Megosztás:

Pontosan arról szeretnék tanítani neked, ami tudom, hogy a legjobban érdekel. 

Márpedig onnan tudom, mert megkérdeztelek. 

Nemrégiben egy feleletválasztós felmérést végeztem az olvasóim és a követőim táborában, és a felmérés eredményeiből származó szűk keresztmetszeteket szeretném megcélozni ebben a kurzusban, mert így tudom biztosítani, hogy értéket vigyél haza belőle. (A mesterkurzusra egyébként ingyenesen tudsz regisztrálni!)

Ha te is úgy érzed, hogy a személyiséged és az egészséged fejlesztése jelentheti a szakmai jövődet, akkor figyelj.

Egy öt napos intenzív mesterkurzusra invitállak teljesen ingyenesen, ahol a Funkcionális Medicina világába kalauzollak el téged!

Az öt nap alatt felfedezheted az egészségednek és a szakmai fejlődésednek is a soron következő mérföldköveit, hogy a szenvedélyedet karierré formálhasd!

Mit tanulhatsz az 5 nap alatt?

  • Egy olyan hivatásról, amivel megváltoztathatod a saját életedet és mások életét... De vajon mi áll még az utadban? Az első napon ezt kiderítjük!
  • A második napon felfedezzük a bélrendszer rejtett összefüggéseit a Funkcionális Medicina oki megoldásainak tükrében.
  • A következő részben a hormonok birodalmába fogsz mélyen bele látni a Funkcionális Medicina szemüvegén keresztül!
  • Majd a negyedik napon felvesszük a Funkcionális Oknyomozó szemüveget és elindulunk felkutatni a rejtett okozati faktorokat a különböző egészségügyi kihívások hátterében.
  • A kurzus ötödik napján pedig elindítalak az álmaidból a valóság felé, azon az úton, hogyan építs online karriert funkcionális életmód mentorként, hogyan válj te is sorsfordítóból segítővé egy nemzetközileg is elismert hivatásban.

Szóval, irány a Funkcionális Medicina START mesterkurzus, iratkozz fel most és indulj el az egészséged, a személyiséged és a karriered fejlesztésének az útján!

Hasonló cikkek

>