Funkcionális Labor Egyéni konzultáció


ONLINE Egyéni Labor konzultáció

a Modern-Egészség-Detektív Központ

szakmai kollégájával

Ezen az oldalon lehetőséged van időpontot foglalni, egy 60 perces egyéni konzultációra.

Az időpont foglalás és konzultáció előtt hadd mutassam be neked a M.E.D Központ szakmai kollégáját.

 

Miklós Réka
a M.E.D. Központ szakmai kollégája

Réka 2003-ban végzett a Semmelweis Egyetem Humánkineziológia szakán.  Szakmai pályafutását wellness szállodákban spa vezetőként  kezdte, ahol különböző  életmód programokkal foglalkozott. Az elmúlt 10 évben érdeklődése leginkább a táplálkozás tudomány felé irányult, így további képzéseken vett részt.  A Funkcionális medicinában találta meg azt, amivel teljesen egyénre szabottan tudja segíteni a különböző civilizációs betegségekben szenvedő embereket. Funkcionális labor elemzéssel mélyebb és egyénre szabott életmód - és táplálkozási tanács adható. Kellő odafigyeléssel, türelemmel olykor lehetetlennek tűnő problémákra is van megoldás.

"Hivatásom a hobbim is egyben. Szeretem az ok-okozat összefüggéseket vizsgálni ,megtalálni az adott tünet valódi okát és ez alapján megoldást nyújtani a problémára."

 

Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot a

funkcionális labor konzultációhoz:


ADATKEZELÉSI INFORMÁCIÓ

A konzultációhoz szükséges, hogy az elkészült labor állapotfelmérést és az egészségmátrix felmérés eredményét elküldd Rékának, hogy megfelelő információk birtokában tudja elemezni állapotodat. Ezeket az adatokat a M.E.D Központ nem továbbíthatja neki, nem adjuk ki az adatokat 3. fél részére. A jogszabályoknak megfelelően ezeket neked kell továbbítani a konzultációt megelőzően, és az adatok továbbításával tudomásul veszed és hozzájárulsz, hogy az elkészült állapotfelmérések adatait Miklós Réka, mint adatfeldolgozó kezelheti.

Az adatkezelés ideje: konzultáció végéig

Kezelt adatok köre: Név, születési dátum, laborállapotfelmérés és egészségmátrix eredmények adatai

KONZULTÁCIÓS IDŐPONTOK

 • A rendelkezésre álló időpontokat az űrlap kitöltése után fogod tudni lefoglalni. Réka minden szerda és péntek délelőtt 10-14 óra között, valamint páros heteken hétfőn délután 14-18 óra közötti időszakban konzultál.

KONZULTÁCIÓ RENDELÉS MENETE

 • Töltsd ki a fenti űrlapot
 • A konzultációs díj kifizetése után kapsz egy levelet, amiben megkapod az időpont foglalási linket.
 • Az időpont foglalási linkre kattintva válaszd ki a szabad időpontok közül a neked megfelelőt.
 • Ezzel időpontfoglalásod befejeződik.

HA RENDELKEZEL KUPON KÓDDAL..

 • Töltsd ki a fenti űrlapot
 • Ha rendelkezel kupon kóddal, írd be a megadott mezőbe
 • Ezután kapsz egy levelet, amiben megkapod az időpont foglalási linket.
 • Az időpont foglalási linkre kattintva válaszd ki a szabad időpontok közül a neked megfelelőt.
 • Ezzel időpontfoglalásod befejeződik.

IDŐPONTFOGALALÁS VISSZAIGAZOLÁSA

 • Visszaigazolás az időpont foglalásáról – “M.E.D Központ – 60 perces ONLINE Egyéni Labor Coaching konzultáció – Visszaigazolásra váró foglalások” tárgymezővel.” tárgymezővel.
 • Visszaigazolás után egy újabb e-mail – „M.E.D Központ – 60 perces ONLINE Egyéni Labor Coaching konzultáció -Visszaigazolt foglalás” tárgymezővel. Ekkor van az időpontod visszaigazolva, véglegesítve

MÉGSEM MEGFELELŐ A LEFOGLALT IDŐPONT?

Az időpontot visszaigazoló e-mail-ben találod meg, hogy az időpontot meddig van lehetőséged lemondani. Kattints a levélben lévő „Foglalás lemondása itt” gombra és az időpont törlésre kerül. Erről szintén kapsz egy visszaigazoló e-mail-t. Figyelj arra, hogy a feltüntetett időpontnál később nincs lehetőség lemondásra!

Amennyiben a Funkcionális Őrszem Labor program csomag részeként igényelted az időpontot, figyelj arra, hogy kuponod lemondás esetén kuponod érvényét veszti, hiszen csak egy időpont foglalására érvényes.

MÁS KÉRDÉSED VAN?

Ha bármi kérdésed van a konzultáció időpontjának foglalásával vagy bármi egyébbel kapcsolatban, amire nem kaptad meg itt az oldalon a választ, akkor kérlek írj nekem az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu email címre! Készséggel, 24 órán belül igyekszünk válaszolni minden e-mailre!

>