2019. március 10.

Megosztás:

Fáradt vagy? Rosszul kezeled a stresszt?

Akkor nézd meg a mai videómat, de előtte hadd osszam meg veled, hogy éppen mire készülök, mert már nagyon várom, nagyon izgatott vagyok, hiszen imádok tanulni:)

Egy nemzetközi szakmai konferencián fogok hamarosan részt venni, ahol angol nyelven fogok funkcionális biokémiát tanulni, hogy tovább bővítsem tudásomat a funkcionális laboros állapotfelmérések területén.

És tudod: a jövő medicinájának ismereteit én ezúttal is azért tanulom (tovább), és hozom haza külföldről, hogy ezt a tudást magyarul, közérthető nyelven adjam tovább azoknak, akik ezeket az ismereteket a saját egészségfejlesztésükhöz szeretnék felhasználni, vagy másoknak segíteni azzal. Szóval: NEKED!

Már a konferencia előkészületi anyagai is egy tonnányi hihetetlen hasznos ismeretet tartalmaznak. Ezekből szemezgettem ki mára egy olyan fontos és értékes összefüggést, ami rávilágíthat a krónikus fáradtság okára. Méghozzá egy egy sima laborvizsgálati eredmény funkcionális értelmezésével.

Ennek a két pofonegyszerű labor paraméternek a funkcionális értelmezéséből kiderülhet, vajon érintettek-e a mellékveséid és azok hormontermelő képessége, ami a krónikus fáradtság hátterében állhat.

Nézd meg ezt a videót, ahol elmondom, melyik két paraméterről van szó, és mik az összefüggések ezzel kapcsolatban:

Ha szeretnéd megtudni, vajon ez a két paraméter (és az összes többi) milyen összefüggésekre mutat rá a Te saját laboreredményedből, akkor ezzel kapcsolatban itt tudok segíteni neked: https://medkozpont.hu/funkcionalis-labor-program/

Hasonló cikkek

>