2022. november 27.

Megosztás:

Amikor odakint hideg, zord, és fénytelen… idebent attól még mindig lehet fényes és világos!

A belső fényt számomra két dolog biztosan és egész folyamatosan táplál:
a hála és a hit érzése.

Hála azokért a dolgokért, amelyek megtörténtek, és a hit, a bizakodás, a reménnyel teli előretekintés azokért a dolgokért, amelyek elkövetkeznek.

Hálásan köszönöm mindenkinek, akikkel személyesen ünnepelhettük együtt az Autoimmun sorsfordító program könyv 5. szülinapját, és egyben az új (3. kiadás) megszületését! 
Nagyon sokat adtak nekem azok a beszélgetések, amiket átélhettem Veletek a pénteki eseményen.

Megismerni titeket, a történeteiteket… a személyiségeket a könyvem olvasóiban, ez valami fantasztikus élmény volt! 

Bízom benne, hogy legalább ugyanennyit én is adhattam nektek a találkozón, és még ennél is sokkal de sokkal többet a könyvem hasábjain keresztül!
És bár a könyv már öt éve segítője az olyan sorsfordításoknak, amelyek közül jó párnak tegnap személyesen is a fültanúja lehettem, az évforduló és az új kiadás kapcsán most mégis egyfajta újdonsült izgatottsággal tekintek a jövőbe! Hogy milyen további történeteket tudunk együtt a sorsfordítók tablójára írni!

Legyen a TE sorsfordító történeted a következő!

A hittel és reménnyel teli előretekintéshez pedig szintén mindig tudunk töltekezni a múltból!

Én most az egy hónappal ezelőtt tartott csodás workshopról készült videó montázsát nézegetve tekintek előre az Ehető Vadnövény Tanfolyam ONLINE kurzus 2. moduljának nyitására, ami HOLNAP lesz!

Felmerülhet benned a kérdés, hogyan lehet az ehető vadnövényekről az adventi időszak kellős közepén tanulni? Van-e értelme egyáltalán most beleásni ebbe magunkat, amikor a természet éppen “alszik”?

A fákról ugyan már lehullottak a levelek, és a kertek se nagyon teremnek már, de ha csak egy kicsit is nyitott szemmel jársz-kelsz odakint, akkor láthatod azt a bőséget, amit a természet még mindig adni tud nekünk ehető vadnövények formájában!

Pontosan ilyenkor van a legnagyobb szükségünk arra a tápanyag bőségre, ami még ilyenkor is fellelhető a természetből! Ezeknek a felismerésére és mindennapos konyhai gyakorlatodba való beillesztésére tanítunk meg az Ehető Vadnövény Tanfolyamon.

Ha te is szeretnél belépni a természet szuperfood éléskamrájába, még mindig nem túl késő felzárkózni a kurzushoz!!

 

Hasonló cikkek

>