WEBINÁRIUM Felvétel

 8 TIPP, HOGY LEFEGYVEREZD AZ AUTOIMMUN ÖNTÁMADÁST!

(Amit orvosodtól még nem hallottál...)

A webinar felvétele már nem elérhető, de...

ha szeretnél értesülni a követekző hasonló lehetőségről, vagy további hasznos és érdekes anyagokat szeretnél kapni a jövőben arról, hogyan tudod lefegyverezni az autoimmun öntámadást, akkor iratkozz fel a hírlevelemre.

NYERD VISSZA ÉLETERŐDET, ENERGIÁDAT és VITALITÁSODAT! 

 FORDÍTSD VISSZA AUTOIMMUN BETEGSÉGEDET!

 

  • Valódi megoldások, gyógyszerek és mellékhatások nélkül, természetesen

 

  • Léteznek valós megoldások a betegségek tüneteinek visszafordítására

 

Ismerd meg Kokavecz N Katalint

Kokavecz N Katalin MSc, FDN-P
Funkcionális Diagnosztikai és Táplálkozási Mentor
Functional Diagnostic Nutrition® Heatlh Coach
Az Autoimmun sorsfordító program
könyv és mentorprogram szerzője

„Katalinnál autoimmun pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg. Elindult a hagyományos kezelés útján, ami nem volt kielégítő számára. Keresgélt, majd rátalált az új útra, és kezébe vette sorsa irányítását. A megfelelő étrend kialakítása és az életmódváltás hatására állapota napról napra javult, a pajzsmirigy ellenes ellenanyagok szintje fokozatosan normalizálódott. Ennek ellenére nem elégedett meg a puszta tényekkel, tovább képezte magát, tökéletesítette módszerét, ötvözte külföldi mentorainak módszereit, létrehozva ezáltal egy új »hungarikumot«, a V.Á.L.T.S. 5 pontos egészségjavító programját.

Katalin módszere nem csupán az autoimmun pajzsmirigybetegek segítésére alkalmas, hanem az összes többi autoimmun betegség megszelídítésére is, hiszen az alapproblémák valahol a háttérben ugyanazon tőről fakadnak. Kitartó rendszerességgel végzett céltudatos étkezéssel, életmódváltással az eredendően progresszív, egyre több gondot okozó, és egyre több szervrendszert érintő kórképet meg lehet szelídíteni: a szervek elleni agresszió csökkenthető, ezáltal a progresszió leállítható, sőt meg is fordítható.

Ez minden krónikus »gyógyíthatatlannak« mondott autoimmun beteg álma. Íme, a megvalósult álom. Ha autoimmun beteg, kövesse Katalint és módszerét a tünetmentességhez vezető úton! A könyvet melegen ajánlom azon kollégáimnak is, akik autoimmun betegek gondozásával foglalkoznak.”

Dr. Guseo András
ideggyógyász és pszichiáter, az orvostudomány kandidátusa,
a funkcionális orvoslás gyakorlója

Értesülj a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Töltsd le a "Fordítsd vissza autoimmun betegséged" e-book-ot!


Az itt található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy ​​kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. Bővebben

Adatkezelési tájékoztató

>