekkel is készülünk, szóval legyél ott te is!

Hasonló cikkek

>