V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

Nemzetközileg akkreditált szakmai képzés

Jelentkezés határidő: 2024.01. 12. péntek 22 óra

  1  1
Nap
:
 
  1  1
Óra
:
 
  4  1
Perc
:
 
  4  6
Másodperc

You missed out!

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

Nemzetközileg Akkreditált Szakmai Képzés


  1  1
Nap
:
 
  1  1
Óra
:
 
  4  1
Perc
:
 
  4  6
Másodperc

You missed out!

Jelentkezési határidő: 

2024. január 12. péntek 22 óra

Ez a nemzetközileg akkreditált tanúsítványt adó, ONLINE szakmai képzés
a FUNKCIONÁLIS MEDICINA elvein alapuló életmódprogram rendszer-szemléletének legátfogóbb képzése Magyarországon!


A MED Központ és a V.Á.L.T.S.® funkcionális életmód mentor szakmai képzés nemzetközileg akkreditált az 
American Natural Wellness Coaches Board szervezet által.

Egy KÉPZÉS, 

amivel megváltoztathatod az életed. 

Egy KÉPESSÉG, 

amivel másoknak is segíteni tudsz.

A V.Á.L.T.S.® funkcionális életmód mentor szakmai képzés átfogó ismereteket nyújt számodra a funkcionális medicina oknyomozási és egészségfejlesztési megoldásrendszeréből építkezve. Ugyanakkor mesteri szintre emeli azon képességedet, hogy életmód mentorként hosszan tartó eredményeket és sikereket érj el.

A szakmai program az induló turnusban limitált létszámmal nyílik. 

A regisztrációkat a jelentkezések sorrendjében tudjuk elfogadni, a rendelkezésre álló létszámkeret figyelembevételével.


KINEK SZÓL EZ A KÉPZÉS?


KINEK SZÓL EZ A KÉPZÉS?


Ha ezek közül bármelyik kérdés foglalkoztatott már téged valaha, akkor ez a képzés neked szól:

 • Hogyan tudnám megérteni, mi állhat a krónikus tünetek hátterében? Miért nincsenek valódi válaszok és miért nincs valódi segítség?
 • Miért tűnik egy végeláthatatlan folyamatnak a krónikus tünetek hajkurászása? Alighogy eltűnik az egyik tünet, miért jön elő egy vagy több másik? Hogyan lehet megtörni az ördögi kört?
 • Miért van az, hogy a hagyományos, pusztán tüneteket célzó módszerek sokszor nemhogy segítenének, de még inkább beletaszítják az embert a lefelé vezető, krónikus, negatív spirálba?
 • Ízületi fájdalmak, bőrpanaszok, emésztési problémák, testsúlyproblémák, hangulatingadozás, fejfájás, ételérzékenységek, figyelemzavar, vércukor problémák, hormonális gondok, krónikus fáradtság: mindezek egyszerre? Vajon mi történik a szervezetemben, és mi az első lépés, hogy helyreálljon az egyensúlya?
 • Bizonytalan vagy és elveszel a sok különböző, szerteágazó információ tömkelegében? Fogalmad sincs, kire hallgass és nem tudod, probléma esetén kit kérdezz, kire figyelj és mit tegyél?
 • Fogalmad sincs, hogy mi történik a szervezetedben, nem érted az összefüggéseket? Annyi dolog és különféle ismeret kavarog a fejedben, hogy úgy érzed, kevesebbet tudsz, mint mielőtt elkezdtél volna foglalkozni ezzel az egésszel?

A V.Á.L.T.S.® funkcionális életmód mentor képzés kezedbe adja azokat az ismereteket, képességeket és készségeket, amelyek segítségével végre

 • össze tudod rakni az egészségkirakós elemeit
 • képes leszel átlátni a szerteágazó folyamatokat
 • megérteni az összefüggésrendszereket
 • jobban megismered az emberi szervezet működését, ezáltal önmagad is
 • megtanulod visszavenni az irányítást az egészséged felett
 • jártasságot szerzel a komplex ismeretek gyakorlati alkalmazásában
 • képessé válsz arra, hogy segíts magadon, hogy aztán másokon is segíthess

A NEMZETKÖZI TANÚSÍTVÁNYT NYÚJTÓ KÉPZÉS CÉLJA


hogy megismertesse a funkcionális medicina elvein alapuló funkcionális táplálkozási- és életmódprogram rendszerorientált oknyomozási és egészségfejlesztési megoldásait. Ennek elsajátításával, majd átadásával életre szóló pozitív egészségügyi változásokat leszel képes elérni mind a hozzád fordulók, mind a saját életedben! 


Mi minden vár rád a programban?


Egészség-mentorálási módszertan 

Egy olyan rendszer, illetve nemzetközileg tesztelt metódus, amely az önismeret fejlesztésével valódi átalakulást és hosszan tartó változásokat képes elérni valamennyi ember életében.

Szakmai- és vállalkozási ismeretek egy helyen!

A képzésen a szakmai tudás mellett, vállalkozásépítési ismeretekkel is felvértezünk. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a szakmai sikereket jövedelmező módon tudd elérni, hosszú távon jobb jövőt teremtve a hozzád fordulók és önmagad számára.

Szoftverrel támogatott oknyomozási rendszer

A képzés végzett résztvevőjeként lehetőséged nyílik arra, hogy te is hozzáférést igényelj az OptiLabSoft funkcionális labor állapotfelmérési platformhoz.

Távoktatási képzés

Tanulj a saját időbeosztásod szerint bárhol az országban vagy a világban a MED Központ online szakmai tanulószoba portálán keresztül. Ha elakadsz vagy kérdésed van, bármikor elérhető segítséget kapsz az online támogatói csoporton keresztül.

Online vizsgák

A 12 hónapos képzés minden modulja végén (összesen 8 modul + 1 záróvizsga modul) 2 havonta online vizsgafeladat vár. Modulonként 60% feletti eredmény, majd egy szóbeli záróvizsga után válhatsz nemzetközileg akkreditált tanúsítvánnyal rendelkező V.Á.L.T.S.® funkcionális életmód mentorrá.

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor Tanúsítvány

A sikeres záróvizsgával megszerzett tanúsítvány birtokában, védjegyhasználati szerződéssel hivatalosan használhatod a V.Á.L.T.S.® 5 pilléres életmódprogram funkcionális módszertant.

A védjegyhasználat jelenlegi havidíja 15.000 Ft/hó.

Csatlakozz te is a küldetéshez!

Terjesszük az "EGÉSZSÉG járványt"
Magyarországon és szerte a világban!

MI A V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR SZAKMAI KÉPZÉS?

Magyarországon jelenleg egyedülálló, a funkcionális medicina elvein alapuló szakmai megoldásrendszer. Ez a rendszer integrálja a funkcionális táplálkozási- és életmódprogram ismereteit a transzformációs mentorálás eszközrendszerével és vállalkozás-építési ismeretekkel.

Miért egyedülálló a V.Á.L.T.S.® funkcionális életmód mentor képzés?

Egyetlen más képzés sem foglalkozik a szakmát érintő két legnagyobb problémával, amellyel a témában dolgozó szakemberek nap mint nap szembesülnek:

Hogyan ötvözzék a táplálkozás-tudomány és a funkcionális medicina ismereteit a mentorálás pszichológiájával? Hogyan támogathatják alkalmazások és szoftverek a munkájukat, hogy a hozzájuk fordulók életminőségének javulásában hosszútávú eredményeket érjenek el?

Hogyan szerezzék meg a szakmai ismeretek mellé azokat a nélkülözhetetlen vállalkozásépítési- és önfejlesztési ismereteket, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy jól működő vállalkozást hozzanak létre.  A szakmát ismerni illetve abból egy virágzó, egészségesen fenntartható vállalkozást építeni, két különböző dolog.


Ebben a szakmában idáig nem volt olyan képzés Magyarországon, ami ennyire átfogóan segítené ezen terület szakembereit...

 Egészen mostanáig!


MILYEN TOVÁBBI TÁMOGATÁSRA SZÁMÍTHATSZ?


V.Á.L.T.S.® funkcionális életmód mentor Alumni adatbázis

A végzett résztvevők aktív tagjai bekerülnek a M.E.D. Központ nyilvános mentor Alumni adatbázisába.
Az éves rendszerben megújítható, együttműködési- és védjegyhasználati szerződés értelmében ez az adatbázis megjelenési felületet biztosít a tagoknak.
Így a potenciális ügyfelek rájuk találhatnak a M.E.D. képzési központ weboldalán keresztül is.

Szakmai tanulószoba portál

A képzés ideje alatt folyamatos, korlátlan hozzáférés a szakmai képzés online tanulószoba portáljához. A képzés után lehetőség lesz csatlakozni szakmai védjegyhasználati- és továbbképzési tagsághoz. Ezt követően további szakmai támogatással, esettanulmány elemzésekkel szinten tarthatóak és bővíthetőek az ismeretek. A védjegyhasználat jelenlegi havidíja 15.000 Ft/hó.

Szakmai közösség


A képzés tanulói közössége és szakmai csoportjai, további lehetőséget biztosítanak a szakmai fejlődéshez. A tanulótársakkal való kapcsolattartás a zárt Facebook csoporton illetve tanulócsoportokon keresztül működik.


KINEK AJÁNLOM AZ ÉLETMÓD MENTOR SZAKMAI KÉPZÉST?


Neked való a V.Á.L.T.S.® funkcionális életmód mentor szakmai képzés, ha

 • Érdeklődsz a funkcionális medicina elvei iránt és elkötelezettje vagy az oknyomozásnak és a természetes módszereken alapuló okozati megoldásoknak az egészségmegőrzésben és önfejlesztésben.
 • Szenvedélyed a táplálkozás és az egészséges életmód. Szeretnéd elmélyíteni tudásod a funkcionális táplálkozási- és életmódprogram jövőbe mutató trendjeivel és megoldásaival.
 • Bővítenéd szakmai ismereteidet az életmód-mentorálás pszichológiájával és funkcionális támogató szoftverek segítségével, hogy valódi és tartós eredményekhez segítsd hozzá ügyfeleidet.
 • Híve vagy a folyamatos fejlődésnek és tanulmányaid, készségeid bővítésének, annak érdekében, hogy saját területeden a lehető legjobb szakemberré válhass.
 • Táplálkozástudomány, egészségügy, sporttudomány területén tevékenykedő szakemberként, orvosként, gyógyszerészként, természetgyógyászként érdeklődsz a képzés iránt. Ennek érdekében bővítenéd tudásodat holisztikus módszerek mentén, hogy virágzó, egészséges jövőt teremts önmagad és a hozzád fordulók számára.

MILYEN FELTÉTELEI VANNAK A CSATLAKOZÁSNAK?


 • Érettségi bizonyítvány
 • Megfelelő technikai háttér a digitális oktatásban való részvételhez
 • Alapfokú számítógépes ismeretek
 • Online szakmai bemutatkozó űrlap kitöltése

(Egészségügyi területen szerzett előképzettség és munkatapasztalat mindenképpen előnyös, de nem előfeltétele a jelentkezésnek.)


MI LESZEL, HA ÉLETMÓD

MENTOR LESZEL?


A te szereped és feladatod V.Á.L.T.S.® funkcionális életmód mentorként, hogy a funkcionális medicina jövőbe mutató eszköztárának elemeivel dolgozva, a hozzád fordulókat mentorként tudd

 • segíteni a saját állapotuk valódi okainak feltárásában és megértésében,
 • támogatni az életmódváltó stratégiák egyéni alkalmazásában, amelyekkel hosszú távú pozitív változásokat tudnak elérni életükben, életmódjukban.

Ebben az átalakulásban válsz katalizátorrá és segítővé, ha életmód mentorrá válsz - miközben a saját életedet is megváltoztatod, sőt az egészségügy jövőbeni helyzetét is!
Ennek a mozgalomnak a funkcionális életmód mentorok nagykövetei és ügynökei.

Az egészségreform - mozgalom már elindult
és világszerte egyre nagyobb teret hódít.

Te is csatlakozol hozzá?


HONNAN TUDOD, HOGY NEKED VALÓ EZ A KÉPZÉS? 


Szeretsz segíteni, kérdezni, beszélgetni? 

Figyelni másokra és kapcsolatokat építeni?

Szenvedélyed az egészséges táplálkozás és életmód?

Te vagy közeli hozzátartozód valamilyen krónikus betegségben érintett? Megtapasztaltad és meg akarod osztani másokkal is az étrendi- és életmódváltoztatások hatására történt átalakulást? 

Hatással akarsz lenni másokra és a világra?

Valami nagy dolognak a részesévé szeretnél válni, ami az emberek életét alapjaiban változtatja meg? Már egy ideje hajt ez a dolog, és még többet szeretnél tanulni? Valódi, tartós segítséget nyújtanál az embereknek úgy, hogy közben te is változol, hozzájárulva ahhoz, hogy a világ is változzon körülötted?

Magadra ismersz ezek alapján? Ha igen, akkor jó helyen jársz!
Válj Te is az egészség-reform nagykövetévé és ügynökévé!

 Segíts magadon és segíts másokon is!


MILYEN A PROGRAM FELÉPÍTÉSE? ALAPOZÓ MODUL VIZSGA 


A 16 hetes Életmód program elvégzett, feldolgozott moduljaiból két írásbeli vizsga teljesítését várjuk tőled.

1-8 hét tananyagából, valamint 9-16 hét tananyagából.

A teljesítés határideje a szakmai képzés 6. moduljának vége. 

 • VIZSGÁZZ! Teljesítsd az Online modul vizsgákat, ami a záró modulra; a  nemzetközi akkreditációra való továbblépés feltétele.

SZAKMAI MODULOK (12. hónap)

1-6. MODUL

Összesen 288 képzési tanóra

Lépésről lépésre folytatjuk a tanulást a szakmai modulokban is. 

A könnyen követhető, lépésről-lépésre tanítási rendszer hasonló pszichológiai elvek mentén működik, mint az a “transzformációs-mentorálás” módszertan, amit a programon keresztül sajátítasz el a Funkcionális Medicina szakmai ismeretei mellé, hogy V.Á.L.T.S.®  Funkcionális Életmód Mentorrá válj.

 • FIGYELJ! Ismerd meg a tananyagokat
 • JEGYZETELJ! Emeld ki a lényeget
 • GYAKOROLJ! Végezd el a gyakorlatokat, készülj fel a tesztre
 • KÉRDEZZ! Kérdezz, és vegyél aktívan részt az Online modul konzultációkon
 • VIZSGÁZZ! Teljesítsd az Online modul vizsgákat, ami a záró modulra; a  nemzetközi akkreditációra való továbblépés feltétele.

ZÁRÓ, AKKREDITÁCIÓS MODUL

(12. hónapban)

Összesen 6 képzési tanóra

A 12 hónapos képzést egy, a tanultakat felölelő intenzív gyakorlati-és vizsga modullal zárjuk le.

 • ÍRÁSBELI, ELMÉLETI ZÁRÓVIZSGA feladat teljesítése határidőre (előzetesen kiküldött)
 • ÍRÁSBELI, GYAKORLATI ZÁRÓVIZSGA feladat teljesítése határidőre (előzetesen kiküldött)
 • VIZSGÁZZ! Egész napos, 6 órás gyakorlati-és záróvizsga modul

MIT TARTALMAZ A SZAKMAI KÉPZÉS? 


 • Szakmai modul: 12 hónapos, 6 egymásra épülő Távoktatási Online Modul (288 elméleti képzési óra). A modulok kéthavonta, a modulok leckéi hetente nyílnak meg az Online platformon (Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001411)
 • 6 Online szóbeli modulvizsga kéthavonta egy alkalommal, minden modulhoz kapcsolódóan
 • 8 Online Írásbeli Vizsga kéthavonta, a modulok lezárásaképpen
 • Záró, akkreditációs modul: Írásbeli vizsga és szóbeli (személyes) záróvizsga nap a 12 hónapos képzés végén, a nemzetközileg akkreditált V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tanúsítvány megszerzéséért. (6 képzési óra, záróvizsgázással)

NÉZZ BELE A PROGRAM TEMATIKÁJÁBA!

Kattints a modulok nevére és böngészd végig a tartalmakat.

SZAKMAI MODULOK - 12. hónap

 V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor Szakember Képzés

Összesen 288 képzési tanóra

 • 1. MODUL
 • 2. MODUL
 • 3.  MODUL
 • 4. MODUL
 • 5. MODUL
 • 6. MODUL
 • AKKREDITÁCIÓ

A Funkcionális Szemlélet és Módszertan

 • A képzés 1. és 2. hónapja
 • 8 képzési hét (35 elméleti tanóra + 13 órányi esettanulmány gyakorlat + 4 óra konzultáció + 2 óra modulzáró vizsga)
 • Hetente kb. 6-7 óra elfoglaltság - saját időbeosztás szerint
kepzes gif

Ez a modul erről szól

Megismerteti a funkcionális életmódprogram összefüggés- és alkalmazás rendszerét

Bevezet a funkcionális egészségmegőrzés és állapotfelmérés modern eszköztárába, amellyel a szervezet optimális működését gátló funkciózavarok feltárhatók.

Ebben a modulban megszerezhető ismeretek (többek között)

 • Funkcionális egészségmegőrzés és állapotfelmérés szemléletmódja
 • Egyensúlyzavarok hozzájárulóinak holisztikus áttekintése
 • Általános funkcionális állapotfelmérés
 • Gyulladásos problémák okai
 • Emésztőrendszer működése és funkcionális zavarai
 • Biológiai ritmus és a hormonok összefüggései
 • Stressz szerepe funkcionális megközelítésben
 • Életmódfaktorok a funkcionális egészségmegőrzésben
 • Idővonalas állapotfelmérés az elméletben és gyakorlatban
 • Összefüggések elemzése a funkcionális állapotfelmérések tükrében
 • Funkcionális összefüggések felállítása a gyakorlatban
 • Funkcionális fiziológiai rendszerek összefüggései a szervezetben
 • Funkcionális rendszerek állapotfelmérési módszertana
 • Funkcionális egyensúly zavarok holisztikus helyreállítási stratégiái
 • Funkcionális állapotfelmérés a gyakorlatban, esettanulmányok

A képzés elemei az Online Tanulószobában:

 • Videós tanítási anyagok a Tanulószoba portálban
 • Segédletek 
 • Kérdőívek és gyakorlatok
 • Online felkészítő konzultáció 
 • Tesztek 

Következő modul megnyitás: 

Feltétel: az aktuális modul tananyagainak és a modul vizsga teljesítése (minimum 60%)

1. MODUL

2. MODUL

3. MODUL

4. MODUL

5. MODUL

6. MODUL

AKKREDITÁCIÓ


V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR KÉPZÉS TÁMOGATÓ ELEMEI


HETI E-MAIL ÉRTESÍTŐK

Minden héten értesítést kapsz, hogy milyen tanulnivalók várnak rád az Online Tanulószobában.

ZÁRT CSOPORT


A hét minden napján a zárt fórumban megtalálod a csoporttársaidat, hogy a közösség ereje is támogasson a tanulásban

ONLINE KONZULTÁCIÓK

Minden modulhoz kapcsolódóan Online konzultálunk, hogy személyes támogatást kapj a vizsgára való felkészüléshez

SEGÉDLETEK ÉS GYAKORLATOK

Az Online Tanulószobában található kiadványok és gyakorlatok a tesztekre való felkészülésedet segítik

MODUL VIZSGÁK


A kötelező vizsgákat minden modul végén a megadott határidőre Online tudod teljesíteni a zárt vizsga rendszeren belül, ami a záróvizsgára való felkészülést segíti


HOZZÁFÉRÉS A FUNKCIONÁLIS LABOR ÁLLAPOTFELMÉRÉS PLATFORMHOZ

A képzés végzett résztvevőjeként lehetőséged nyílik arra, hogy Te is hozzáférést igényelj a Funkcionális Labor Állapotfelmérés támogatási szoftver platformhoz.


Tanulmányaid alatt 6 riport elkészítésére lesz lehetőséged a gyakorlatod részeként a kurzus 14. hónapjától kezdve, a végső sikeres záróvizsgát követő 3 hónapon belül.

Ez összesen 6 x 19.900 Ft érték számodra AJÁNDÉKBA, amennyiben sikeres záróvizsgát teszel!

A szakmai képzés sikeres teljesítése után pedig, ha úgy döntesz, hogy szakmai együttműködőként aktívan tartod a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tagságodat és védjegy használati jogodat, hozzáférést igényelhetsz a teljes funkcionális labor szoftver platformhoz havidíj ellenében.

Tanulmányaid alatt 6 riport elkészítésére lesz lehetőséged a gyakorlatod részeként a kurzus 14. hónapjától kezdve, a végső sikeres záróvizsgát követő 3 hónapon belül.

Ez összesen 6 x 19.900 Ft érték számodra AJÁNDÉKBA, amennyiben sikeres záróvizsgát teszel!

A szakmai képzés sikeres teljesítése után pedig, ha úgy döntesz, hogy szakmai együttműködőként aktívan tartod a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor tagságodat és védjegy használati jogodat, hozzáférést igényelhetsz a teljes funkcionális labor szoftver platformhoz havidíj ellenében.

KÜLÖNLEGES BÓNUSZ

SZAKMAI ÉS FUNKCIONÁLIS NEMZETKÖZI FÓRUM

Tanulj te magad is első kézből a funkcionális medicina bölcsőjéből, és szerezd meg a legprofibb ismereteket közvetlenül a szakma legjobbjaitól!

A képzés résztvevőjeként tagjává válsz annak a virtuális nemzetközi szakmai & funkcionális fórumnak, ahol első kézből tanulhatsz a nemzetközi szakértőktől, méghozzá magyar nyelven, Kokavecz Katalin közreműködésével és tolmácsolásával.

A funkcionális fórumban a nemzetközi szakértők tudásából merítve, érdekes témát járunk körül a funkcionális egészségfejlesztés, a vállalkozásfejlesztés és a sikeres mentori munka szakmai bugyraiból.

Pillants bele a szakmai & funkcionális fórum témáiba!

Dr. Eva Detko

A fórum témája:
Emocionális toxinok szerepe és felderítése. Emocionális támogató és feloldási technikáinak alkalmazása a funkcionális egészségfejlesztésben.

Paul Jaminet

A fórum témája:
A Tökéletes Egészség Diéta. Beszélgetésünk az evolucionáris szemléletmód tudományos megközelítéséről a táplálkozás vonatkozásaiban.

Dr. Kulin Sándor

A fórum témája:
Az Omega3  zsírsavak egészségvédő szerepe, jótékony hatásai, mérési és pótlási lehetőségek

Katalin és Jouko Krétán

Jouko Kivimetsä

A fórum témája:
Hogyan fordítsd át a tudatalatti blokkokat és aknázd ki azok valódi potenciálját a spirituális fejlődésed útján?

Dr. Tom Garcia

A fórum témája:
Az egészséges önfejlesztés és a gondolkodásmód. Korábbi paradigmák, hiedelmek, rossz szokások, felvett szerepek és sémák, komfortzónák áttörése

Dr. Olli Sovijärvi

A fórum témája:
Biohacking, avagy a modern biokémia és a modern technológiai stratégiák módszertana, és ezek ötvözete az ősi természetes módszerekkel és gyakorlatokkal.

JT Nelms

A fórum témája:
Transzformációs mentorálás módszertan: gyakorlati tippek a sikeres mentori munkában

Dr. Guseo András

A fórum témája:
A gondolat hatalma az autoimmun sorsfordításban

Sally Fallon

A fórum témája:
Sally a Weston A Price alapítvány elnöke. Vele beszélgettünk Dr. Price amerikai fogorvos-kutató felfedezéseről és azokról az általános és hagyományos táplálkozási alapelvekről, amelyeket földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül az egészséges kultúrák robosztus egészségét biztosították

Dr. Mezei Anita

A fórum témája:
Mit tehetünk a mikrobiom védelméért? A mikrobiom állapotának ismerete hatalmas szereppel bír a betegségek megelőzésében és a már kialakult kórok visszafordításában.

Ricardo Teixeira

A fórum témája:
Hosszú távon is jövedelmező vállalkozásépítési- és fejlesztési tippek, amiről minden egészséges vállalkozónak tudnia kell

Karen Hubert

A fórum témája:
Krónikus fertőzések, biofilmek. Megoldási lehetőségek a funkcionális szemlélet tükrében, növényi hatóanyagok alkalmazásával

Nézz bele, milyen eredményeket értek el mentorként a képzés végzett tanulói a saját fejlődésükben és a hozzá forduló emberek életében

Eisen Dóri,

aki személyi edző, rehabilitációs szakemberből képezte tovább magát egy jóval holisztikusabb irányba ezzel a szakmai képzéssel.

Papp Szilvia Katalin, 

aki IT szakemberből lett V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor

Dr. Szabó Bea,

aki orvosként végezte el a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzést

Eisen Dóri, 

aki személyi edző, rehabilitációs szakemberből képezte tovább magát egy jóval holisztikusabb irányba ezzel a szakmai képzéssel.

Papp Szilvia Katalin, 

aki IT szakemberből lett V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor

Dr. Szabó Bea,

aki orvosként végezte el a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzést

Marton-Tóth Eszter,

aki miután életet adott a “V.Á.L.T.S.® ikreknek” (ahogy ő fogalmaz), maga is mentorrá vált.

Dr. Somogyi Rózsa,

aki természetgyógyász orvosként integrálta a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentori ismereteket tevékenységébe

Dr. Környeiné Kökény Réka,

aki holisztikus tevékenységét fejlesztette tovább a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés ismereteivel

Marton-Tóth Eszter,

aki miután életet adott a “V.Á.L.T.S.® ikreknek” (ahogy ő fogalmaz), maga is mentorrá vált.

Dr. Somogyi Rózsa,

aki természetgyógyász orvosként integrálta a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentori ismereteket tevékenységébe

Dr. Kökényné Környei Réka,

aki holisztikus tevékenységét fejlesztette tovább a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés ismereteivel

MIT MONDANAK A V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR KÉPZÉS HALLGATÓI?

NÉZD MEG A VIDEÓBAN!

"

Nagyon sok új információt kaptam a képzés során, és folyamatosan hasznosítom a megszerzett tudást, mind magamon, mind a családtagjaimon. Szuper, hogy olyan emberekkel is tartom online a kapcsolatot, akik más területről jöttek, és a képzés kötött minket össze.


Dr. Rácz Rita

"

Teljes mértékben megérte. Most már látom azt is, hogy amit kaptam, az nem egyszerűen szakmai ismeret, hanem kulcsokat kaptam arra hogy önmagam legjobb verziója legyek. Örömmel építem be az életmódpilléreket a saját életembe, és foglalkozom az önfejlesztésemmel.


Dr. Takács Ildikó

"

Óriási tudásanyagot kaptunk ez alatt az egy év alatt, de nem ez a lényeg, hanem, hogy ezt egy használható, érthető rendszerben kaptuk meg. Tökéletesen megérte a ráfordított összeg és az idő is.


Szabó Szilvia

"

Nagyon profi hozzáállást kaptunk, és ez nagyon motiváló. Mindenképpen megérte 100%-ban!


R. Zsófia

"

Mindenféle túlzás nélkül életem egyik legjobb döntése volt. Én ilyen programmal még máshol nem találkoztam.


R. Anna

"

Olyan témák is felkerültek a tananyagba, amit magamtól nem gondoltam volna, hogy ilyen irányban is szélesedik a látóköröm és ilyen mélységekbe belemegyünk.


L. Zsuzsanna

"

Abszolút pozitív hatással van az életemre. A világról, önmagamról alkotott gondolkodásomról, messze felülmúlja azt amit elképzeltem, elvártam.


C. Orsolya

"

Eszméletlen kincs van a birtokomban, amit bármikor elő tudok venni. Jóval többet kaptam ár-érték arányban, anyagmennyiségben, mint amennyire az elején számítottam.


Dr. Sz. Beáta

"

Nagyon alapos, nagyon kiterjedt minden területre, nagyon komplex. Mindemellett nagyon kényelmes az Online képzés, mert úgy osztom be az időmet ahogy én akarom.


Dr. S. Rózsa

"

Iszonyú nagy, tömény képzés lett a végére, sok sok időt és energiát kellett belefektetni, de megérte! A tudásom az hihetetlen nagy mértékben nőtt, átfogó kép lett a fejemben az eddigi ismeretekről. Hivatásommá választottam ezt a munkát!


P. Szilvia

"

100%-osan megérte, ha megkérdeznék tőlem, hogy újrakezdeném-e, akkor a válaszom igen és igen! A pénzt és időt is kikanyarítanám rá bármikor. Akkora tudást adsz át nekünk, ami fantasztikus!


M-T. Eszter

"

Szakmailag nagyon sokat fejlődtem! Sokkal rendszerezettebbek most az ismereteim, mert több irányból megvilágítva is megnéztünk minden témát. Ez egy olyan rendszer, ahol minden mindennel összefügg, és nagyon jó, hogy rávilágítottál az összefüggésekre.


Sz. Monika

"

Gyógytornász vagyok, és mindig is éreztem, hogy ez kevés. Csak pozitívat tudnék elmondani, mert mind az oktatás módszere, a vizsgáztatás módszere, a számonkérés különböző fajtái, kommunikáció, mindegyik lehetőség nagyon pozitív volt és kiegészítette egymást. Én ezt mindenképpen szeretném beépíteni a vállalkozásomba. 


B. Kitti

"

Nagyon csúcs, nagyon mély tudást adott nekem. Olyan szintű, olyan mély tudást kaptunk a mentorsággal kapcsolatban is, az önfejlesztéssel, az önismerettel kapcsolatban amire nem számítottam. Az egyéniséged különleges, a személyiséged nagyon megnyerő, nagyon szép a hangod, nagyon élvezetes ahogy előadsz, ez egy nagyon jó élmény és nagyon jó volt ezt végig csinálni.


M. Judit

"

Úgy érzem, hogy a képzés erőssége, egyrészt a hatalmas tudásanyag, másrészt a struktúrája, és hogy ez a tudás mennyire biztos lábakon tud állni. Oda nem adnám semmi pénzért! Azt gondolom, hogy mindenki, aki ide jár azok nagyon különlegesek!


V. Zsuzsa

"

Láttam dietetikusként, hogy amikor tanácsot adok nem elég a tudásom, valami még hiányzik, és rájöttem, hogy ez az amit kerestem! A funkcionális medicinában találtam meg a választ a kérdéseimre. Nagyon megérte! Nem tudom, hogy lesz-e folytatás, de én biztos ott leszek!


B. Tímea

"

Maximálisan megérte. Igazság szerint sajnálom is, hogy vége lesz lassan. Azt üzenem azoknak akik fontolgatják a döntést, hogy ne habozzanak belevágni!


N. Andrea

"

Életem egyik legjobb döntése volt, én magam hihetetlen módon megváltoztam általa. Folyamatosan fogva van a kezünk Kata által, hetente jönnek a videók, ha kérdés merül fel akkor a következő videóban legtöbbször ott volt a válasz, ha mégsem, tudunk kérdezni, ha gyorsan kell a válasz, akkor ott vannak a tanulótársak, és ez nagyon jó. Jól ki van találva a rendszer, ha segítségre van szükség, az hamar megoldódik.  


B. Gabriella

"


A képzés anyaga egy orvosi egyetemen is megállná a helyét, ami bizonyítja az az, hogy a
képzésen orvosok is részt vesznek, akik jól látják, hogy a gyógyításhoz nemcsak a bevett
tablettákra van szükség. A tananyag alapos, részletes, precíz volt, nagy segítség volt az elméleti és gyakorlati
ismeretek elsajátításában.


D. Katalin

"

A képzés anyaga egy orvosi egyetemen is megállná a helyét, ami bizonyítja az az, hogy a
képzésen orvosok is részt vesznek, akik jól látják, hogy a gyógyításhoz nemcsak a bevett
tablettákra van szükség. A tananyag alapos, részletes, precíz volt, nagy segítség volt az elméleti és gyakorlati
ismeretek elsajátításában.


D. Katalin


MILYEN ÉRTÉKET KÉPVISEL A V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR KÉPZÉS?


Számomra igen nehéz árcédulát tenni arra a programra, aminek a megszületésén hosszú évekig, gyakorlatilag 2015 óta dolgoztam...
Aminek a megszületésébe az évek során már jóval több, mint 10.000 órányi energiát fektettem…

Pénzben pedig a tudás megszerzéséért ennek a nagyságrendnek a többszörösét fektettem bele, méghozzá AMERIKAI DOLLÁRBAN!

Valahogyan mégis meg kell határoznom ennek a Magyarországon jelenleg egyedülálló képzésnek az értékét. Mégis hogyan?

Végeztem egy kis összehasonlítást. Tehát:

ÖSSZEHASONLÍTÁSKÉPPEN...

Más hasonló képzések

A legtöbb hasonló jellegű, Funkcionális Medicina életmód programot oktató külföldi éves képzés díja 10.000 - 15.000 dolláros nagyságrendbe kerül (kb. 3,5 - 5,5 millió forintos befektetés), nem beszélve az esetleges utazási-, szállás költségekről, a tananyagok és vizsgák díjáról. Ráadásul minden angolul zajlik, ‘kőkemény’ szakmai nyelven.

Hasonló képzéseken is szerezhetsz tudást a funkcionális laboros állapotfelmérés egyes részleteiről, azonban olyan átfogó ismereteket, amellyel rendszerszinten látod át és érted meg a funkcionális oknyomozás összefüggéseit, a legtöbb képzésben nem találsz. Arról nem is beszélve, hogy a megszerzett ismereteket hogyan tudod a gyarkorlatban is alkalmazni, hogy valóban megértsd, hogy mi történik a hozzád segítségért forduló emberek problémái hátterében.

A legtöbb hasonló képzés több alkalmas személyes vagy online, egész napos elfoglaltságot, akár utazást jelent, amit teljes mértékben a kurzus szervezője szabályoz. Semmilyen beleszólásod nincs, és ha nem tudsz részt venni, akár a vizsgát is elúsztatod...

A legtöbb hasonló képzésben (tisztelet a kivételnek!) a különböző vendégelőadók csak a hallgatókra zúdítják az ismereteket. Tudást adnak át, de a képzés egységes rendszerének hiánya miatt ezekből a kurzusokból igen nehéz leszűrni a lényeget és kivenni a gyakorlatban is alkalmazható ismereteket.

A legtöbb hasonló képzés pusztán az elméleti ismereteket adja át, és szó sem esik arról, hogy mi történik AZUTÁN, hogy a résztvevő levizsgázott. Hogyan építi be az ismereteket a gyakorlatba? Hogyan járul hozzá életre szóló, hosszú távú változtatásokhoz az emberek életében? Hogyan épít ebből egészségesen fenntartható, jövedelmező vállalkozást? Ezekre a kérdésekre rendszerint senki nem tér ki a legtöbb hasonló jellegű képzésben.

V.Á.L.T.S.® FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR KÉPZÉS

Magyar nyelven jelenleg nincs másik ilyen jellegű átfogó képzés a Funkcionális Medicina elvein alapuló életmódprogram átadására.

A 288 tanórás szakmai képzés valódi értéke a többszörösét képviseli a jelenlegi árának, de annak érdekében, hogy ez a tudás magyar nyelven is elérhető legyen, a képzési díj kialakításakor a külföldi hasonló képzések töredékét vettem alapul, és helyette a hasonló magyarországi szakmai képzések díjaihoz igazodtam.

A Funkcionális Laboros Állapotfelmérés módszertan megtanulásával nem csak egy rendszer-szemléletű, modern, és kutatásokkal is alátámasztott oknyomozási állapotfelmérési metódust ismersz meg átfogóan, de a gyakorlati alkalmazásához támogató szoftvert is használni tudsz majd. Ez egy közel 120.000 Ft-os bónuszt képvisel a programban, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy vannak, akik azt mondják magukról, hogy értenek a laborok funkcionális elemzéséhez, viszont Te valóban tudni, érteni és látni fogod a funkcionális összefüggéseket, és ez merőben megkülönböztet Téged másoktól.

A saját tempód szerint tanulhatsz bármikor, bárhol. Nem kell sehova sem utaznod, nem kell szabadságot kivenned. Az egyedüli dolog amire figyelj, hogy az egyes modulok vizsgáit időre teljesítsd, és hogy igyekezz részt venni az összes Online konzultációs alkalmon. (Ez egy évben 6 fix, pár órás elfoglaltságot igénylő alkalom, de szintén nem kell hozzá sehová utaznod, mindössze egy internetes kapcsolatra van szükséged a részvételhez). Minden mást 100%-ban te alakítasz, Te osztod be az idődet.

Itt minden tananyag jól szerkesztett, előre gondosan megtervezett tematika alapján kerül átadásra, jól követhető tanítási metódusok mentén, ami a pontos megértést és tanulást támogatja, és segít az elméleti ismeretek gyakorlatba illesztésénél is. A tanulást támogató elemek (Online konzultációk, segédletek, modul-vizsgák) további segítséget nyújtanak az ismeretek alkalmazásában.

A V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés az átfogó szakmai ismeretek megszerzésén túl a “transzformációs mentorálás” sikeres mentorálási metódusaival is megismerteti a résztvevőket, amiket azonnal alkalmazni tudsz a gyakorlatban is. A támogató alkalmazások, szoftverek és a vállalkozásfejlesztési ismeretek pedig abban segítenek, hogy az elméleti ismeretek beillesztésével ne csak a Te és az ügyfeleid egészsége, de a vállalkozásod is virágozzon!


A KÉPZÉS DÍJA


Magyar nyelven jelenleg nincs másik ilyen jellegű átfogó képzés a Funkcionális Medicina elvein alapuló életmódprogram átadására.

A 12 hónapos, 288 tanórás szakmai képzés valódi értéke a többszörösét képviseli a jelenlegi árának, de annak érdekében, hogy ez a tudás magyar nyelven is elérhető legyen, a képzési díj kialakításakor a külföldi hasonló képzések töredékét vettem alapul, és helyette a hasonló magyarországi szakmai képzések díjaihoz igazodtam.

Azt is tudnod kell, hogy ez a képzés egy évben csak egyszer, és csak limitált férőhellyel nyílik meg. A regisztráció a jelentkezések sorrendjében történik, a rendelkezésre álló létszámkeret betöltéséig.


PONTOSAN MI A REGISZTRÁCIÓ MENETE?


A 12 hónapos, összesen 228 tanórás 

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor, nemzetközileg akkreditált képzés

regisztrációs díja:

EGYÖSSZEGŰ BEFIZETÉSSEL

1.695.000 Ft

helyett

1.300.000 Ft

 • Egy összegű befizetéssel. 

RÉSZLETFIZETÉSSEL

435.000 Ft x 3 részletben

 • Első részlet esedékessége a szakmai képzésre való jelentkezéskor (legkésőbb 2024.01.12-ig)
 • További részletek: második részlet 2024.05.25-ig, majd utolsó részlet 2024.09.25-ig fizetendő

A végső záróvizsga díja (90.000 Ft) a sikeres záróvizsgára bocsátás előtt, és a nemzetközi akkreditáció (245 USD) külön fizetendő, amennyiben erre igényt tartasz.

A feltüntetett árak Bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.


  1  1
Nap
:
 
  1  1
Óra
:
 
  4  1
Perc
:
 
  4  6
Másodperc

You missed out!

Jelentkezési határidő:

2024. január 12. péntek 22 óra

REGISZTRÁLJ A

12 HÓNAPOS KÉPZÉSRE MOST!

V.Á.L.T.S.®! Változtasd meg az életedet és mások életét, a saját időbeosztásod szerint!

A legtöbb képzési program megköveteli, hogy hetente/havonta többször útra kelj vagy Online bekapcsolódj és személyesen vegyél részt a tanórákon.
A V.Á.L.T.S.® funkcionális életmód mentor szakmai program teljes egészében Online, virtuális, ami azt jelenti, hogy a saját időbeosztásod szerint bármikor, bárhonnan tanulhatsz. Te osztod be az idődet, a lényeg, hogy mindig időben levizsgázz az egyes modulokból. (A határidőket mindig megtalálod majd a Tanulószobában)

A szakmai képzés tananyagai bármikor elérhetőek az Online Tanulószobában, az élő konzultációkon való részvétel miatt sem kell sehova utaznod, hiszen azokhoz is bárhonnan be tudsz csatlakozni egy internetes kapcsolattal.

A szakmai képzés lezárásaként, egyedül a záróvizsga napjára lesz szükséges személyesen eljönni, aminek az időpontjáról már a jelentkezésedet követően értesítünk, hogy jó előre be tudd írni a naptáradba.

FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR

Mentor Képzést követő együttműködés

 • A sikeres vizsgát tett mentorokkal együttműködési-, és védjegyhasználati szerződést írunk alá, amelynek keretében havidíjas licence díj ellenében használható a V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmód Mentor védjegy. A védjegyhasználat jelenlegi havidíja 15.000 Ft/hó.
 • Az ilyen módon aktívan tartott tagság előnyei:
 • Közös marketing tevékenység és támogatás
 • Folyamatos továbbképzések
 • V.Á.L.T.S.®️ védjegy és a funkcionális életmódprogram módszertan hivatalos használata
 • Támogató szoftverek (pl. Funkcionális Labor Állapotfelmérés szoftver) és protokollok használatának lehetősége
 • M.E.D. Központ nyilvános Mentor Alumni Adatbázis tagság: megjelenés a M.E.D. képzési központ weboldalán
 • Támogatói webinárok, segédletek, támogatói szakmai csoport tagság a folyamatosan megújuló ismeretek szinten tartásáért

ISMERD MEG A PROGRAM OKTATÓJÁT ÉS SZAKMAI HOZZÁJÁRULÓIT

Alapító és szakmai vezető

Kokavecz Katalin a M.E.D. központ alapítója, a V.Á.L.T.S.® funkcionális életmódprogram és a funkcionális medicina módszertanon alapuló V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai képzés megalkotója, valamint az Autoimmun sorsfordító program könyv és mentorprogram szerzője.

A funkcionális medicina szakmai bugyraiba saját egészségügyi problémái megoldása kapcsán ásta bele magát legelőször. Amerikában, a Funkcionális Medicina bölcsőjében, első kézből tanult szakmai mentoraitól. Több, szakirányú külföldi egyetemi kurzus és tanfolyam elvégzése után, 2014-ben az amerikai Functional Diagnostic Nutrition képzésen is diplomát szerzett, ahol az ismeretek megszerzésének útja párhuzamosan vezetett keresztül a saját problémái megoldásán.

A mai napig, folyamatosan fejleszti ismereteit a funkcionális medicina exponenciálisan fejlődő diszciplinájában.

2018-ban Dr. Terry Wahls autoimmun állapotokat célzó protokolljának, - Wahls Protocol - hivatalos mentorává vált - elsőként Európában - valamint számos külföldi képzésen tanulta a Funkcionális Laboros Állapotfelmérés módszertant, ami munkájában és tanításaiban hatékonyan egészíti ki és támogatja a funkcionális életmódprogram elveit.

Ezeket a szakmai ismereteket adja át szakzsargontól mentes közérthető magyar nyelven azok számára, akik szeretnék megtanulni azt a rendszer-orientált és személyre szabott egészségfejlesztési szemléletet, amelyben a hangsúly nem az egyes állapotok tüneti kezelésén nyugszik, hanem áthelyeződik a valódi okok feltérképezésére, és azok természetes módszereken alapuló, táplálkozási-és életmódváltoztatással történő megoldására.

Katalin tanításai az önismereti munkára összpontosítanak, hiszen az egészség megőrzése és támogatása önfejlesztési feladat. A kurzusban átadott ismerek nem tartoznak a gyógyítás vagy tanácsadás körébe, és nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést, de nagyon hatékonyan kiegészíthetik azt.

Kokavecz Katalin 

MSc, FDN-P, AFDNP member

Az Autoimmun sorsfordító program és
V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmódprogram szerzője
A V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmódmentor szakmai képzés vezetője

A KÉPZÉS FŐ MUNKATÁRSAI


Papp Szilvia Katalin

A képzés szakmai koordinátora

Baka Andrea

Adminisztratív koordinátor

SZAKMAI HOZZÁJÁRULÓ PARTNEREK

Dr. Eva Detko  //  biokémikus-pszichológus

Dr. Guseo András  //  ideggyógyász, pszichiáter, fejfájás specialista a funkcionális gyógyászat hazai képviselője

Jouko Kivimetsä

Jouko Kivimetsä  //  spirituális tanító, nemzetközi szakértő az ehető vadnövények oktatásában

Karen Hubert  //  funkcionális táplálkozási és klinikai szakértő

Ricardo Teixeira  //  egykori karate világbajnok, sikeres vállalkozó,
nemzetközi előadó, marketing szakértő és tanácsadó

JT Nelms  //  Transformational Coach
Crossfit edző

Dr. Tom Garcia  // kiropraktőr orvos, spirituális tanító

Sally Fallon  //  a Weston A. Price alapítvány alapító elnöke

Paul Jaminet  //  fizikus kutató, a Tökéletes Egészség Diéta című könyv írója

Dr. Olli Sovijarvi  //  holisztikus orvos, a Biohacker’s Handbook társ szerzője

Dr. Mezei Anita  //  Erdély legnagyobb gasztroenterológiai intézményének (Kolozsvári O. Fodor Klinika) funkcionális szemlélettel dolgozó gasztroenterológus orvosa

Dr. Kulin Sándor  //  nőgyógyász, nemzetközileg ismert előadó integratív medicina témában

  1  1
Nap