Vitalitás műhely – vitalitasmuhely_regi_2020

Készen Állsz, hogy Végre Vitalitásra VÁLTS?

​Kattints a lejátszáshoz

Ismerd meg a funkcionális megoldás-rendszert, amivel kiegyensúlyozhatod immunrendszered működését,
hogy visszaszerezd életerődet, energiádat, vitalitásodat:

A 3+1 részes videótréning teljesen ingyenes (értéke = 9.900 Ft)


A "VÁLTS Vitalitásra Videótréning" része a MED Központ hírlevélsorozataként szolgáltatott kommunikációs folyamatnak, melyre a "Kérem a tréninget" gombra történő kattintással tudsz feliratkozni, és ezzel kifejezett hozzájárulásodat adni ahhoz, hogy a MED Központ kezelje az adatiadat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
Feliratkozás után bármikor lehetőséged van a hírlevélről leiratkozni a levelek alján található "Leiratkozom" linkre kattintva.


Ezeket fogod megtanulni az INGYENES 3+1 részes 

VÁLTS Vitalitásra Videótréningben:


  • Hogyan vedd vissza az irányítást az egészségeddel kapcsolatban, különféle krónikus, gyulladásos tünetek ellen (emésztési- és gyomor panaszok, krónikus fáradtság, alvásproblémák, ízületi fájdalmak, migrén-fejfájások, memóriapanaszok, testsúlyproblémák, bőr- és hajproblémák, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák, allergiák, autoimmun betegségek…)

  • Hogyan fordítsd vissza autoimmun betegségedet, vagy állítsd le a progresszióját (legyen szó Hashimoto pajzsmirigy alulműködésről, Sclerosis Multiplexről, Lupuszról, Inzulinrezisztanciáról, Reumatoid Arthritisről, Crohn-Colitisről, IBS-ről, akár ekcémáról, endometriózisról vagy bármilyen krónikus állapotról…)

  • Ismerd meg annak az 5 pilléres funkcionális megoldás-rendszernek a lépéseit, amivel a saját egészségemet vettem a kezembe, a saját sorsomat fordítottam meg, és azóta ebben segítek másoknak is

  • Tanuld meg, hogyan kerüld el a klasszikus hibákat és buktatókat, és hogy mit tegyél, mit egyél, hogy te is mihamarabb vitalitásra VÁLTS!

Ismerd meg Kokavecz Katalint

Dr. Guseo András így jellemzi a Katalin által kifejlesztett V.Á.L.T.S.® funkcionális életmódprogramot:

“Katalin képezte magát, tökéletesítette módszerét, ötvözte külföldi mentorainak módszereit, létrehozva ezáltal egy új “hungarikumot”, a V.Á.L.T.S.® 5 pontos egészségjavító programját.”

Dr. Terry Wahls protokolljának szakmai képviselőjeként, a funkcionális medicina életmódprogram hazai nagyköveteként, Katalin missziója, hogy a krónikus és autoimmun betegségek “járványa” helyett, az
EGÉSZSÉG terjedjen járványként Magyarországon, és a világban!

Egészség- és életmódfejlesztő programjaival és az
Autoimmun sorsfordító program című könyv tanításaival, Katalin abban segít másoknak, hogy kezükbe vegyék saját sorsukat, és energiában, életerőben, vitalitásban teli kiegyensúlyozott életet teremtsenek maguknak.

Személyes küldetésének tekinti, hogy amerikai és külföldi orvos mentoraitól tanult, funkcionális medicina életmódprogram szakirodalmát magyar nyelven juttassa el azokhoz, akik elkötelezettek saját maguk fejlesztésében, és ezzel másoknak is szeretnének segíteni.

Így terjed az egészségjárvány Magyarországon! Legyél Te is részese ennek!

​Kokavecz N Katalin  MSc, FDN-P, AFDNP member
Funkcionális Diagnosztikai és Táplálkozási Mentor
Functional Diagnostic Nutrition® Health Coach

The Wahls Protocol® Practitioner 
Az Autoimmun sorsfordító program könyv és mentorprogram szerzője

Készen Állsz, hogy Te is Vitalitásra VÁLTS?

Íme a megoldás! Nézd meg az ingyenes videótréninget, és indulj el a sorsfordításod útján:​Az itt található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy ​​kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. Bővebben

​Adatkezelési tájékoztató

Enter your text here...

>