2019. december 01.

Megosztás:

Hol és hogyan kezdjem a toxinmentesítést?

Heti szinten kapom ezt és az ehhez hasonló kérdéseket, legutóbb egy kedves külföldi barátom szegezte nekem ezt a kérdést.

Legegyszerűbben azt válaszolhattam volna, hogy “olvasd el az Autoimmun Sorsfordító Program könyvemben az erről szóló fejezetet”, csak éppen ő nem beszél magyarul… 

Összeszedtem tehát 5 fontos területet, amit érdemes megtisztítani, és minden területhez a három legfontosabb lépést a toxinmentesítés érdekében. 

Gondoltam, hogy számodra is érdekesek és hasznosak ezek a kezdő stratégiák, nézzük tehát az első terület három legfontosabb lépését: 

Hogyan tisztítsd meg a vizedet?

Az ivóvíz tisztítás folyamán nem tudnak minden káros anyagot eltávolítani az ivóvizünkből. Szennyeződik a víz a plasztik, műanyag palackoktól is, így a palackozott ásványvíz sem valódi megoldás. De akkor mit lehet tenni? Erről szól az alábbi videó.

A cikk a videó alatt folytatódik, görgess lejjebb

Fontos, hogy mindig legyen nálad tiszta víz, hogy hidratáld a sejtjeidet, a szervezeted.

A víz toxinmentesítésére az alábbi indító stratégiákat javaslom neked.

  • Használj toxinmentes palackot!

Én ilyen üveg flaskát használok. Ez a flaska a benne lévő tiszta vizet mechanikus úton strukturált vízzé alakítja, így sejtjeink a legideálisabb módon juthatnak hidratációhoz. Amit viszont még ennél is jobban szeretek ebben a palackokban, azok a színes bevonatok, amivel ha akarom, kedvemre öltöztethetem őket, hogy ezzel is feldobjam a napomat.

  • Vízszűrő berendezés - mert nem mindegy mit töltesz a palackba!

Manapság már nagyon széles paletta áll rendelkezésre a víztisztítók területén. Használhatunk reverz ozmózisos rendszert. Ebben az esetben figyeljünk arra, hogy ez a vízszűrési technológia mindent kiszűr a vízből, tehát az ásványi anyagokat és nyomelemeket is. Ha ilyen berendezést használsz, érdemes egy kis természetes kősóval, pl. Himalája sóval pótolni ezeket az ásványi anyagokat.

Az általam használt Berkey vízszűrő gravitációs elven alapuló vízszűrő.

Szénszűrős módszerrel, gravitációs technikával, ez a víztisztítási megoldás hasonlít ahhoz, ahogyan az anyatermészet tisztítja meg a forrásvizet.  Olyan ez, mintha a forrásvizet a saját háztartásodba vinnéd.

  • Figyelj a bőrödre is! Az sem mindegy milyen vízben fürdünk.

A klór származékok, és más toxinok a bőrön keresztül is beszívódnak szervezetünkbe, ezért érdemes itt is figyelni a toxinmentesítésre.

Használhatsz Szénszűrős zuhanyszűrőt, amit a zuhanyfej elé kell szerelni, és kiszűri a káros anyagokat. Így óvhatod bőrödet is a kiszáradástól.

Biztos vagyok benne, hogy ezek a kezdő stratégiák neked is segíteni fognak, ha megfogadod őket.

Tarts velem a folytatásban is, hamarosan jelentkezem a következő 4 területtel kapcsolatban a toxinmentesítés jegyében.

Szeretnél további egészségfejlesztési stratégiákról tanulni? Jelentkezz a Vitalitás Műhely AJÁNDÉK videó tréningre és haladj tovább a vitalitásod felé!

A videóban bemutatott termékek beszerzéséről tájékozódhatsz a Vital Function katalógusoldalon.  

Hasonló cikkek

>