2020. november 29.

Megosztás:

Hálás vagyok érte, hogy az életem része vagy, akár most csatlakoztál hozzám a sorsfordításban, vagy már régen olvasol, nézel, követsz, tanulsz tőlem.

A V.Á.L.T.S.® Naplóról sokat hallhattál tőlem mostanság, mert már tényleg csak napok választanak el attól, hogy a nyomdába, majd pedig akár hozzád is eljuthasson ez a sorsfordításodat segítő, csodálatos gyakorlati eszköz.

A naplónak az egyik mindennapos gyakorlata a hálaadás. És hidd el nekem, hogy nem csak a levegőbe beszélek, amikor arra biztatlak, napi szinten adj hálát azokért a dolgokért, amelyekért hálás lehetsz. Egészen egyszerűen azokért a dolgokért, emberekért, helyzetekért, lehetőségekért, amelyek “csak úgy” vannak neked.

A hála érzésének valódi biokémiája van. Elmondom, hogyan.

Ha valamiért hálát érzel, akkor a jelen pillanatba helyezed magadat. A MOST ereje márpedig hatalmas.

A hála érzése azonnal átkapcsolja az idegrendszeredet a paraszimpatikus idegrendszeri pályára, ahol mit gondolsz, mi történik?

A test fiziológiája a regenerációs üzemmódba kapcsol át. Optimalizálódik a sejtszintű regeneráció, a méregtelenítés, a hormonális működés, az emésztés, és minden biokémiai folyamat, ami a sejtmegújulást támogatja.

Szó szerint bekapcsolod a gyógyító géneket, akárhányszor tudatosan arra irányítod az elmédet, hogy hálát küldj a szívedbe. Harmonizálod az agyadat a szíveddel, és ez fantasztikus dolgokra képes!

Nekem a V.Á.L.T.S.® Napló segít abban, hogy emlékeztessen arra, hogy reggel is és este is hálát adjak, és ezzel pozitív hatást gyakoroljak a testem és lelkem folyamataira.

Mi az, amiért Te hálás tudsz lenni MOST, a jelen pillanatban?

Hasonló cikkek

>