Megosztás:

A nyári napforduló után vagyunk, és a nyár vibrálásában én óhatatlanul is elidőzöm az elmúlt Nap Év történéseiben. 

Ez sokféle új tanulmányt, élményt, érzést és felfedezést tartogatott számomra. 

Az egyik ilyen jelentős élményt, érzést és tapasztalást az ősi hagyományokon keresztül, Kréta szigetén éltem át. 

Kréta szigetének varázslatos világában a funkcionális életmód és étkezés eggyé vált. 

Lenyűgöző élmény volt belemélyedni a kulináris csodákba és az ősi bölcsességbe, ami felpezsdítő élményeket, megújulást és egyfajta örökifjú érzést közvetített a lelkemnek.

Kréta az ízek szigete, ahol a friss, szezonális alapanyagok és az olajfaligetek táplálják testet és szívet. 

Egy csodavilág ez, ahol az olívaolaj illata és a tengeri szellő érintése energiával és harmóniával tölti fel az embert. 

Ezen az elvonuláson megtapasztalt érzések és élmények, a helyiektől átvett ritmus, ez az egyszerű és boldog életmód még inkább rámutatott arra, hogy a szeretettel készített ételek, a természet közelsége és a belső harmónia az igazi boldogság forrása. 

Az élet értékeit és a belső béke erejét megtapasztalva rájössz, hogy a legmélyebb boldogság valójában a legapróbb dolgokban rejlik. 

Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a megható és tanulságos utazásnak.

Ezeket az élményeket, és a funkcionális-mediterrán krétai életmód varázsát szeretném megosztani veled is és arra inspirálni, hogy hasonló élményeken és érzéseken keresztül te is felfedezd saját belső értékeidet és az élet igazi kincseit. 

Egy bensőséges élménybeszámolóra invitállak téged, ahol a tavaszi funkcionális-mediterrán elvonulás egyik résztvevőjével, kedves tanítványommal és kollégámmal, Jánosdeák Orsival szeretnénk együtt elmesélni, és egy “közösségi fénykép-nézegetős” élményen keresztül átadni azt, amit mi is átélhettünk ezen az elvonuláson. 

Hátha Te is kedvet kapsz, és velünk tartasz legközelebb🙂 A soron következő őszi elvonulásunk részleteibe is beavatunk, megosztva az ezzel kapcsolatos részleteket. 

Az élménybeszámoló és virtuális közösségi est július 19-én 19 órakor lesz élőben az éterben zoomon, a csatlakozás INGYENES, csak regisztrációhoz kötött.

Erre a linkre kattintva tudsz regisztrálni.

Hasonló cikkek

>