2020. május 31.

Megosztás:

Egy 1-10-es skálán, te mennyire szoktad kipihenten érezni magad reggel, amikor felébredsz?

Azok az emberek, akik következetesen időben fekszenek le aludni – este 10 óra körül -, arról számolnak be, hogy több energiájuk van, jobb a hangulatuk, kevesebbet szoronganak és általánosságban jobb az egészségi állapotuk.

Hogy miért van ez így?

Azért, mert a szervezet természetes cirkadián ritmusának, (vagy más néven kortizol hormon ritmusának) megfelelően, minden alvással töltött óra éjfél előtt, két órányi pihenéssel ér fel a testünk számára.

Ha lehetőséget biztosítasz a testednek arra, hogy este 10 órakor már aludjál, akkor
elegendő időt tudsz a legmélyebb alvási fázisokban tölteni. Ez ahhoz szükséges, hogy a sejt- regeneráció és megújulás, valamint az immunrendszeri kiegyensúlyozó folyamatok a legoptimálisabban tudjanak működni.

Az alvást mindenki megengedheti magának. Nem kerül pénzbe, nem kell hozzá semmilyen különleges ételt vagy étrendkiegészítőt vagy bármi egyebet beszerezned hozzá, pusztán egy döntésbe kerül, hogy lefekszel időben aludni.

A V.Á.L.T.S.® 5 pilléres egészségfejlesztő programban az egyik fontos pillér az alvás rendezése.

Az Autoimmun sorsfordító program könyvemben részletesebben is olvashatsz az 5 pilléres rendszerről, az alvással kapcsolatban pedig a soron következő videókban is szeretnék pár villám tippet megosztani veled, hogy arra ösztönözzelek, használd ki te is ezt a nulla forintos, ámde annál fontosabb egészségfejlesztési stratégiát: az alvást.

Szóval, tegyél egy próbát! Feküdj le minden nap legkésőbb este 10 óráig, legalább 10 napon keresztül minden nap, és figyeld a változást. 10 nap után érzel-e változást az energiaszintedben, a hangulatodban, a közérzetedben? Csak próbáld ki, és tartsd magadat hozzá minden nap, legalább 10 napon keresztül.

Tarts velem a következő videókban is, ahol további villám tippeket tudhatsz meg arról, hogyan aludj jól!

Ha pedig a további pillérek mentén is szeretnél elindulni a saját vitalitásod felé, hogy visszaszerezd életerődet és energiádat, akkor gyere és tarts velem a Vitalitásműhely AJÁNDÉK videotréning-sorozaton.

Hasonló cikkek

>