2022. március 27.

Megosztás:

Romokban az egészségügy? 

Nem fogok politizálni, tudod, hogy ez a csatorna nem erről szól. 

A véleményem viszont az, hogy világszerte az emberek öngondoskodása az, ami romokban hever. Márpedig ha valódi, oki megoldásokat keresünk az egészségügy helyzetére, akkor az belőlünk indul ki. Az egyes emberekből. Hiszek benne, hogy hosszú távon ez az egyedüli reális megoldás. Hogy visszakerüljön az emberek kezébe, a te kezedbe az irányítás az egészségeddel kapcsolatban.

Az egészségügynek nem több orvosra nővérre, férőhelyre, létesítményre van szüksége – ne érts félre, ezek persze, hogy fontosak – de ami még ennél is fontosabb, amire az egészségügynek szüksége van, hogy talpra álljon: egészséges emberekre! 

Ez jelent valódi oki megoldást, és ebben tud segíteni a Funkcionális Medicina, és az ezzel dolgozó szakemberek, hogy egyre több ember legyen képes megtanulni, hogyan vegye vissza az irányítást a saját egészsége felett, hogyan gondoskodjon saját magáról. 

Egyre több olyan emberre, olyan mentorra van szükség, aki képes megtanítani másoknak, hogyan legyen tudatosabb, vitálisabb, hogyan kerüljön egyensúlyba és kerüljön újra kapcsolatba a saját testével, a saját öngyógyító gépezetével. Hogyan kerüljön vissza az irányítás mindenkinek a saját kezébe a saját egészségével kapcsolatban. 

Szóval, ha egy 1-10-ig skálán kellene értékelned az egészségügy helyzetét, milyen értékelést adnál?

És ha egy 1-10-ig skálán kellene értékelned a saját öngondoskodásod helyzetét, akkor milyen értékelést adnál?

Ha bármelyikre is kevesebbet adtál, mint 10, én hiszek benne, hogy az irányítás nálad van, hogy javítani tudj ezen.

És tudok neked olyan stratégiákat tanítani, amivel meg is tudod valósítani, hogyan segíts magadon, hogy aztán másokon is segíthess, sőt így ezzel akár az egészségügy reformjához is hozzájárulhass.

Köszönöm a figyelmed, a nevem Kokavecz Katalin, az Autoimmun sorsfordító program könyv szerzője, a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódprogram és szakmai mentorképzés alapítója vagyok.

Ha téged is érdekel a Funkcionális Medicina holisztikus, rendszerszemléletű megközelítése, akkor kövess engem, mert ezen a csatornán itt erről tudsz tanulni tőlem.

Hasonló cikkek

>