Megosztás:

Toxinmentesen a fiatal arcbőrért, Springer Gaby arcmesterrel

Mindannyiunkra ráfér a nagytakarítás… Sokszor azonban csak azokon a területeken takarítunk, ahol szemmel láthatólag van rendetlenség és piszok.

Márpedig számos olyan rejtett terület van a környezetünkben, sőt még a testünkön belül is, ahol nem is gondolnánk milyen mértékű rendetlenség van, hiszen nem látjuk, és a legtöbben még a létezésükről sem tudnak.

Hol leselkednek ránk rejtett toxinok?

Te már jóval tudatosabb vagy ennél, hiszen követed a tanításaimat, és ha olvastad a könyvemet akkor a 24., 25., és 26. fejezetekből már tudod, hogy milyen területeken érdemes benézni a “szőnyeg alá”, hogy saját magad egészség-detektívévé válva felderítsd és elhárítsd azokat a külső és belső rejtett stresszforrásokat, amelyek a szervezetedet terhelhetik és megakadályozzák, hogy autoimmunitásból vitalitásba VÁLTS, vagy adott esetben bármilyen krónikusan terhelő tünettől megszabadulj!

Autoimmun Mentorprogramom egyik kedves tanítványával, Springer Gabyval az egyik ilyen területet helyeztük most a nagyító alá.

Ahogyan az Autoimmun sorsfordító program című könyvem 10. fejezetében részletesen is kifejtettem, mindannyian a vegyipari forradalom kísérleti nyulai vagyunk. Évente legalább 1700 olyan új olyan kemikália kerül be a környezetünkbe, amelyek egészségünkre gyakorolt hatása finoman szólva is kérdéses. Sajnos a mindennaposan használt tisztálkodási és kozmetikai szerek sem kivételek, és számos olyan rejtett méreganyagot tartalmazhatnak, amelyek károsak lehetnek egy egyébként is legyengült, krónikus tünetekkel küzdő szervezet és immunrendszer számára.

Mit lehet tenni?

Springer Gaby egy olyan módszert tanít, amivel teljesen természetes, toxinmentes módon biztosítja azt, hogy potenciálisan toxikus kozmetikumok vagy (rejtett) stresszt okozó szépészeti beavatkozások nélkül is szép maradjon az arcbőrünk.

Kattints a  gombra, és nézd meg a vele készített interjúmat, és ismerd meg ezt a módszert!

Hasonló cikkek

>