Genetika, epigenetika és Hashimoto

Genetika, epigenetika és Hashimoto

A génmumus

Amikor a genetika tudománya eljutott odáig, hogy leírta az emberi DNS szerkezetét és széles körben elterjedt az a nézet, hogy a DNS-ben foglaltak meghatároznak minket, elindult egy olyan folyamat az emberi fejekben is, amelynek kapcsán az egyéni felelősséget és még inkább lehetőséget sokan elvetették, amellyel mintha lemondtak volna arról, hogy saját maguk is tegyenek valamit az egészségükért, a testi jólétükért, hiszen úgyis mindenről a gének tehetnek. A gének, akiknek köszönjük a tehetségünket, és akiknek állapota és mutációja felelős minden bajunkért.

Tovább

Toxikus nehézfém terheltség és Hashimoto kapcsolata

Toxikus nehézfém terheltség és Hashimoto kapcsolata

Amerikából jöttem, mesterségem címere…

Emlékszel erre a játékra? Számtalan kérdésen át jutottunk el addig, hogy megtudjuk, a másik játékos mit akar nekünk bemutatni. Nem adhattuk fel, csak a kérdéseink voltak és a kitartásunk. Ez egy nagyon fontos dolog a mindennapokban is, ne adjuk fel, kérdezzünk, kutassunk kitartóan, hogy tudjuk, mi vesz körül bennünket, mindez hogyan hat ránk, és tudjuk meg, mit tehetünk! Hiszen toxikus világban élünk. Ez sajnos nem egy túlzó, önsajnáló és általánosító mondat, hanem a valóság. Toxinok lepik el a levegőt, a vizeket, az ételeinket, a teljes bioszférát. Tehát minden, ami él, ki van téve a toxinoknak. Minél fokozottabb a termelődésük, felszabadulásuk, annál nagyobb a szervezetünkre gyakorolt hatásuk is, mivel a szervezetben felhalmozódnak.

Tovább

Analizálod vagy CSINÁLOD?

Analizálod vagy CSINÁLOD?

Pár napja tartottam egy Webináriumot az Autoimmunitás 3 rejtett okáról, avagy a háromfejű AUTOIMMU-MUMUS támadásának visszaszorításáról…

Nagyon sok pozitív komment érkezett, és jó sok egyéb kérdés és komment is.

Én csak a webinár után olvastam át az összes bejövő kommentet, és egy érdekes tendenciára lettem figyelmes.

Tovább

Ez törtét, amikor elefánt voltam a porcelánboltban…

Ez törtét, amikor elefánt voltam a porcelánboltban…

Javában zajlik a kihívás az Autoimmun Protokoll (AIP) zárt csoportban, és ez – mondhatni hagyományosan – azt jelenti, hogy hamarosan indul az Autoimmun Mentorprogram őszi turnusa. (Ez a program, amit az Autoimmun Sorsfordítók Gyorsítósávjának is szeretek “becézni” – részletek hamarosan.)

No de ne szaladjunk ennyire előre, mert van egy pár kérdés, amire szeretnék válaszolni.

Tovább