2022. július 17.

Megosztás:

Bocsáss meg másoknak. Nem azért, mert megérdemlik a megbocsátást, hanem azért, mert Te megérdemled a békét! 

És azért is, mert klinikai kutatások bizonyítják, hogy a megbocsátás óriási egészségügyi előnyökkel jár. Mint például a vérnyomás csökkenés, a kortizolszint kiegyensúlyozása, gyulladás csökkentés és harmonikusabb endokrin működés, vagyis kiegyensúlyozott hormonműködés. 

A megbocsátás tehát nem csak boldoggá, de egészségessé is tesz téged. 

Ahhoz, hogy megtapasztald ezt az érzést, legyél jelen. Éld meg a pillanatot! 
A jelen pillanat ugyanis az egyetlen hely, ahol megtapasztalhatod a boldogságot!

Amikor túlságosan a múltban élünk: az melankóliához, depresszióhoz vezethet. Ha túlságosan a jövőben élünk: az pedig a szorongás, aggódás érzéseit táplálja.

A megbocsátás tehát kulcsfontosságú ahhoz, hogy nagyobb jelenlétet teremts a mindennapi életedben, hogy megéld a jelen pillanatot és abban, hogy egészséges és boldog legyél. 

Támogassuk tehát egymást abban, hogy a megbocsátás révén még több szabadságunk, boldogságunk és egészségünk legyen! Így tudunk mi magunk is változni, és ezzel jobb világot teremteni magunk köré. 

Ui: A Vitalitás Műhely videó tréning azért készült, hogy végig vezesselek a változás felé vezető út első lépésein. Azokon a lépéseken, amelyeket a Funkcionális Medicina megoldás-rendszerében én magam is megtettem a vitalitás felé vezető úton. 

Csatlakozz te is, ide kattintva!

Hasonló cikkek

>