2023. szeptember 01.

Megosztás:

Hamarosan itt a nagy nap és szeretném, ha te is részese lennél ennek az izgalmas utazásnak! 🚀

Szeptember 4-én indul a Funkcionális Medicina START mesterkurzus, és már nagyon várom, hogy együtt töltsük virtuálisan ezt az öt napot a kurzuson!

Itt a lehetőség, hogy megismerd a Funkcionális Medicina rendszer-szemléletét, és megtanuld, hogyan segíthetsz magadon, hogy aztán másokon is segíthess.

Az ingyenes videó kurzusból azt is megtudhatod: hogyan legyél képes jövedelmező hivatást teremteni azzal, hogy értéket közvetítesz a világnak, miközben egészséget, szabadságot, függetlenséget és válságálló karriert építesz magadnak!

Szóval, hogyan ne maradj le erről a fantasztikus lehetőségről?

Egyszerűen csak kattints a linkre és iratkozz fel: https://medkozpont.hu/start/

A START mesterkurzust 2023. szeptember 4.-től éred el egy zárt Tanulószoba felületen keresztül, amelyhez e-mailen fogjuk küldeni a hozzáférésedet a kurzus kezdetekor. 

Az izgalom folytatódik a kurzus ideje alatt is, mivel minden nap délután 2-kor élő kérdezz-felelek adás vár rád a START kurzus zárt Facebook csoportjában, ahol minden nap ott leszek, hogy válaszoljak a kérdéseidre, és hogy segítsek a tanulásban, a dolgok elmélyítésében. 

A kurzus során minden reggel posztolom az aznapi kurzus videót neked a tanulói felületen. 24 órád lesz megnézni az aznapi videót és megcsinálni a feladatot. Ha minden nap elvégzed az összes feladatot, automatikusan bekerülsz egy izgalmas nyereményjátékba is.

Emlékezz, hogy a legtöbbet azok profitálják a kurzusból, akik tényleg aktívan részt vesznek benne. Legyél jelen, és kövesd napról napra a tanításokat, hogy semmiről se maradj le!

Várom, hogy együtt elinduljunk ezen az úton, és remélem, hogy te is legalább olyan izgatott vagy, mint én, hogy az 5 napos kurzuson együtt megismerhessük a Funkcionális Medicina világát! 

És még egy:

Ne felejtsd el megosztani ezt az üzenetet azokkal, akiknek szintén érdekes lehet ez a lehetőség, és hívd meg őket is a kurzusra: https://medkozpont.hu/start/

Hasonló cikkek

>