Megosztás:

Kedves tanítványom, Anita története Dr Terry Wahls oldalán is publikálásra került.

Anita az V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódprogram tanulójaként érte el azokat az eredményeket, amelyekről itt beszámoltunk. Hatalmas inspiráció ez  mindazoknak, akik autoimmun állapotokból keresik a kiutat – a vitalitás felé!

Olvasd el Anita történetét a vele készített interjúból az alábbiakban.

Milyen helyzetben voltál a protokoll megkezdése előtt?

Anita: 2013-14 környékén éreztem először, hogy a bal oldalon idegi zsibbadás szaladt végig a testemen a lábam ujjától a fejem tetejéig – 1 perc alatt akár többször is. Forduláskor elvesztettem az egyensúlyom, de ekkor még nem gyanították, hogy neurológiai okai vannak a tüneteknek.
2016-ban diagnosztizálták nálam az SM-et, amikor a 6-os szemideg bénulás miatt neutrológiai vizsgálatra küldtek. A diagnózist követően minden nyáron probléma volt a látásommal.
Innentől minden fél évben MR vizsgálat készült, ami egy-egy újabb góccal jelezte, hogy aktív a betegség. Az utolsó két MR alkalmával 3 újabb góc keletkezett. Ez azt mutatta, hogy a betegség nem csak aktív, hanem romlóan aktív.
Ekkor már más problémáim is voltak. Krónikus fáradtság, energiahiány, erős menstruációs fájdalmak, éjjeli izzadás, rossz alvás, krónikus bőrgyulladás, intenzív orrdugulás, orrfolyás, szorongás.
Ekkor találtam a programodra.

Miért döntöttél úgy, hogy belevágsz?

Anita: Egy kedves barátomtól kaptam kölcsön egy Autoimmun Protokoll receptes könyvet, és ebben találtam meg a forrásjegyzékben Dr. Terry Wahls nevét.

Kíváncsiságból megnéztem az Interneten, hogy ki Dr. Wahls és akkor szembesültem azzal, hogy ugyanazzal a betegséggel küzdött mint én, és fantasztikus eredményeket ért el.
Éreztem, hogy Ő az irány, akit követnem kell. Tovább kutattam, és felfedeztem, hogy te tanúsított mentora vagy és vezetsz egy csoportos mentorálási programot.
A bevezető kurzuson felhívtad a figyelmünket arra, hogy 85%-ban a környezeti tényező és csak 15%-ban a genetika felelős az autoimmun állapotért.
Ez elvetette a magot bennem, hogy nem csak meg fogom tudni csinálni a programodat de meg is állíthatom a betegség romlását és győzhetek az állapotom felett. Belevágtam a programba, és sikerült!

Hogyan változott az életed?

Anita: A program elején azt gondoltam, hogy szükséges lesz más elveket is integrálnom a program mellé a javulás eléréséhez. Hamar rájöttem, hogy a protokoll teljes, és teljes bizalommal tudtam haladni a mentorálásoddal. Csak csináltam mindent úgy, ahogyan tanítottál, ahogyan átadtad a saját mentorod tanításai mentén.

A programodban 5 pilléren dolgoztunk, így mind az 5 terület megváltozott az életemben. Én kontrollálom az étkezésem (nincs iparilag feldolgozott étel vagy gyors étel), figyelek az alvásom mennyiségére és minőségére, minden nap mozgok, minden nap figyelek a stresszkezelésre, az érzelmi és mentális egészségemre, a táplálékkiegészítőket az egészséges életmód fényében választom meg.

Gyermekkoromban versenyszerűen szertornáztam. Amikor felállították a diagnózist, értetlenül álltam az eredményt illetően és csak azt hajtogattam magamnak:  “Gyerekként egy elem megugrása során, többször is meg tudtam fordulni a levegőben a fejem körül vagy akár a saját  tengelyem körül…az nem lehet hogy alapvető életfunkciók ne menjenek majd… Mindazt amit sportolóként tanultam meg: küzdést, önfegyelmet, kitartást, nagy hasznát vettem az életmód program alatt is, a protokoll alkalmazása során.

Mit üzennél másoknak?

Minden, amit a megtanultam a program által, olyan érték, amire másoknak is szüksége van. Egy olyan időtálló kincs, a távoli jövőben is ugyan ezzel az értékkel fog bírni és ugyan ilyen hatással lesz az egészségünkre, mert a jövőben sem fog megváltozni az alapvető biológiai működésünk, ugyanígy szükségünk lesz jó minőségű ételre, jó minőségű alvásra és a stressz is így fog hatni a szervezetünkre. Ez a protokoll abban segít, hogy a szervezetünket fizikailag a lehető legjobban tudjuk működtetni.

***

Ha szeretnéd megkapni a Dr. Terry Wahls által képzett, hivatalos Wahls Protocol® Practitioner szakemberi segítséget (az én segítségemet) ahhoz, hogy Te is hasonló sorsfordító eredményt érj el, csatlakozz a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódprogramhoz, ahol 16 héten át kézen foglak virtuálisan, és téged is végig vezetlek ezen az úton!

Hasonló cikkek

>