Megosztás:

Ha már követsz egy ideje, akkor sejted, mi fog történni hamarosan.

Ha viszont még nem tudod, akkor készülj valami nagyon hasznosra…

Hamarosan ugyanis újra nyílik a Funkcionális Medicina START Mesterkurzus, amiben arról tanulhatsz, hogyan segíts magadon, hogy aztán másokon is segíthess. És arról, hogyan formáld hivatássá a szenvedélyedet az egészséges életmód, az oki egészségfejlesztés és a természetes gyógymódok területén a Funkcionális Medicina elveivel.

2019 óta, közel háromezren vettek már részt ezen az ingyenes mesterkurzuson, és most egy szuper új dolog van készülőben, amin a csapatommal már gőzerővel dolgozunk, és szeptember első hetében már láthatod is! 

Szóval mi már javában készülünk, és azt szeretnénk, hogy mindig a legjobbat nyújtsuk neked a funkcionális táplálkozási- és életmód ismeretek, és a holisztikus egészségfejlesztés területén. 

Ezért most én kérdezlek téged, mi az a téma, amiről bővebben vagy mélyebben szeretnél hallani és tanulni, amibe szívesen elmélyülnél jobban?

Kérlek mondd el nekem erre a kérdőívre kattintva, és így biztosan tudom, hogy olyan tartalmakkal jövök a kurzusban, ami a legjobban érdekel téged!

Várom a válaszod!

Hasonló cikkek

>