Megosztás:

Dr. Terry Wahls – akinek hivatalos szakmai mentora vagyok – továbbképzésén vettem részt újra a múlt héten, ahol megint felmerült a kérdés arról, hogy mi is jelenthet megoldást az autoimmun állapotok kezelésére… A tüneti kezeléseket célzó gyógyszeres terápiák, vagy az oki faktorokat célzó, Funkcionális Medicina elvein alapuló életmódprogram? 

A legtöbben még csak a tudatában sincsenek, hogy létezhet más megoldás a gyógyszereken kívül, de ennek változnia kell! Az emberek igenis tudniuk kell arról, hogy van más megoldás, és hogy mindenki képes visszavenni az irányítást a kezébe a saját életével és vitalitásával kapcsolatban.

A videóban pár példát is említek ezzel kapcsolatban, és azt is tudom, hogy te is képes vagy rá! 

Köszönöm, ha a videó megosztásával te magad is részt vállalsz annak az üzenetnek a közvetítésében, amit a videó vége fele mondok el. Nézd meg, oszd meg, és vedd kezedbe a sorsodat te magad is!

 

Ha Te is szeretnéd megtenni a soron következő lépéseket a vitalitásod felé, akkor szeretettel invitállak az AJÁNDÉK Vitalitás Műhely tréningre , hogy kezedbe vedd az irányítást az életeddel és sorsoddal kapcsolatban.

Hasonló cikkek

>