Megosztás:

Szentül hiszem, hogy mi hasonlóképpen gondolkodunk és Neked is szenvedélyed a tanulás, máskülönben most nem olvasnád ezt a bejegyzést:)

Saját egészség-utazásom kapcsán igen hamar rájöttem, hogy az egyensúlyhoz vezető első lépés a tanulással kezdődik. Én személy szerint egészen Amerikáig mentem el, hogy mentorokra leljek, akiktől a mai napig tanulok.

Amióta megfordítottam sorsom kerekét az autoimmun állapotommal kapcsolatban, azt a célt tűztem ki magam elé, hogy saját nyelvemen tanítsam meg azokat a szakmai ismereteket saját sorstársaimnak, amelyeket én magam is alkalmaztam. A tanítás azóta a hivatásommá vált.

Sokan kérdezgetik tőlem a Tanítványaim közül, hogy szervezek-e funkcionális szakmai továbbképzést a területen dolgozó szakmai kollégáim számára is, hiszen nem csak a publikumnak, de a szakmának is nagy szüksége van a funkcionális szemléletre, a jövő medicinájának ismereteire.

A hozzám érkező ezzel kapcsolatos kérdésekre egyenként is válaszolhatnék, de arra gondoltam, hogy a válaszom számodra is hasznos lehet, az alábbi videóban mondom el az ezzel kapcsolatos híreimet. Nézd meg személyes üzenetemet, ha Neked is szenvedélyed a tanulás!

Ne felejts el feliratkozni YouTube csatornámra és Facebook oldalamra, hogy soha ne maradj le a legfrissebb tartalmakról és hírekről!

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre!

Megtennéd, hogy megosztod velem, hogy TE mit szeretnél tanulni a funkcionális egészségfejlesztés témakörében? 

Kíváncsi vagyok, mi az ami Téged foglalkoztat a leginkább jelenleg!

Várom a kommented, és hamarosan jelentkezem további anyagokkal, tanításokkal és információkkal!

Kokavecz Katalin

Hasonló cikkek

>