Nézd meg milyen utat jártak be a jelenlegi évfolyam tanulói és

 hogyan vélekednek az egyéves képzésről.

Ismerd meg a többi tanuló történetét is!

Balogh Kitti

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója / Gyógytornász

Vállalkozóként ez volt az első befektetésem, és úgy érzem nagyon megérte. Sehol nem érhető jelenleg Magyarországon ilyenfajta tudás, ami egy hatalmas kincs nekünk. Teljes mértékben működik a rendszer! Csak ajánlani tudom.

Laczkó Zsuzsanna

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója / kormánytisztviselő

Ez olyan fajta tudás, amire bármikor támaszkodhatunk az életünk során. Most már jobban világosság válik nekem az az érték, hogy mit miért csinálok. Ez egy olyan befektetés, ami a mi értékünket növeli. 

Papp Szilvia

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója

Nem csalódtam, bár én elég jól ismertem eddig is az életmódpilléreket, mégis rengeteg új dolgot tanultam. Az újonnan tanult információkat azonnal be tudtam építeni a munkámba.

R. Zsófia

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója

A legnagyobb érték maga az Online lét volt, mivel nem Magyarországon lakom. Nagyon pozitív a képzés, a tanulószoba struktúrája. A vizsgarendszer segített abban, hogy valóban meg is tanuljam az anyagot.

Varga Zsuzsa

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója / Pilates oktató, közgazdász

Úgy érzem minden elvárásomat felülmúlja. Nagyon jó a struktúrája, nem hiszem, hogy van itt olyan, akinek ez így ne menne bele a fejébe. Ez a tudás biztos lábakon áll. Oda nem adnám semmi pénzért!

Róthweil Anna

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója

Azt kaptam amire vártam, mégis többet. Egy olyan szemléletmódot adott  amit már kóstolgattam de most megkaptam egészben. Szeretnék ezzel mindenképpen szakmailag foglalkozni

Móri Judit

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója

Azt láttam, hogy maximalista vagy, és azt gondoltam, hogy ez nagyon jó lesz és mély, és ez így is lett. Nehéz döntés volt, hogy jelentkezzek mert nem erről a területről jövök, de nagyon sokat tanultam, megérte!

Marton-Tóth Eszter

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója / Ikerlányok anyukája

Ilyesmire számítottam, de sokkal-sokkal több, amit adtál, ez kellemes meglepetés volt. Erre vágytam, amit meg is kaptam. Végre megint tanulhattam, végre jöttek megint az „AHA” élmények, összeáll a kép, és ez meg is valósult!

Szabó Monika

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója

Abszolút úgy érzem hogy megérte az időt is az anyagi befektetést is, úgy érzem hogy értéket kaptam. Nem gondoltam, hogy online össze tud jönni egy ilyen jó csapat, és ez nagyon nagy segítség volt!

Dr. Szabó Beáta

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója / Fogszakorvos, általános orvos

Én kellemesen csalódtam, én sokkal kevesebb anyagra számítottam. Nagyon élvezem és a mindennapi munkában nagyon sikeresen tudom alkalmazni a tanultakat.

Bona Gabi

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója

A legfontosabb és legnagyobb változás érzelmileg, gondolkozásilag történt. Rengeteg aha élményem volt, sokszor leesett a húsz filléres. Messze felülmúlta az elképzelésemet.

Somogyi Rózsa

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója / orvos

120%-ban nagyon jó döntés volt. Voltak nehéz pillanatok, de nagyon nagyon jó és ezt még jó sokáig fogom tanulni. Nagyon ajánlom. Nagyon jól összeszedett és alapos, széleskörű.

C. Orsolya

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanulója /

 3 gyermekes anyuka, közgazdász

Köszönhetően a profizmusodnak és a szakmai tudásodnak sokkal többet kaptam mint amire számítottam, szakmailag, lelkileg, emberileg, kapcsolatilag. Beleadtad szívedet, lelkedet!

B. Tímea

Dietetikus

Nagyon, nagyon megérte! Ez hiánypótló és szükséges tudás azoknak akik az életmóddal kapcsolatosan emberekkel foglalkoznak. Azokra a kérdésekre kaptam választ, amiket kerestem.

Nézd meg a többi tanuló véleményét is

​Az itt található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy ​​kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. Bővebben

​Adatkezelési tájékoztató