Megosztás:

A mai üzenetemet Arizonából, a vörös sziklák államából küldöm neked. Egy konferenciára érkeztem ide (a videóban további részletek), de előtte még kimentem töltődni és gondolkodni a vörös sziklás parkba. Veled elő szokott fordulni, hogy valami már régebben megtörtént, de amikor egy nyugodt pillanatodban vagy, utólag valami összeklappol? Vagy leesik… Vagy megvilágosodik… Rám most valahogy ilyen hatással voltak ezek a vörös sziklák:) Meg az elmúlt hetek eseményei.

A legutóbbi konferencia, ahol funkcionális laboros biokémiát tanultam, tömve volt tudással. Még hetek után is ülepedik bennem sok minden, és van egy nagyon fontos “AHA élményem” is ezzel kapcsolatban, amit mindenképpen szerettem volna megosztani veled.

Igazából ezeken kattogtattam a tekervényeimet ott kint a vörös sziklák között, és ebben a videóban csak hangosan gondolkodtam tovább… Köszönöm, hogy megoszthatom a gondolataimat Veled, bízom benne, hogy számodra is tanulságos lesz!

Egy biztos: ezekről a dolgokról még fogsz hallani tőlem a jövőben is.

Hálás vagyok érte, hogy tanulsz tőlem, hogy figyelsz, hogy beépíted a hétköznapjaidba azokat a dolgokat, amiket hasznosnak ítélsz az én tanításaim közül.

És még egy nagyon fontos dolog. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Nélküled most nem lennék itt, ahol éppen vagyok.

Minden, amit csinálok, tanulok, közvetítek és hazahozok a funkcionális egészségfejlesztés és önfejlesztés bölcsőjéből innen Amerikából, érted van! Neked hozom haza! És nélküled én sem lennék ott, ahol most vagyok. Nem lenne értelme, hogy mindezt a tudást csak magamnak tartsam meg. Éppen ezért: TE adsz értelmet az én küldetésemnek!

Ahogy a videóban is hallhatod, az én kirakósomban ez az az elem, ami a helyére került. Ami működteti bennem sejt szinten is a tudatosságot.

És neked?

Mi a TE nagy miérted? A Te célod? A Te küldetésed, amiért ide születtél?

Gondolkozz rajta…

És hogy miért is fontos ez? Ebben a videóban elmondom:

Hasonló cikkek

>