Megosztás:

Nem akarlak sokkolni az eredményeiddel… épp ellenkezőleg…

A funkcionális laboros állapotfelmérések mellett számos empirikus felmérést is elvégzünk a funkcionális oknyomozás részeként. Ezeknek az eredményeknek a láttán, először nagyon sokan érzik sokkolva magukat.

Távolról sem célom, hogy megijesszelek az állapotfelmérések eredményeivel, még akkor sem, ha első ránézésre igen sok terület jelezhet egyensúlytalanságot.

Ne feledd, a funkcionális állapotfelmérések eredményei soha nem jelentenek diagnózist.


https://medkozpont.hu/funkcionalis-labor-oknyomozas/

Hogy mit jelentenek az eredmények?

A funkcionális oknyomozással LEHETŐSÉGEKET tárunk fel. Olyan tendenciákat figyelünk meg, ami hagyományos diagnosztikai eszközökkel nem lenne felmérhető vagy látható.

Minél több tendenciát tudunk feltárni és megfigyelni a felszín alatt húzódó funkcionális egyensúlytalanságokkal kapcsolatban, annál több lehetőséget tudunk a megoldás tekintetében is felvázolni. A felmérések eredményeiből látható eltérések olyan lehetőségeket tárnak fel, amelyek kiegyensúlyozásával a valódi okok megcélzásával kerülhet vissza a szervezeted az egyensúlyba.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

Mi mindenre lehet rálátni ezeknek a funkcionális állapotfelméréseknek az eredményeiből? A Funkcionális Labor Oknyomozás Óra webináriumon valódi esettanulmányok példáin keresztül mutatom meg neked az összefüggéseket. Így te magad is beleláthatsz abba, hogy mi mindenre tudod használni ezeket az információkat a saját vitalitásod visszaszerzésének érdekében.

A webinárium ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Ide kattintva tudod lefoglalni a helyedet:
https://medkozpont.hu/funkcionalis-labor-oknyomozas/

Hasonló cikkek

>