Megosztás:

Milyen volt a Sorsfordítónap?

Beszéljenek róla a képek és a Sorsfordítók maguk, ebben a kis videó összeállításban.

Ezek pedig azok a visszajelzések, amik a rendezvény után érkeztek hozzám.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm minden kedves tanítványomnak!

Nagyon hasznos, informatív, inspiráló és helyenként megható volt.

Krisztina

Életem egyik legcsodálatosabb képzésén vettem rész. És a szervezés profi volt.

Erika

Kata nagyon jó előadó. Zongoratanárként tudom, mennyit számít az előadásmód. Kata kisugárzása, ahogy elmondod a dolgokat, szinte beleég az ember tudatába. Innentől kezdve tudom, hogy ez így van és hogyan érdemes csinálni. A későbbiekben szerintem érdemes lenne területtől függően akár angol nyelven is elmondanod mindezeket a dolgokat. Köszönöm, hogy ott lehettem.

Zsuzsa

Az a végtelen szeretet és törődés ami áthatotta at előadásodat, számomra nagyon sokat jelentett. Minden nagyon profin működött. Köszönet és hála. A lefekvés előtti hálanaplómba ez biztos bekerül.

Erika

Kata, nem csak a külsőd, hanem a személyiséged , az előadásmódod is olyan, hogy ébren tartja a hallgatók figyelmét. Nagyon kedves, közvetlen, érthető előadói stílusban adod át nekünk a mondani valódat! Így nagyon ébren maradt a figyelmem, pedig rengeteg értékes információt kaptunk Tőled. A verbális közlést pedig jól alátámasztották a nagyon szép diák, hiszen láttattad is azt, amit verbálisan közöltél velünk.Nagyon tetszett az orvosi előadás is, hiszen egészen más oldaláról mutatta be a sejtek működési zavarából származó gyulladási folyamatokat.

Gabriella

Tökéletesen felépített program volt. Ahogy kiteljesedett a végére a gyökértől a lombkoronáig,hogy minden mindennel összeér.Tanultam, figyeltem,koncentráltam, lazítottam,elérzékenyültem, sírtam, mert megérintettek a szavaid.Volt egy pillanat, amikor teljes szívemből megbocsájtottam magamnak.Külön hálás vagyok a lélekmelengető pici spiritualitásért, amit becsempésztél az értékes tanításba.Tökéletes volt.Áldás Rád,a Munkádra

Gizella

Legfőképpen a spektrum gondolkozás tudatosítását köszönöm nektek ebből a napból, és a feltöltődést, amit a sorstársaim személyes jelenléte adott.

Ágnes Eszter

nagyon jó volt, hogy mindenki minden irányból láthatta az információkat, kedves meglepetés volt a rágcsák kínálása, és Én is nagyon jó élményekkel tértem haza és örülök, hogy ennyi hasznos tanácsot kaptam ami felcsillantotta bennem is azt az utat amit még meg kell tennem Önmagamért és a családomért. Köszönöm szépen, hogy tanítasz és hogy tanulsz folyamatosan hogy másokon is segíthess, köszönöm a lehetőséget a jobb életminőségre.

Klára

Nagyon sok információt kaptunk és inspiráló a sok siker amiket spontán osztottak meg a program résztvevői

Kornélia

Nagyon sok új információt kaptam a helyes étkezésről, az életmód váltásról, és nem is értem, hogy miért nem szántam el magam előbb erre a lépésre, miért halogattam?

Klára

Különleges nap volt, különlegessé tett.Inspiráló,hitet adott, hogy képes vagyok helyre hozni,amit ‘elrontottam’.Megértettem,kifogások, akadályok, hibák mindig lesznek, de a lényeg, hogy akkor csináljam.Rengeteg tanítást, felismerést ,hogy minden mindennel összefügg,minden kis lépés számít és fontos, minden helyzetben van eggyel jobb döntés.Olyan nagyon szerettem magam ma

Gizella

Inspiráló, információban gazdag nap volt, s ami semmivel sem pótolható, hogy személyesen találkoztam hasonló helyzetben lévő emberekkel, s ápolgattam a kapcsolatot velük.S egyre több sorsfordítót ismerek személyesen is, s ez nagyon megerősítő!

Anikó

Nagyon vártam a mai sorsfordíró napot, és nem csalódtam, sőt többet kaptam , mint ahogy gondoltam! Érthető, nagyon átgondolt, a célközönségnek szóló nap, amely során sok új információt kaptunk, hiteles előadóktól! 10-es skálán én 10 pontot adnék, ha pontozni kellene.

Gabriella

Nagyon jó volt a programok felépítése, tetszett a szakmaiság és jó értelemben vett lazaság kombinációja.Nincs olyan, hogy “kell” valamit csinálni, hanem saját tapasztalatod által inspirálsz arra, hogy sejtszinten szeressük magunkat.

Ella Kinga

Mint már írtam fantasztikus jól koordinált szervezés, tudás anyag átadása , segítség nyújtás az utunkon,pontos célra vezető információk átadása. Milyen volt a nap? építő jellegű reményt adó, közvetlen. Az egész nap légkörét átjárta a Te személyed intellektusa kisugárzása közvetlensége a hozzánk való tartozás érzetét keltése. Kellemes jó légkör , nyugalmat sugárzó.

Ha te is szeretnéd (újra?) átélni a Sorsfordító Nap élményeit, tiéd lehet a nap felvétele, és az egész napos képzés segédanyagai is

IDE kattintva.

Edit

Hasonló cikkek

>