Nézd meg milyen utat jártak be a képzés végzett tanulói és hogyan vélekednek a szakmai képzésről.

Ismerd meg a többi tanuló történetét is!

Magyar Natália,

aki vegán táplálkozási és életmód tanácsadói ismereteihez keresett mélyebb, oki rálátást a képzéssel

Horváth Ildikó,

aki könyvelőként dolgozik, és karrierváltóként most a számok rendezőjének szerepéből, a testi-lelki-szellemi funkciók rendezőjévé válik

Mészáros Edina

aki reflexológiával, fitoterápiával és fül akupunktúrával foglalkozik, és a képzés ismereteivel tudja most már mélyebben, átfogóbban segíteni a hozzá forduló ügyfeleket

Boros Sarolta,

aki orvoslátogatóként dolgozik, valamint lovak rehabilitációjával foglalkozik. Holisztikus szemléletét tágította tovább a Funkcionális Medicina ismereteivel

Ozvald Imola,

aki holisztikus táplálkozási tanácsadó tevékenységét szerette volna tágítani és bővíteni egy még szerteágazóbb oki megoldásrendszer irányába, amivel segíteni tud másoknak is

Tasnádi Éva,

aki az egészségfejlesztéssel kapcsolatos valós és holisztikus tudásért érkezett, és ezt tudta kivenni a képzésből.

Hergert Andrea,

aki orvoslátogató tevékenységét és dietetikus tudását jött tovább bővíteni a képzésre.

Kálmán Katalin,

aki egy olyan jövőképet látott meg a képzéssel, ami felé mostantól tartani szeretne, valódi válaszokkal és tudással a birtokában.

Nyemcsókné Skorka Márta,

aki autoimmun érintettségének visszafordítása kapcsán jelentkezett a képzésre.

Mong Nóra

"Nekem ez nagy biztonságot ad, hogy tényleg a saját kezembe vehetem az irányitást. Anyagilag is, időben is, tudásban amit kaptunk az megfizethetetlen. Nem egészségügyi területről érkeztem, de nekem sem volt lehetetlen feldolgozni az anyagot, érdekes volt az egész, nekem nagyon tetszett."


Beatrix

"Olyan képzést kerestem, ahol kaphatok tudást is, nem csak leadják az anyagot, amit vagy elolvasok, vagy nem. Már a tájékoztató anyagokból is a profizmus és a maximalizmus jött le, így nem volt kétségem afelől, hogy itt bármi hiányozni fog. Ár-érték arányban 100%-ban megérte. Sok időt vesz igénybe, de abszolút megéri, végig élvezetes volt a képzés."

Varga Brigitta

"Mindenképpen megérte, vannak már most pozitív változások a családom életében. Nagyon szerettem a képzésben, hogy a saját ritmusomban tudtam haladni a tananyaggal. Mindenkinek ajánlom, aki emberekkel szeretne foglalkozni, és teljesen mélyrehatóan szeretné átlátni és megtanulni, meglátni az összefüggéseket."

Kis-Vidéki Henrietta

"Amikor megláttam Kata képzését, hogy mennyire összetett és mennyire jól kidolgozott ez a program, akkor nem volt kérdés számomra, hogy jelentkezem. Maximálisan elégedett vagyok, sőt sokkal több területet érintett a képzés, mint amit én előzetesen el tudtam képzelni."

Sinka Éva

"Életem legjobb befektetése volt hogy elkezdtem ezt a képzést. Szerintem ezzel mindenki csak nyer. Egy olyan útra vitt, ahonnan már nem szeretnék se letérni, se megtorpanni, se visszafordulni."Simon Mariann

"Egy angyali sugallatra jelentkeztem a képzésre, egy belső késztetést éreztem, hogy nekem itt a helyem. És így is lett, minden percét megérte, egyszerűen zseniális."Balogh Kitti

"Vállalkozóként ez volt az első befektetésem, és úgy érzem nagyon megérte. Sehol nem érhető jelenleg Magyarországon ilyenfajta tudás, ami egy hatalmas kincs nekünk. Teljes mértékben működik a rendszer! Csak ajánlani tudom."

Laczkó Zsuzsanna

"Ez olyan fajta tudás, amire bármikor támaszkodhatunk az életünk során. Most már jobban világosság válik nekem az az érték, hogy mit miért csinálok. Ez egy olyan befektetés, ami a mi értékünket növeli. "

Papp Szilvia

"Nem csalódtam, bár én elég jól ismertem eddig is az életmódpilléreket, mégis rengeteg új dolgot tanultam. Az újonnan tanult információkat azonnal be tudtam építeni a munkámba."

R. Zsófia

"A legnagyobb érték maga az Online lét volt, mivel nem Magyarországon lakom. Nagyon pozitív a képzés, a tanulószoba struktúrája. A vizsgarendszer segített abban, hogy valóban meg is tanuljam az anyagot."

Varga Zsuzsa

"Úgy érzem minden elvárásomat felülmúlja. Nagyon jó a struktúrája, nem hiszem, hogy van itt olyan, akinek ez így ne menne bele a fejébe. Ez a tudás biztos lábakon áll. Oda nem adnám semmi pénzért!"

Róthweil Anna

"Azt kaptam amire vártam, mégis többet. Egy olyan szemléletmódot adott  amit már kóstolgattam de most megkaptam egészben. Szeretnék ezzel mindenképpen szakmailag foglalkozni."

Móri Judit

"Azt láttam, hogy maximalista vagy, és azt gondoltam, hogy ez nagyon jó lesz és mély, és ez így is lett. Nehéz döntés volt, hogy jelentkezzek mert nem erről a területről jövök, de nagyon sokat tanultam, megérte!"

Marton-Tóth Eszter

"Ilyesmire számítottam, de sokkal-sokkal több, amit adtál, ez kellemes meglepetés volt. Erre vágytam, amit meg is kaptam. Végre megint tanulhattam, végre jöttek megint az „AHA” élmények, összeáll a kép, és ez meg is valósult!"

Szabó Monika

"Abszolút úgy érzem hogy megérte az időt is az anyagi befektetést is, úgy érzem hogy értéket kaptam. Nem gondoltam, hogy online össze tud jönni egy ilyen jó csapat, és ez nagyon nagy segítség volt!"

Dr. Szabó Beáta

"Én kellemesen csalódtam, én sokkal kevesebb anyagra számítottam. Nagyon élvezem és a mindennapi munkában nagyon sikeresen tudom alkalmazni a tanultakat."

Bona Gabi

"A legfontosabb és legnagyobb változás érzelmileg, gondolkozásilag történt. Rengeteg AHA élményem volt, sokszor leesett a húsz filléres. Messze felülmúlta az elképzelésemet."

Somogyi Rózsa

"120%-ban nagyon jó döntés volt. Voltak nehéz pillanatok, de nagyon nagyon jó és ezt még jó sokáig fogom tanulni. Nagyon ajánlom. Nagyon jól összeszedett és alapos, széleskörű."

C. Orsolya

"Köszönhetően a profizmusodnak és a szakmai tudásodnak sokkal többet kaptam mint amire számítottam, szakmailag, lelkileg, emberileg, kapcsolatilag. Beleadtad szívedet, lelkedet!"

B. Tímea

"Nagyon, nagyon megérte! Ez hiánypótló és szükséges tudás azoknak akik az életmóddal kapcsolatosan emberekkel foglalkoznak. Azokra a kérdésekre kaptam választ, amiket kerestem."

Nézd meg a többi tanuló véleményét is

>