Megosztás:

Hormon & immun-egyensúlyozó biohacker tippek : tizenhatodik rész

Az elektromos eszközök, mobilok, laptopok, számítógépek, WiFi routerek és egyebek elektromágneses sugárzást bocsátanak ki. 

A dolog iróniája, hogy az alábbi videót is egy mobiltelefonnal rögzítettem, és a WiFi routerem tette lehetővé, hogy megosszam veled.
A technológiának természetesen megvan a csodás oldala is, de nem árt tudatában lenni a potenciális veszélyeknek, és lépéseket tenni, hogy csökkentsd a téged körülvevő elektromos sugárzást, hiszen az Egészségügyi Világszervezet az elektroszmogot potenciális rákkeltőként osztályozta. 

Bár sokan tagadják, hogy valós veszélyt jelentene az egészségedre az elektromágneses vagy rádiófrekvenciás elektroszmog, de csak nézd meg a mobilod leírásában. 

Az iPhone beállításokban megtalálható jogi információk leírásban konkrétan szerepel az ajánlás, hogy a telefont lehetőleg kihangosítva vagy fejhallgatóval használd, és ne tartsd a fejedhez vagy testedhez közel. 

Persze mára már nagyon nehéz elképzelni az életet mobiltelefon, számítógép és vezeték nélküli internet nélkül, de van pár dolog, amivel megvédheted magadat az elektromágneses sugárzástól.

  • Kapcsold ki a WiFi routert éjszakára. Folyamatosan ki vagyunk téve a WiFi sugárzásnak a munkahelyünktől kezdve a kávézókon át az otthonunkig. Ha lehet, legalább éjszakára csökkentsük a terhelést a saját WiFi router kikapcsolásával.
  • Kapcsold ki a telefonodat éjszakára, vagy legalábbis állítsd repülőgép üzemmódra, és ha teheted, tartsd legalább egy méteres távolságra a fejedtől. A legjobb, ha be se viszed a hálószobába. Ébresztőnek használj hagyományos vekkert vagy ébresztőórát és soha ne hagyd a telefonodat a töltőn az ágyad közelében.
  • Próbáld meg távol hordani a telefonodat a testedtől és főleg a reproduktív szervektől. Ne tedd például szűk nadrág zsebébe, tedd inkább a táskádba vagy kabátod külső zsebébe.
  • Ha telefonálsz, használj vezetékes fejhallgatót, vagy hangosítsd ki a telefont. Ne tapaszd a készüléket a füledhez és ne használj vezeték nélküli fejhallgatót se.

Most pedig te jössz! Te milyen lépéseket teszel annak érdekében, hogy csökkentsd a rád háruló elektromágneses sugárzásokat? Kíváncsian várom a te tippjeidet, oszd meg velem a kommentben!

Ismerj meg további tippeket is arról, hogyan egyensúlyozd ki immunrendszered működését, hogy visszaszerezd életerődet, energiádat, vitalitásodat!
Regisztrálj a Vitalitás Műhely AJÁNDÉK videotréning-sorozatra és ismerd meg a vitalitásod felé vezető út további mérföldköveit!

Vitalitás Műhely

Hasonló cikkek

>