Veres Krisztina
AUTOIMMUN PROTOKOLL SZAKÁCSKÖNYVEK

A szerzőről

Veres Krisztina

Konyhatündér és spirituális táplálkozási tanácsadó

Krisztina a M.E.D. Központ szakmai partnereként segít abban, hogy minél többen képesek legyenek arra, hogy táplálkozással és a lelki sérülések oldásával megtámogassák szervezetük belső egyensúlyát. Krisztina már gyermek kora óta konyhatündérkedik, számos táplálkozási irányzatot tanult, de a legtöbb tudást a gyakorlatban szerezte, amikor megértette a test működésének tökéletességét, és olyan ételek elkészítésével kezdte el segíteni a hozzá fordulókat, amelyek a szervezet valódi öngyógyító folyamatait támogatják. Terápiás, étel házhozszállítással foglalkozó konyhája üzemeltetése során az idők alatt rengeteg olyan receptje született, ami első sorban autoimmun állapotokban érintettek számára jelent tápláló megoldást. Ezeket a recepteket osztjuk meg most az alábbi, digitális receptes könyvekben. 

Az itt található receptes könyvek bárkinek szólnak, akinek fontos az egészsége, azonban az érzékeny szervezetű, autoimmun állapotokban és ételérzékenységekben érintettek számára kifejezetten ajánljuk! A receptek kizárják az allergén, érzékenységeket okozó alapanyagokat, viszont tartalmazzák a gyógyító, tiszta, természetes, tápanyagdús alapanyagok széles tárházát. A szakácskönyvek receptjei alapján olyan színes, egészséges ételek készíthetőek, amelyeket a természet számunkra - káros hatások nélkül - felkínál, miközben a kreativitásodat is előhozzák a konyhában! 

Könyvcsomagok

Autoimmun Protokoll Levesek

Autoimmun Protokoll Főzelékek

Autoimmun Protokoll Szakácskönyv

Autoimmun Protokoll Szakácskönyv


Tartalmazza mindhárom letölthető e-könyvet (AIP Levesek, AIP Főzelékek és AIP Szakácskönyv)

Nézz bele a receptgyűjteményes könyvbe!


Az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és felhasználása kizárólag az olvasó, illetve a programban résztvevő személy felelőssége. Az átadott információk pusztán tájékoztatásra szolgálnak és a program szerzőjének egyéni tapasztalatainak megosztására szolgálnak, információs jelleggel.
Az információk egyéni alkalmazása semmilyen esetben nem helyettesítik az orvosi diagnózist, és az orvosi, illetőleg dietetikus által előírt tanácsokat!
 Bármilyen étrendi- és életmódbeli változtatással kapcsolatban feltétlenül ki kell kérni a kezelőorvos véleményét!

>